Και γιατί δεν έχεις αυτό που σε συγκινεί;Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:03Αν με συγκινούσαν όλα αυτά μπορεί και να τα χα ήδη...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 19:42Τιποτα το περίεργο και ολα αυτα ειναι ποιοτικα απο μονα τους , αλλα μπορει να ξαφνιαζεσαι επειδη νομιζεις οτι "ανακάλυψες την Αμερική "
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό σκέφτομαι, ούτε ένα Τέσλα δεν αγοράζεις.
the end
Οι συγκυρίες +χρειάζονται κατάλληλες προυποθέσεις. Or the whole thing may crush out, before it ever gets off the ground...Naida έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:06Και γιατί δεν έχεις αυτό που σε συγκινεί;Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:03Αν με συγκινούσαν όλα αυτά μπορεί και να τα χα ήδη...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 19:42
Τιποτα το περίεργο και ολα αυτα ειναι ποιοτικα απο μονα τους , αλλα μπορει να ξαφνιαζεσαι επειδη νομιζεις οτι "ανακάλυψες την Αμερική "
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μα το ξερω οτι δεν σε συγκινουν.Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:03Αν με συγκινούσαν όλα αυτά μπορεί και να τα χα ήδη...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 19:42Τιποτα το περίεργο και ολα αυτα ειναι ποιοτικα απο μονα τους , αλλα μπορει να ξαφνιαζεσαι επειδη νομιζεις οτι "ανακάλυψες την Αμερική "
Απο πολυ παλια καταλαβες 2 πράγματα, και τωρα ηθικολογεις "αναγαγωντας την αναγκη σε ηθικη"
1. Οτι δεν θα εχεις ποτέ ουτε τοσα χρήματα και ουτε τοση προσωπικοτητα για εχεις αυτη την ζωη.
2. Οτι δεν θα προσπαθήσεις ποτέ να έχεις τοσα χρηματα ωστε να ξεφυγεις απο τον μικροκοσμο που γνωριζεις.
Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι ποιο απο τα δυο αποφασισες πρωτα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Οπότε εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που σε συγκινεί. Απλά προσπαθείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να το ζήσεις κατά κάποιο τρόπο. Σωστά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χα χα χα με κάνεις και γελάω. Είσαι όντως από τους πιο αστείους χρήστες εδώ μέσα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:10Μα το ξερω οτι δεν σε συγκινουν.Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:03Αν με συγκινούσαν όλα αυτά μπορεί και να τα χα ήδη...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 19:42
Τιποτα το περίεργο και ολα αυτα ειναι ποιοτικα απο μονα τους , αλλα μπορει να ξαφνιαζεσαι επειδη νομιζεις οτι "ανακάλυψες την Αμερική "
Απο πολυ παλια καταλαβες 2 πράγματα, και τωρα ηθικολογεις "αναγαγωντας την αναγκη σε ηθικη"
1. Οτι δεν θα εχεις ποτέ ουτε τοσα χρήματα και ουτε τοση προσωπικοτητα για εχεις αυτη την ζωη.
2. Οτι δεν θα προσπαθήσεις ποτέ να έχεις τοσα χρηματα ωστε να ξεφυγεις απο τον μικροκοσμο που γνωριζεις.
- Υπερκουλτουριάρης
Τα γεράματα με προβληματίζουν, εκτός αν γίνει σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας. Η διαθήκη μου είναι αδιάφορη. Αν και θα ήθελα να αφήσω 20 χιλιάρικα σε έναν αδερφικό μου φύλο να τα φάει με shemale στην Ταυλάνδη, έχει κάνει πολλά για εμένα. Κάνα δεκαχίλιαρο σε έναν άλλο γιατι έτσι και 5 χιλιάρικα σε έναν τρίτο για να εκδώσει τα γελοία ποιήματα του.
Ναι.
- Otto Weininger
+ 1Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:10Μα το ξερω οτι δεν σε συγκινουν.Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:03Αν με συγκινούσαν όλα αυτά μπορεί και να τα χα ήδη...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 19:42

Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ πάντως παίζω τζόκερ.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:16+ 1Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:10Μα το ξερω οτι δεν σε συγκινουν.
the end
η ποιότητα είναι σχετική
ο καθένας κινείται βάσει των επιθυμιών του, και πραγματικά
θεωρώ πως αν κάποιος επικεντρωθεί στο να βγάλει πολλά
χρήματα, δεν είναι κάτι ανέφικτο
υπάρχει στ αλήθεια ένα τυπικό λαιφσταιλ στις μέρες μας;
εγώ βλέπω πολύ ετερόκλητα πράγματα, βέβαια αναφέρομαι
σε ευκατάστατους, πιο πάνω δεν έχω ιδέα τί κάνουν
ζήλεψα την κόρη ενός ξενοδόχου πριν πολλά χρόνια,
(μέτοχος αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων πόλης, όχι
ο μπαρμπαλεωνίδας στη χαλκιδική), που η απλότητά της
ήταν τόσο αποστομωτική (ήταν και απίθανα όμορφη, νεραιδάκι),
είχε την ευκαιρία να κάνει 500 πράγματα, κι εκείνη μας
εκμυστηρευόταν πως το μόνο που επιθυμεί είναι να έχει
την ευκαιρία να σπουδάζει για πάντα
αλλά για να επανέλθουμε στην ποιότητα,
η τύπισσα αυτή φυσικά θα είχε την ευκαιρία πολύ πιο εύκολα
να μπει στο σεντ μάρτινς, και δεν θα ήταν αναγκασμένη να φοιτήσει
στο πολιτιστικό δημόσιο ιέκ θεσσαλονίκης, έτσι;
Αυτό ακριβώς έγραψα. Αν είσαι κακό υλικό θα χαλάσεις.Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:02I wouldn't know αλλά συνήθως λένε το χρήμα και η εξουσία σε χαλάνε...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:59Ψευτοδίλημμα.
Έτσι όπως το θέτεις, είναι σαν να υποστηρίζεις ότι η "ποιότητα" είναι θέμα εισοδήματος. Δεν είναι.
Κάποιοι λένε ότι το χρήμα αλλάζει τον άνθρωπο. Προσωπικώς, πιστεύω το αντίθετο. Ότι το χρήμα αξιολογεί τον άνθρωπο.
Αν κάποιος είναι "φτωχός" μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Όταν γίνει "πλούσιος" αποδεικνύεται το τι πραγματικά είναι.
Η "φτώχεια" απλώς θολώνει την εικόνα γιατί προσφέρεται και ως δικαιολογία.
Ο "πλούτος" την καθαρίζει.
Και αν δεν κάνω λάθος, οι πιο κωμικές ή αρνητικές μεταβολές συμβαίνουν συνήθως στους νεόπλουτους και όχι στους παλιούς αστούς.
Αυτό που εννοώ είναι ότι το "κόνσεπτ Πατούλη" μπορεί να παίξει και σε φτωχόσπιτο αλλά με πιο φτηνά πράγματα.
Το ίδιο και το "λάιφ στάιλ". Αν κάποιος θεωρεί ποιότητα ζωής τα 30 ζευγάρια παπούτσια, αν είναι πλούσιος θα πάρει υπογραφές κι αν είναι φτωχός θα πάρει κινέζικα και μετά θα παραπονιέται που ακρίβυνε ο καφές. Ρίξε μια ματιά στις σέλφις του φέισμπουκ και θα διαπιστώσεις πως εννοούν φτωχοί και πλούσιοι την ποιότητα στη ζωή τους.
Γενικώς, το χρήμα είναι σίγουρα θετικό πράγμα, γιατί μας προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών και ασφάλεια αν έχουν καλυφθεί οι βασικές ανάγκες επιβίωσης. Οι άλλες ανάγκες είναι καθαρά προσωπικό μας θέμα και σίγουρα δεν φταίει το λαϊφστάιλ και ο κάθε Κωστόπουλος αν όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλό αυτό να ξέρεις τι θες και να δημιουργεις. Βοηθάει να κυλάει η ζωή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Kάνετε παρέα με Χελληγένη IRL??Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:15Τα γεράματα με προβληματίζουν, εκτός αν γίνει σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας. Η διαθήκη μου είναι αδιάφορη. Αν και θα ήθελα να αφήσω 20 χιλιάρικα σε έναν αδερφικό μου φύλο να τα φάει με shemale στην Ταυλάνδη, έχει κάνει πολλά για εμένα. Κάνα δεκαχίλιαρο σε έναν άλλο γιατι έτσι και 5 χιλιάρικα σε έναν τρίτο για να εκδώσει τα γελοία ποιήματα του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-