Life coaching χωρίς αναισθητικό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Φεβ 2019, 09:35

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Φεβ 2019, 09:40

Cecily Anne έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:48
Εγώ έχω να πω ότι ναι ΟΚ, ζητάω συμβουλές από παππούδες κλπ. αλλά αν μη τι άλλο έχουν βγάλει μια νομική κατ'ελάχιστο και κάπου 40 χρόνια στο κουρμπέτι έκαστος συμβουλάτορας. Που θα μου συγκρίνετε τις επαγγελματικές συμβουλές τους με τα σεμινάρια παπατζήδων, ο χριστός κι ο απόστολος.
το ζητημα ειναι το μπερντε.

αμα τον πλερωνεις τον παππου, θα παρεις καλες συμβουλες. αμα τις δινει τσαμπα, πφφφ, τι να μας πεις κι εσυ, πτωχη :003:

να οπως η αρχικη επιχειρηματικη ιδεα, που εξηγει πως ο λιγουρης που μπαινει στο τιντερ για να γαμησει, τσαμπα, ειναι lowlife. αμα εδινε ενα κοσαρι το μηνα θατανε κυριος, και ουχι λιγουρι. το κοσαρι ειναι που κανει τη διαφορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Φεβ 2019, 09:42

Cecily Anne έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:59
Αγις έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:53
Μην τα αποπαιρνεις τα παλληκάρια.
Την τελευταία φορά που πέτυχα παπατζή να μας λέει με στόμφο αρχιδιές για λίντερς και φόλοουερ ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, είχε τσαντάκι καφέ τετράγωνο κι έκοβε βόλτες πάνω κάτω, κόλλαγε τις αρχιδιές στον πίνακα να τις βλέπουμε και γάμαγε την 1 μέτρο κι ένα μίλκο γραμματέα αγοράζοντάς της καφέ και δώρο μια τυρόπιτα ένα ευρώ προσφορά από τα ΈΒΕΡΕΣΤ.

Από τις 12 κλεινόταν από meeting σε meeting να συζητά και να ξανασυζητά τα ΊΙΙΙΔΙΑ και τα ΙΙΙΙΔΙΑ και πρέπει η τελευταία δουλειά που έκανε μες στη μέρα του να ήταν να πάει τα 3 του παιδιά στο σχολείο.

Έλα, δεν μπορεί, τον έχεις πετύχει κι εσύ κάπου, κάπως, κάποτε.
τοχω.

τωρα βαζει και για δημοτικος συμβουλος, αλλα δε θα βρει ουτε την ψηφο του.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Φεβ 2019, 09:49

Αυτά είναι γελοιότητες και επικίνδυνα πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 28 Φεβ 2019, 09:59

Cecily Anne έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:59
Αγις έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:53
Μην τα αποπαιρνεις τα παλληκάρια.
Την τελευταία φορά που πέτυχα παπατζή να μας λέει με στόμφο αρχιδιές για λίντερς και φόλοουερ ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, είχε τσαντάκι καφέ τετράγωνο κι έκοβε βόλτες πάνω κάτω, κόλλαγε τις αρχιδιές στον πίνακα να τις βλέπουμε και γάμαγε την 1 μέτρο κι ένα μίλκο γραμματέα αγοράζοντάς της καφέ και δώρο μια τυρόπιτα ένα ευρώ προσφορά από τα ΈΒΕΡΕΣΤ.

Από τις 12 κλεινόταν από meeting σε meeting να συζητά και να ξανασυζητά τα ΊΙΙΙΔΙΑ και τα ΙΙΙΙΔΙΑ και πρέπει η τελευταία δουλειά που έκανε μες στη μέρα του να ήταν να πάει τα 3 του παιδιά στο σχολείο.

Έλα, δεν μπορεί, τον έχεις πετύχει κι εσύ κάπου, κάπως, κάποτε.
Αυτό. Ευτυχώς ομως όχι πάρα πολλούς. Λίγους στο πανεπιστήμιο. Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι σώγαμπροι. Καζάκης φάση αλλά σε συσκευασία χαρτογιακά.
Στην Αγορά, τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν, φοβούνται τις τομάτες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 28 Φεβ 2019, 10:04

στην αγορά της ιδρωμένης μασχάλης της νοτίου βαλκανικής.
seems legit
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 28 Φεβ 2019, 13:16

Ασέβαστος έγραψε:
28 Φεβ 2019, 09:40
να οπως η αρχικη επιχειρηματικη ιδεα, που εξηγει πως ο λιγουρης που μπαινει στο τιντερ για να γαμησει, τσαμπα, ειναι lowlife. αμα εδινε ενα κοσαρι το μηνα θατανε κυριος, και ουχι λιγουρι. το κοσαρι ειναι που κανει τη διαφορα.
Ποια είναι καλύτερη επιχειρηματική ιδέα, να πουλάω μπογιές, λάμπες και κατσαβίδια; Άμα έκανα κάτι τέτοιο δεν θα είχα και τη δυνατότητα να μένω σε ένα από τα καλύτερα μέρη του πλανήτη.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε με κλειστά μυαλά και για αυτό είστε και μοντέρνοι σκλάβοι. Αντε δούλευε τώρα σαν μαύρος μέχρι το βράδι, που ήρθες να μας κάνεις και τον έξυπνο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Φεβ 2019, 13:20

mec έγραψε:
28 Φεβ 2019, 13:16
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε με κλειστά μυαλά και για αυτό είστε και μοντέρνοι σκλάβοι. Αντε δούλευε τώρα σαν μαύρος μέχρι το βράδι, που ήρθες να μας κάνεις και τον έξυπνο.
Όπα ρε μεγιστάνα.

:003:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 28 Φεβ 2019, 13:30

Ο κόσμος είναι γεμάτος από τύπους Πώς να πετύχω, ενώ ξοδεύει χρόνο για να μάθει πώς θα πετύχει σε κάτι που δεν γνωρίζει. Αν έμπαινε στον κόπο απλώς να μάθει κάτι να κάνει, δεν θα προβληματιζόταν στο πώς θα πετύχει.
Ordem e Progresso.

mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 28 Φεβ 2019, 13:30

Cecily Anne έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:48
Εγώ έχω να πω ότι ναι ΟΚ, ζητάω συμβουλές από παππούδες κλπ. αλλά αν μη τι άλλο έχουν βγάλει μια νομική κατ'ελάχιστο και κάπου 40 χρόνια στο κουρμπέτι έκαστος συμβουλάτορας. Που θα μου συγκρίνετε τις επαγγελματικές συμβουλές τους με τα σεμινάρια παπατζήδων, ο χριστός κι ο απόστολος.
Συμβουλάτορες με πτυχία κι εμπειρία έχεις, τρείς χώρες γύρισες αλλά πουθενά ευκαρείες, οι life coaches σου βγήκαν παπατζήδες... Πολύ άτυχη κοπέλα... :lol:

Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna » 28 Φεβ 2019, 13:54

Εγώ θεωρητικά το life coach δεν το αποπαίρνω, ίσα ίσα μου άρεσε αρκετά σαν ιδέα παλιότερα.
Με τη λίγη ενασχόλησή μου όμως, και γνωρίζοντας κάμποσους 'life coaches' έχω να συμπεράνω τα εξής.

Με το life coach ξεκινάνε άνθρωποι που οι ίδιοι έχουν θέμα με τη ζωή τους και θέλουν να τη βελτιώσουν πηγαίνοντας να μάθουν για το life coach. Και κάπου εκεί τελειώνουν τη σχολή, μαθαίνουν και 5 'τεχνικές' και ορίζονται ως life coaches. Ε και κάπου εκεί βγαίνει αυτό που είπε ο Γιοχαναν ότι οι 'κανοντες' δεν έχουν χρόνο για να κανουν life coach γιατί 'έκαναν'.

Στον παραλληλισμό με τον προπονητή πχ, πολλοί καλοί αθλητές γίνονται, όταν μεγαλώσουν, προπονητές.
Αντίστοιχα, ένας καλός life coach, θα ήταν κάποιος 'καλός αθλητής' στη ζωή του, που, μεγαλώνοντας, γίνεται καλός life coach.

Βέβαια, για να πω την αλήθεια, εντυπωσιάστηκα με τη δουλειά στον ΟΑΕΔ που είπε ο mec και την όλη φάση με το 1,20 ευρώ.
Ε, αυτό ας πούμε είναι μια απτή τεχνική, από αυτές που μου αρέσουν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Φεβ 2019, 14:02

mec έγραψε:
28 Φεβ 2019, 13:16
Ασέβαστος έγραψε:
28 Φεβ 2019, 09:40
Ποια είναι καλύτερη επιχειρηματική ιδέα, να πουλάω μπογιές, λάμπες και κατσαβίδια; Άμα έκανα κάτι τέτοιο δεν θα είχα και τη δυνατότητα να μένω σε ένα από τα καλύτερα μέρη του πλανήτη.

εχω ηδη ρουφηξει δενκερωποσες μπυρες, και εχω φαει καμποσα σουβλακια. εξω εχει λιακαδα, φλεβαρη μηνα, και ζεστη. δεν παραπονιεμαι. i call bullshit ξανα, για το "καλυτερο μερος στον πλανητη". αλλα και δικιο να ειχες, ειμαι σιγουρος οτι και στο οποιο "καλυτερο μερος στον πλανητη" καποιος κονομαει πουλωντας πραγματικα αντικειμενα, και οχι αερα.

καλη επιχειρηματικη ιδεα, ειναι αυτη που μπορεις να εφαρμοσεις και να κονομησεις. τα κατσαβιδια πρεπει ναναι ενα δισσεκατομυριο φορες καλυτερη ιδεα (με προχειρους υπολογισμους) απο τη δικη σου.

επειδη δουλευει. στον αληθινο κοσμο.

σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες. σιγουρα υπαρχουν και αεριτζηδες που κονομανε. πολυ λιγοι, ελαχιστοι σε σχεση με οσουν νομιζουν οτι αν γινουν αεριτζηδες θα κονομησουν.

δε θελω να κανω τον εξυπνο δεν το δηλωσα ποτε.

ειμαι ομως εμπειρος. παρα πολυ. και η πειρα με εχει διδαξει οτι οποιος δηλωνει "ξερειςποιοςειμεγω" δεν ειναι αυτο που λεει. οπως λοιπον εσυ με μηδεν στοιχεια κρινεις οτι ειμαι σκλαβος, εγω κρινω επισης με μηδεν στοιχεια οτι εισαι σωγαμπρος που σε ταιζει η συντροφος, γιατι εισαι αληθινα ανικανος να παραξεις χρημα. μονο λογια.

δεν το λεω για κακο, οπως μπορει ας βιοποριζεται καθενας. :102:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 28 Φεβ 2019, 14:05

Παρεμπιπτόντως, τα χρωματοπωλεία είναι η αδυναμία μου. Μπαίνω και κάνω σαν γκόμενα σε DOUGLAS. Δεν ξεκολλάω.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Φεβ 2019, 14:06

Πως μπορεί κάποιος να δώσει συμβουλές σε κάποιον άλλον πως να γίνει επιτυχημένος; Που ξέρει ότι θα πετύχει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 28 Φεβ 2019, 14:09

Naida έγραψε:
28 Φεβ 2019, 14:06
Πως μπορεί κάποιος να δώσει συμβουλές σε κάποιον άλλον πως να γίνει επιτυχημένος; Που ξέρει ότι θα πετύχει;
Κι οι ανεπάγγελτοι κλέφτες θα γίνουν; Κάτι πρέπει να κάνουνε.
Ordem e Progresso.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών