Κριτική διακοπής καπνίσματος

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Γραφικός

Re: Κριτική διακοπής καπνίσματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Απρ 2019, 12:56

Πάρε πολλά καρότα, αγγούρια και τέτοια πράματα που να μην έχουν πολλές θερμίδες. Κόψ' τα σε μπατονέτες και κάθε φορά που θες να κάνεις ένα τσιγάρο φάε τέτοια. Εγώ είχα αντικαταστήσει το τσιγάρο με ξυλαράκια κανέλας στο στόμα, αλλά μου γάμησε τα δόντια.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 13 Απρ 2019, 12:58

Δεν έχω καπνίσει ποτέ στην ζωή μου αλλά όταν μιλάω με καπνιστές που προσπαθούν να το κόψουν είμαι του στυλ: "και εγώ που το έκοψα τι κατάλαβα, μία απόλασυη είχα και πάει και αυτή..." κτλ. Είμαι κακός άνθρωπος.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 13 Απρ 2019, 13:02

Παρεπιπτόντως δεν είναι απόλαυση ούτε ηρεμεί.

Δεν είναι απόλαυση να μπουκώνεσαι με καπνό, να μυρίζουν τα χέρια, ρούχα και τα μαλλιά σου όπως και το αυτοκίνητο ή το σπίτι σου. Δεν ηρεμεί γιατί η νικοτίνη είναι διεγερτικό. Απλά σε ηρεμεί από τα συμπτώματα έλλειψης της.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Απρ 2019, 13:37

Πήγα να υπερασπιστώ το κάπνισμα, αλλά μετά είπα "είναι το θέμα που θέλει ο Βινόσαυρος να το κόψει, ας μην το κάνω πιο δύσκολο". Πάντως, η ανάγκη των αντικαπνιστών να προσβάλλουν τους καπνιστές, δεν προέρχεται από καμία καλή πρόθεση. Όχι μόνο μας προσβάλλετε μόνο και μόνο διότι χρειάζεστε να χύσετε την μούρη κάποιου, αλλά δεν έχετε καν τ' αρχίδια να παραδεχθείτε ότι το κίνητρό σας είναι αυτό και κρύβεστε πίσω από την δικαιολογία αγνών, αθώων αισθημάτων και της σκληρής διαπαιδαγώγησης.

Έντιτ: Βινόσαυρε, καλή επιτυχία σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, αλλά πρόσεξε μην γίνεις μαλάκας αντικαπνιστής. Δεν αξίζει. Προκειμένου να καταλήξεις τέτοιος, καλύτερα να πεθάνεις πιο νωρίς.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 13 Απρ 2019, 14:18

Γραφικός έγραψε:
13 Απρ 2019, 12:56
Πάρε πολλά καρότα, αγγούρια και τέτοια πράματα που να μην έχουν πολλές θερμίδες. Κόψ' τα σε μπατονέτες και κάθε φορά που θες να κάνεις ένα τσιγάρο φάε τέτοια. Εγώ είχα αντικαταστήσει το τσιγάρο με ξυλαράκια κανέλας στο στόμα, αλλά μου γάμησε τα δόντια.
για 3 βδομάδες περίπου είχα τσίχλες, δεν ξέρω
αν βοήθησαν, από την άλλη αυξαναν την πείνα
ραγδαία.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 13 Απρ 2019, 15:20

Γραφικός έγραψε:
13 Απρ 2019, 13:37
Πήγα να υπερασπιστώ το κάπνισμα, αλλά μετά είπα "είναι το θέμα που θέλει ο Βινόσαυρος να το κόψει, ας μην το κάνω πιο δύσκολο". Πάντως, η ανάγκη των αντικαπνιστών να προσβάλλουν τους καπνιστές, δεν προέρχεται από καμία καλή πρόθεση. Όχι μόνο μας προσβάλλετε μόνο και μόνο διότι χρειάζεστε να χύσετε την μούρη κάποιου, αλλά δεν έχετε καν τ' αρχίδια να παραδεχθείτε ότι το κίνητρό σας είναι αυτό και κρύβεστε πίσω από την δικαιολογία αγνών, αθώων αισθημάτων και της σκληρής διαπαιδαγώγησης.

Έντιτ: Βινόσαυρε, καλή επιτυχία σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, αλλά πρόσεξε μην γίνεις μαλάκας αντικαπνιστής. Δεν αξίζει. Προκειμένου να καταλήξεις τέτοιος, καλύτερα να πεθάνεις πιο νωρίς.
Μα ισχύει ότι τη χύνουμε για το καλό σας.
Από μακριά κιόλας γιατί βρωμάτε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 13 Απρ 2019, 16:19

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
13 Απρ 2019, 10:50
Ίφιδα έγραψε:
13 Απρ 2019, 00:19
Για μένα και το ηλεκτρονικό εθισμός είναι, όμοιος με το κάπνισμα.
Είναι ασφαλώς όπως το λες, αφού το θέμα είναι νικοτινομανία και εκτόνωση της κίνησης, απλά στην υγεία οι συνέπειες είναι σχεδόν ασήμαντες και αποδεδειγμένα πλέον(95 με 99% ασφαλέστερο από τον συμβατικό official , κλάιν μάιν δηλαδή), οπότε αυτό είναι που μετρά.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι ορισμοί, αν είμαι εθισμένος ή όχι δεν με νοιάζει καθόλου. Τα πάθη τα λατρεύω,πιστεύω πως είναι και υγιεινά εν τέλη :D αλλά είμαι και αρκετά λογικός ώστε να θέλω να τα κάνω ΟΛΑ με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Το συγκεκριμένο είναι αυτό που έπρεπε να κάνει η επιστήμη, να σου δίνει μια διέξοδο,αντί να σου ζαλίζει τον έρωτα. Προσεύχομαι να βγει επίσης ηλεκτρονικό αλκοόλ :g030: και ηλεκτρονικά ναρκωτικά, για όσους γουστάρουν.
Το έχω γράψει χίλιες φορές, δεν γαντζώνεσαι από την ζωή και το πιο ανασχετικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις είναι ο φόβος. Από την άλλη και το live fast die young, μαλακία είναι. Στον 21ο αιώνα είμαστε, εξέλιξη αληθινή είναι να γίνουμε 120 χρονών και μπορούμε να δίνουμε πόνο ακόμα( διάβασε και λίγο Τομ Ρόμπινς, Άρωμα του ονείρου και έτσι :wink )

Y. Γ. Ήμουν ένα ξημέρωμα πριν λίγο καιρό μέσα σε ένα ταξί με μια πολύ καλή φίλη και έναν πολύ κακό φίλο, άπαντες σε κατάσταση γιούχου. Από τύχη, ο ταξιτζής που μας πήρε, έτυχε να είναι επίσης άτομο και να συντονιστεί αμέσως στο κλίμα, μέχρι και disco μας έβαλε για να γουστάρουμε :8)
Κατέβηκα τελευταίος και αφού πλήρωσα, μου λέει φίλε, πολύ σας καμαρώνω που τα σπάτε ακόμα!
Ευχαρίστησα, αν και :cry αρχικά με εκείνο το "ακόμα". Στο καπάκι, κατάλαβα πως ο τύπος έκανε μεγάλο κομπλιμέντο και χαμογέλασα με την καρδιά μου!
Εκεί είναι και το νόημα νομίζω.
Ευ ζήν, χωρίς να μπορείς να λες που και που δεν γαμιέται, απλά δεν υπάρχει!
:lol: Καταλαβαίνω απόλυτα μιας που δε θέλω να κόψω το μοναδικό ηρεμιστικό μου, νομίζω ότι θα θέλω να σφαξω όλο τον πλανήτη όταν και αν το κόψω, κρίνοντας από κάποιες ώρες ακαπνίας. Πρέπει να γίνει όμως κάποια στιγμή, πέρα απ τον λόγο που καταλαβαίνεις, μου τη δίνει κι η σκλαβιά του

Πιστεύω ότι αυτοί που μπορούν και το κόβουν μαχαίρι δεν έχουν τα γονίδια του εθισμού

https://www.naftemporiki.gr/story/63239 ... i-nikotini

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 13 Απρ 2019, 16:51

Cavaliere έγραψε:
13 Απρ 2019, 04:08
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία. Έχουμε παιδί σχεδόν 3 χρονών, και πέρσι τέτοιον καιρό ρωτούσε πού είναι η μάνα του. Ήταν με καρκίνο στο πνευμόνι και χειρουργήθηκε. Αν την έχανε, τι θα κάναμε; Θα έμενε η μαγκιά; Μόνο μια ηλίθια συνήθεια είναι. Κι αυτό το λέω εγώ, ο μαλάκας που καπνίζει.
Kαλή δύναμη, όλα να σας πάνε καλά. Εγώ υπήρξα καπνίστρια πάνω από 20 χρόνια αλλά ο καρκίνος μαστού που ανέπτυξα δεν νομίζω να είχε, άμεση τουλάχιστον, σχέση.
Πολύ νέα για καρκίνο πνεύμονα. Όσοι γνωρίζω ή γνώριζα να έχουν καρκίνο πνεύμονα από το κάπνισμα είναι πάνω από 75.
Αδυνατώ να πιστέψω πάντως ότι συνέβη κάτι τέτοιο, μήπως κατάλαβα κάτι λάθος;

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Απρ 2019, 17:09

Antares έγραψε:
13 Απρ 2019, 16:51
Kαλή δύναμη, όλα να σας πάνε καλά. Εγώ υπήρξα καπνίστρια πάνω από 20 χρόνια αλλά ο καρκίνος μαστού που ανέπτυξα δεν νομίζω να είχε, άμεση τουλάχιστον, σχέση.
Πολύ νέα για καρκίνο πνεύμονα. Όσοι γνωρίζω ή γνώριζα να έχουν καρκίνο πνεύμονα από το κάπνισμα είναι πάνω από 75.
Αδυνατώ να πιστέψω πάντως ότι συνέβη κάτι τέτοιο, μήπως κατάλαβα κάτι λάθος;
Ήταν όγκος, που αφαιρέθηκε μαζί με μεγάλο κομμάτι του πνεύμονα. Ευχαριστώ για τις ευχές. Το 2015 έχασα έναν φίλο, 55 ετών από καρκίνο πνεύμονα. Πιθανώς οι στατιστικές να βαραίνουν κυρίως στους γέρους.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 13 Απρ 2019, 17:15

Cavaliere έγραψε:
13 Απρ 2019, 17:09
Ήταν όγκος, που αφαιρέθηκε μαζί με μεγάλο κομμάτι του πνεύμονα. Ευχαριστώ για τις ευχές. Το 2015 έχασα έναν φίλο, 55 ετών από καρκίνο πνεύμονα. Πιθανώς οι στατιστικές να βαραίνουν κυρίως στους γέρους.
Να είστε υγιείς, εύχομαι ξανά. Εδώ μέσα μιλάνε και δεν ακούνε.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 13 Απρ 2019, 17:15

Γραφικός έγραψε:
13 Απρ 2019, 13:37

Ρώτησα το δικό μου πρόσωπο που το έκοψε έξι μήνες πριν από εμένα, γιατί με πειράζει πάρα πολύ ο καπνός από τότε που το (ξανα)έκοψα ενώ πριν καπνίσω καθόλου, δεν με πείραζε. Μου είπε ότι μας έχει αφήσει ΧΑΠ, δεν είμαστε όπως πριν αρχίσουμε το κάπνισμα.

Έτσι, ακόμα και στον δρόμο αν καπνίζει κάποιος και μου έρθει καπνός, πνίγομαι. Γι' αυτό δεν υπάρχει η δήθεν αντικαπνιστική υστερία. Ούτως ή άλλως, τα δικαιώματα αυτυύ που δεν καπνίζει προηγούνται από του καπνιστή.
Γάταρος έγραψε:

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 13 Απρ 2019, 17:16

Cavaliere έγραψε:
13 Απρ 2019, 17:09
Να είστε υγείες και δύναμη.
Γάταρος έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Απρ 2019, 17:17

Antares έγραψε:
13 Απρ 2019, 17:15
Να είστε υγιείς, εύχομαι ξανά.
Το ίδιο κι εσείς... τα υπόλοιπα είναι δεύτερα.
:)
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 13 Απρ 2019, 19:40

Ίφιδα έγραψε:
13 Απρ 2019, 16:19

:lol: Καταλαβαίνω απόλυτα μιας που δε θέλω να κόψω το μοναδικό ηρεμιστικό μου, νομίζω ότι θα θέλω να σφαξω όλο τον πλανήτη όταν και αν το κόψω, κρίνοντας από κάποιες ώρες ακαπνίας. Πρέπει να γίνει όμως κάποια στιγμή, πέρα απ τον λόγο που καταλαβαίνεις, μου τη δίνει κι η σκλαβιά του

Πιστεύω ότι αυτοί που μπορούν και το κόβουν μαχαίρι δεν έχουν τα γονίδια του εθισμού

https://www.naftemporiki.gr/story/63239 ... i-nikotini
Ένα πράγμα θα σου πω, ως τύπος που έκανε τον εαυτό του πειραματόζωο για το καλό της ανθρωπότητας: να κόψεις το κάπνισμα αφού το θες,συμφωνώ μαλακία είναι, όμως όχι χωρίς υποκατάστατο, ότι και να λέει το βιβλίο του Πέτυ. Πάνε πάρε μια μαστίχα Nicorete και σταδιακά μειώνεις την λήψη της νικοτίνης(που δεν είναι και να την φοβάσαι πολύ από μόνη της) ή κάτι τέτοιο και θα σου φανεί πολύ εύκολο.
Είμαι εντελώς ζεν, με την μέθοδο μαχαίρι όμως, για ένα τεράστιο διάστημα(βασικά όλο όσο δεν κυλούσε νικοτίνη μέσα μου), είχα γίνει ένας απίστευτα αγενής μαλάκας. Το καταλάβαινα φυσικά, είχα και ενοχές, αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω :-? Καλημέρα μου λέγανε, χριστοπαναγία κατέβαζα ενώ τα νορμάλ είναι το αντίθετο(σκέψου νικοτινιασμένος, όντας πεζός με πράσινο ,πήγε να με παρασύρει ένας τρελός μπάρμπας που έφυγε με κόκκινο, αποφεύγω και κοιτάω απορημένος,αυτός μου βρίζει την μάνα(!), με την γυναίκα του να προσπαθεί να τον καλμάρει και εγώ μένω να του χαμογελάω και να του λέω πως τον λυπάμαι που είναι έτσι σε αυτή την ηλικία, αλλά δε γαμείς, τον συγχωρώ που πήγε να με δολοφονήσει αναίτια και καλημέρα. Btw τον ξενέρωσα :smt077 ). Εσύ που είσαι μια μαχητική Αμαζόνα πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί, αν και από την άλλη δεν είσαι και μανιώδης καπνίστρια, οπότε σίγουρα δεν θα φρικάρεις τόσο.
.... Και στο ηλεκτρονικό έκοψα για ένα διάστημα την νικοτίνη, εκεί να σου πω πως δεν παρατήρησα τα ίδια συμπτώματα, άρα πιθανόν το προηγούμενο να ήταν ψυχοσωματικό, όμως παρότι έφτιαχνα τα ίδια υγρά, γεύση πούρου αναμεμειγμένη με κεράσι ξερω εγώ ή Μεξικάνικο τηγανητό παγωτό :-? , δεν μου άρεσε η γεύση τους, σαν να έλειπε κάτι. ΄Oπως δεν μου αρέσουν τα υγρά με πολύ νικοτίνη,παρότι ως καπνιστής έκοβα και το φίλτρο αν δεν με έβλεπε κανείς. Οπότε μια ψιλή την ρίχνω.
Στον καφέ που επίσης ήμουν ακραία εθισμένος(αν δεν έπινα φραπέ όταν ξυπνούσα αμέσως, έφραζε ο λαιμός μου και είχα πονοκέφαλο), έκανα το ίδιο, δεν τον έκοψα μεν, αλλά πίνω ντεκαφ μόνο. Για ένα 2μηνο όμως πήγα στον Ελληνικό που έχει λιγότερη καφείνη, για να γίνει η απεξάρτηση σταδιακά και εκεί δεν πήγα σε λύση μαχαίρι. Τελευταία πάντως πορώθηκα με το κακάο Ιον χτυπημένο με γάλα Βλάχας και πάγο.

Cavaliere εύχομαι η σύζυγος να είναι γερή. Γνώμη μου αφού έχετε μια ηλικία,μωρό παιδί και ήδη υπάρχει ένας που παρουσίασε προβλήματα , να ακολουθήσεις όσο το δυνατόν πιο υγιεινό life style για την μικρή και μόνο. Άπαξ και γίνει 18, θα ανήκεις πάλι εξ ολοκλήρου στον εαυτό σου, τράβα και καμιά μυτιά τα σου-κου που λέει ο λόγος :wave:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Απρ 2019, 20:09

:fp:
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση