Μπουζούκια

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Re: Μπουζούκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 12 Ιαν 2025, 20:19

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε:
12 Ιαν 2025, 20:05
Τα Μπουζούκια πάντως δεν πρόκειται να πεθάνουν ποτέ. Δημιουργικά η εμπορική λαϊκή μουσική πέθανε και θάφτηκε τελεσίδικα εδώ και 25 χρόνια, κυρίως επειδή "στέρεψαν" από ιδέες οι τραγουδοποιοί, αλλά αυτό για την πλειοψηφία είναι αδιάφορο. Ο Έλληνας είναι εν μέρει Ανατολίτης οπότε πάντα θα τον "τραβάει" το μπουζούκι
Για να το εξηγήσω καλύτερα
Πίσω στα '90s όλοι, μα όλοι, ήταν σίγουροι ότι "πάει, πέθαναν τα Μπουζούκια".

Ο λόγος ήταν ότι όλοι προέβλεπαν ότι η νεολαία θα στραφεί αποκλειστικά στα Club και στα αυτοσχέδια Rave Party

Και πάνω που φάνηκε ότι όντως έτσι θα γίνει
Τα Μπουζούκια έκαναν μια κυριολεκτικά Τρομερή Επιστροφή στα μέσα της δεκαετίας, σε μεγάλο βαθμό χάρη στους ανήλικους πελάτες, την καθολική επικράτηση της "Μπόμπας" (που βελτίωσε πολύ τη σχέση κόστους/οφέλους για τα μαγαζιά), και φυσικά τη λατρεμένη ΔΑΠ

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 16 Ιαν 2025, 13:32

Το να πετας πανερια με πανακριβα λουλουδια,τοσα ωστε ο τραγουδιστης να πνιγεται απο αυτα ως κορυφη του παγοβουνου,δειχνει ποσο μλκας ειναι ο μεσος Ελλην που εχει λιγα φραγκα περισσευμα και τα σπαταλαει με αυτο τον γελοιο τροπο.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Ιαν 2025, 13:34

Τα μπουζούκια στα μέσα των 90s ήταν το κυρίαρχο καθεστώς που μας καταπίεζε.

Τώρα αν θέλουν να σωθούν προτείνω... ενέσεις με τραπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Ιαν 2025, 13:36

Garcia έγραψε:
16 Ιαν 2025, 13:32
Το να πετας πανερια με πανακριβα λουλουδια,τοσα ωστε ο τραγουδιστης να πνιγεται απο αυτα ως κορυφη του παγοβουνου,δειχνει ποσο μλκας ειναι ο μεσος Ελλην που εχει λιγα φραγκα περισσευμα και τα σπαταλαει με αυτο τον γελοιο τροπο.
Ναι οκ και εμένα μου φαίνεται ηλιθιότητα γιαυτο δε τα σκορπάω αντίστοιχα
Για κάποιο λόγο το κάνουν και αυτοί, για να γαμήσουνε; για να το πουλήσουν ως επιτυχία; Για να κάνουν φραμπαλα στο μαγαζί σε συμφωνία μαζί του και έτσι να έρθει ο τάδε ανατολίτης να σκορπίσει; Κανείς δε ξέρει και προσωπικά δε με αφορά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Ιαν 2025, 13:45

Ερμής έγραψε:
16 Ιαν 2025, 13:36
Garcia έγραψε:
Για κάποιο λόγο το κάνουν και αυτοί, για να γαμήσουνε; για να το πουλήσουν ως επιτυχία; Για να κάνουν φραμπαλα στο μαγαζί σε συμφωνία μαζί του και έτσι να έρθει ο τάδε ανατολίτης να σκορπίσει; Κανείς δε ξέρει και προσωπικά δε με αφορά.
για να κανουν φιγουρα οτι εχουν λεφτα για πεταμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 16 Ιαν 2025, 13:51

Ερμής έγραψε:

Ο οικονομοπουλος,ο σφακιανακης παλαιοτερα,εχουν αντιδρασει σε αυτο,δηλαδη εκει που τραγουδαει ο αλλος του ερχεται στο κεφαλι το πανερι και στη μαπα λουλουδια,τα οποια,αφου πεσουν κατω,τα μαζευουν παλι και τα ξαναπληρωνουν και τα ξαναριχνουν.
Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιαν 2025, 13:45

Mαλλον αυτο,γιατι σου λεει ετσι θα ξεχωρισω απο την φτωχατντζα παρεα που καθεται γαλαρια ορθαδικο 10 ατομα με 1 μπουκαλι για να τους βγει φθηνοτερα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Ιαν 2025, 14:32

Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιαν 2025, 13:45
Ερμής έγραψε:
Garcia έγραψε:
παίζουν και αυτοί που κάνουν τη φάση τους σε συνεννόηση με το μαγαζί.
Αλλά γενικά είναι το πολύ χίλια άτομα σε όλη την Αθήνα που το κάνουν αυτό και μπορεί να λέω και πολλούς.
Αυτούς που θα δεις σήμερα στο τάδε σκυλάδικο, αυριο θα είναι στο άλλο, μεθαύριο στο παράλο και πάει λέγοντας. 90% ξεπλυματίες είναι και με βάση αυτά που ξέρω προσωπικά, σοβαρός άνθρωπος που τα έχει δουλέψει , δε τα χαλάει έτσι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιαν 2025, 14:44

Να γραψω πως' μπουζουκια ειναι τα στεκια που παιζουν κατι τυποι σαν τον Παππο - τον Βλαχο - τον Τατασοπουλο - τον Στουραιτη τον Βεργοπουλο ......
Αυτα που λετε '' μπουζουκια '' ειναι μια ξεφτιλοποπ ελλεηνιδικη μαλακια επιδειξης κωλων κ πορτοφολιων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών