ναι βρε.
επειδη το δοκίμασα για αυτό το λέω. μας είχαν κάνει σεμινάριο στην δουλειά από τον Παπαστράτο.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 18:32
με την καμία!
enaon έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 18:07για καλό θα το είπα μάλλον, μου θυμίζει γιρλάντα ο καπνός μέσα. Πριν το ανάψω βέβαια, μετά άστα να πάνε. Λοιπόν η κουβέντα ζήτησε θυσία, πάει το τσιγαράκι το έσφαξα αφού δεν είσαι εδώ κοντά.
ο καπνός ειναι για την μόστρα, λίγο και γεύση οκ, δεν καίγεται, δεν κάνει καπνό, το νέφος ειναι ατμός απο την ζελατίνα.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 18:32
με την καμία!
Γι' αυτό δεν έπρεπε να λες ότι είμαι ότι έχει μέσα αυτό. Εγώ είμαι γλυκούλι μέσα έξω. Αμάν πια πόσες φορές να στο πω να το καταλάβεις.
enaon έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 18:56Με χαρά το θυσίασα για την γνώση της νάιδας. Έτσι ονόμασα την στιγμή δηλαδή, δεν είμαι αφελής, ξέρω οτι απλά το σκότωσα χωρίς λόγο.
Απο τiς ματιές που έχω ρίξει προς τον δρόμο της διακοπής με το τσιγαρο πάντως, μήπως χρειαστεί, νομίζω οτι το έργο είναι συναισθηματικό, φιλικό, αγάπης έρωτα και προδοσίας.
Μοιάζει οτι θα χρειαστεί να πείσω τον εαυτό μου, οτι ένας αγαπημένος φίλος, ένας σύντροφος, μία παρέα που με ακολούθησε σε απίστευτες στιγμές όλα αυτα τα χρόνια, που κάναμε τα πάντα μαζί, με ξέρει όσο κανείς, αυτός ο φίλος είναι κακός, θα πρέπει να τον ξεχάσω, οι μνήμες μου θα πρέπει να αλλάξουν για να τον βγάλουν απο μέσα τους, να μην θυμίζει αγάπη. Είναι λίγο τρέλα ό,τι και να λέμε, κανονικό loose-loose.
Μη βάζεις εμένα μπροστά δήθεν μου τάχα. Ε΄συ ήθελες να δεις τι έχει μέσα και το έσφαξες. Άστα αυτά σε μένα γατάκι.
Και το έχεις ξανακάνει και το ξανάκανες κιόλας. Είσαι κατά συρροήν σφάχτης iqos. Και πας δήθεν τάχα να με πείσεις ότι το χάλασες για να δω εγώ τι έχει μέσα. Ενώ στην ουσία καλύπτεις την μανία σου να τα χαλάς πίσω από την δήθεν διάθεσή σου για να μου δείξεις εμένα να με νγάλεις από την άγνοια και να βγεις καλούλης εσύ και εγώ κακιά. Με χρησιμοποίησες και μου οφείλεις μια συγνώμη. Πες την και θα κάνω πως δεν την άκουσα.