Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21

Ή εγώ είμαι ο μόνος κομπλεξικός και νευρικός παράξενος; Γιατί εκνευρίζομαι από αυτό το concept και το θεωρώ δήθεν και πως μου προσβάλει τη νοημοσύνη; Τώρα βλέπω και τα βιντεάκια του στο Facebook και εκνευρίζομαι. Τι ακριβώς είναι αυτό που με πειράζει;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Απρ 2025, 14:42

Communio Sancta έγραψε:
06 Απρ 2025, 19:21
Ή εγώ είμαι ο μόνος κομπλεξικός και νευρικός παράξενος; Γιατί εκνευρίζομαι από αυτό το concept και το θεωρώ δήθεν και πως μου προσβάλει τη νοημοσύνη; Τώρα βλέπω και τα βιντεάκια του στο Facebook και εκνευρίζομαι. Τι ακριβώς είναι αυτό που με πειράζει;
Σε ενοχλεί αυτο που ενοχλεί όλους μας.
Ξεκίνησε απο ωραίο συνοικιακό μαγαζί, ανοίχτηκε μετά με πλήρη αποτυχία, πράγμα που μάλλον του κόστισε πολλά λεφτά, οπότε τώρα έχει ρίξει όλο το βάρος στην καραγκιοζιστικη διαφήμιση (συν τα λεφτά που σκάει σε Τσουβελαιους) για να μαζέψει οτι μαζεύεται.
Εφαγε μεγάλο κάζο με την αλυσίδα που ξεκίνησε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Re: Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 11 Απρ 2025, 00:02

Ερμής έγραψε:
07 Απρ 2025, 14:42
Communio Sancta έγραψε:
06 Απρ 2025, 19:21
Σε ενοχλεί αυτο που ενοχλεί όλους μας.
Ξεκίνησε απο ωραίο συνοικιακό μαγαζί, ανοίχτηκε μετά με πλήρη αποτυχία, πράγμα που μάλλον του κόστισε πολλά λεφτά, οπότε τώρα έχει ρίξει όλο το βάρος στην καραγκιοζιστικη διαφήμιση (συν τα λεφτά που σκάει σε Τσουβελαιους) για να μαζέψει οτι μαζεύεται.
Εφαγε μεγάλο κάζο με την αλυσίδα που ξεκίνησε.
Κοίτα, με τη γεύση του δεν έχω πραγματικό πρόβλημα πολύ καλή. Από τότε που πρωτοάνοιξε, μου την έδινε μια δηθενιά, μια καραμπαμπιά, ένας στόμφος στο marketing. Μια υπερβολή.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών