Αν επιτρέπεται, από πού;Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:29Ξερω οτι ειναι πιο οικονομικα, τοσες φορες εχω παρειGherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:27Αν έχει εκτεθεί σε φως μπορεί να αλλοιωθεί το άρωμα. Μπορεί το ψεκαστήρι να είναι σπασμένο. Κατά τα άλλα δεν έχει κάτι, είναι όμως πολύ πιο οικονομικά από τα σφραγισμένα κουτιά.
Beauty tips
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Beauty tips
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Θα τσεκάρω κι αυτό το νήμα μιας και είμαι αχαμπάριστη.
- Sid Vicious
Για τεστερς απο το ιντερνετ. Εχω αγορασει και κανονικα απο ολα αυτα τα notos, sephora κτλ αλλα μετα ανακαλυψα οτι τα τεστερς παιζαν λιγο παραπανω απο την μιση τιμη στο νετ και παντα να πω την αληθεια σφραγισμενα με το κουτι τους με εχουν ερθειGherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:43Αν επιτρέπεται, από πού;Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:29Ξερω οτι ειναι πιο οικονομικα, τοσες φορες εχω παρειGherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:27
Αν έχει εκτεθεί σε φως μπορεί να αλλοιωθεί το άρωμα. Μπορεί το ψεκαστήρι να είναι σπασμένο. Κατά τα άλλα δεν έχει κάτι, είναι όμως πολύ πιο οικονομικά από τα σφραγισμένα κουτιά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Μας μετέφερεςGherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:41Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο επιθετική η λεβάντα, αλλά λατρεύω την καθαριότητα που βγάζει.user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:39Αυτή είναι να την ψεκάσεις στο χώρο. Τη λεμόνι να πάρεις. Την έχει στο σουπερμάρκετ, είδα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 17:30
Ζαχαρώνω τη Λεβάντα από Μυρτώ που δεν τη λες και πολύ θηλυκή μυρωδιά.

Εμένα μ' αρέσει πολύ η πασχαλιά, είναι το αγαπημένο μου. Τώρα θα τις περιμένω πως και πως να ανθίσουν και θα γεμίσω το καινούριο μου σπίτι με αυτές

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν εννοείς συνδυαστικές προσφορές, δεν ξέρω πού τις είδες αλλά εγώ έχω πάνω από δεκαετία που δεν πετυχαίνω. Την τελευταία φορά που πέτυχα συνδυαστικές προσφορές ήταν στα Sephora στη Θεσσαλονίκη μάλιστα και αγόρασα ένα Hermes σε τιμή κόστους και μετάνιωσα που εκείνη τη μέρα δεν σήκωσα όλο το ράφι. Νόμιζα θα επαναληφθεί, έκανα λάθος.Καρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 16:13Τι τέστερ παιδί μου, μιλάμε για κανονικό προϊόν.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 16:06Από ποιες χώρες και από ποια σαητ; Έχω πμ, στείλτα εκεί αν ντρέπεσαι να τα γράψεις στο παμπλικ Εκτός κι αν μιλάμε για τεστερ οπότε αλλάζει το πράγμα.
Πολλά είναι αγορασμένα από Ιταλία, άλλα από Αγγλία αλλά πριν το Μπρέξιτ. Τώρα δε νομίζω ότι συμφέρει να τα παραγγείλεις γιατί το τελωνείο δαγκώνει. Εκτός και αν μένει κάποιος εκεί και σου τα φέρει.
Από Boots μέχρι Fragrance Direct, παντού μπορείς να βρεις κατά καιρούς προσφορές και μετά παίζουν έξτρα εκπτώσεις αν ξέρεις τα κόλπα.
Επίσης από άλλες χώρες που κατά καιρούς επισκέπτομαι, εντός και εκτός Ευρώπης. Είναι και θέμα τύχης τι θα βρεις.
Μπήκα στα offers του boots. Δεν εντυπωσιάστηκα. Britney spears δεν θα έπαιρνα ούτε στην ανιψιά μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:21Αν εννοείς συνδυαστικές προσφορές, δεν ξέρω πού τις είδες αλλά εγώ έχω πάνω από δεκαετία που δεν πετυχαίνω. Την τελευταία φορά που πέτυχα συνδυαστικές προσφορές ήταν στα Sephora στη Θεσσαλονίκη μάλιστα και αγόρασα ένα Hermes σε τιμή κόστους και μετάνιωσα που εκείνη τη μέρα δεν σήκωσα όλο το ράφι. Νόμιζα θα επαναληφθεί, έκανα λάθος.Καρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 16:13Τι τέστερ παιδί μου, μιλάμε για κανονικό προϊόν.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 16:06
Από ποιες χώρες και από ποια σαητ; Έχω πμ, στείλτα εκεί αν ντρέπεσαι να τα γράψεις στο παμπλικ Εκτός κι αν μιλάμε για τεστερ οπότε αλλάζει το πράγμα.
Πολλά είναι αγορασμένα από Ιταλία, άλλα από Αγγλία αλλά πριν το Μπρέξιτ. Τώρα δε νομίζω ότι συμφέρει να τα παραγγείλεις γιατί το τελωνείο δαγκώνει. Εκτός και αν μένει κάποιος εκεί και σου τα φέρει.
Από Boots μέχρι Fragrance Direct, παντού μπορείς να βρεις κατά καιρούς προσφορές και μετά παίζουν έξτρα εκπτώσεις αν ξέρεις τα κόλπα.
Επίσης από άλλες χώρες που κατά καιρούς επισκέπτομαι, εντός και εκτός Ευρώπης. Είναι και θέμα τύχης τι θα βρεις.
Μπήκα στα offers του boots. Δεν εντυπωσιάστηκα. Britney spears δεν θα έπαιρνα ούτε στην ανιψιά μου.
Δεν σου είπα πουθενά ότι θα μπεις τώρα στο Boots και θα βρεις τις προσφορές που θες. Είπα ότι κατά καιρούς και σε βάθος χρόνων έχω βρει σε διάφορα σάιτς προσφορές, που προφανώς κρατάνε λίγο και που αν μένεις σε μια χώρα ή βρίσκεσαι εκεί ή έχεις γνωστούς εκεί τις συνδυάζεις με άλλες εκπτώσεις. Δεν έχει σημασία τόση, αν δεν είσαι σε αυτή τη χώρα, σημασία έχει να βρίσκεις εκεί που μένεις.
- Sid Vicious
Αυτα τα μαγαζια που φτιαχνουν αρωματα τι διαφορα εχουν απο τα επισημα συσκευασμενα brands;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Μια τύπισσα μου είχε πει ότι έχουν την ίδια πρώτη ύλη από τη Γαλλία που έχουν και οι μεγάλοι οίκοι.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:44Αυτα τα μαγαζια που φτιαχνουν αρωματα τι διαφορα εχουν απο τα επισημα συσκευασμενα brands;
Προφανώς όταν παίρνεις κάτι επώνυμο πληρώνεις ένα σωρό άλλα πράγματα, από το όνομα μέχρι το περίτεχνο μπουκάλι (αν και πλέον όλα είναι πιο απλά).
Στην τελική όμως όλα μυρίζουν σχεδόν το ίδιο.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είναι απομιμήσεις, κάποιες πετυχημένες κάποιες όχι.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:44Αυτα τα μαγαζια που φτιαχνουν αρωματα τι διαφορα εχουν απο τα επισημα συσκευασμενα brands;
Έχω πετύχει να είναι η απομίμηση πιο διαρκείας από το επίσημο άρωμα. Και μπορεί η τάδε μάρκα με απομιμήσεις να έχει πετύχει πολύ κάποια αρώματα και κάποια άλλη άλλα. Δοκιμή θέλει.
Αυτά βρωμούν και ζέχνουν ενώ τα κανονικά αρώματα μυρίζουν ωραία.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:44Αυτα τα μαγαζια που φτιαχνουν αρωματα τι διαφορα εχουν απο τα επισημα συσκευασμενα brands;
Τα δικά μου είναι όλα αυθεντικά, παρακαλώ πολύ να σημειωθεί αυτό.Bazoomba έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 20:07Αυτά βρωμούν και ζέχνουν ενώ τα κανονικά αρώματα μυρίζουν ωραία.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:44Αυτα τα μαγαζια που φτιαχνουν αρωματα τι διαφορα εχουν απο τα επισημα συσκευασμενα brands;
Τι έξαλλη υπογραφή είναι αυτή που έχεις βάλει; Δεν συναγωνίζεται με την δική μου, αλλά έχεις μπει στο νόημαΚαρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 20:08Τα δικά μου είναι όλα αυθεντικά, παρακαλώ πολύ να σημειωθεί αυτό.Bazoomba έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 20:07Αυτά βρωμούν και ζέχνουν ενώ τα κανονικά αρώματα μυρίζουν ωραία.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:44Αυτα τα μαγαζια που φτιαχνουν αρωματα τι διαφορα εχουν απο τα επισημα συσκευασμενα brands;

Ναι αλλά παραδέχθηκε ότι είχε άδικο σε αυτό το θέμα. Την έχεις πάρει με κακό μάτι την ψηφιακή μας Πυθία.
Δεν μου λες, από ανδρικά αρώματα πιο "λέει" περισσότερο;
Κοίτα, γούστα είναι αυτά και έχει να κάνει και με το δέρμα του άλλου. Εμένα μου αρέσουν τα περισσότερα ανδρικά πιο πολύ από τα γυναικεία (με ξεσηκώνουν).
Λατρεύω Zadig & Voltaire, Narciso Rodriguez και Paco Rabanne.
Aλλά η αλήθεια είναι ότι, αν γουστάρεις πολύ κάποιον, η δική του μυρωδιά δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη.