Εγώ μιλούσα για μπάλα από την τηλεόραση. Που πληρώνεις σε συνδρομητικό πχNamrail έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 21:26Δεν πληρώνεις μόνο για τη μπάλα. Ουσιαστικά κανεις μια έξοδο με την παρέα, με τα φιλαράκια. Φωνάζεις και τα συνθήματα σου στην κερκίδα, βλέπεις δια ζώσης και τους γνωστούς από τις θέσεις διάρκειας, ανταλλάσσεις κουβέντες με τους γνωστούς, βλέπεις και από κοντά την ομάδα. Μυρίζεις χορτάρι, βιώνεις εικόνες και συγκινήσεις από κοντά.
Δεν είναι το ίδιο με το να βλέπεις από την οθόνη με τις πιτζάμες έναν τυπά ή μια τύπισσα να παίζουν παιχνίδια.
"Αν δεν έχεις 10 δολάρια δεν θα με δεις να παίζω, θα έπρεπε να δουλεύεις"
Re: "Αν δεν έχεις 10 δολάρια δεν θα με δεις να παίζω, θα έπρεπε να δουλεύεις"
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Εντάξει, συνδρομητικό δεν έχουν οι περισσοτεροι. Η πλειοψηφία σε καφετέριες πάει, δλδ πάλι συνδυάζουν έξοδο για να δουν το σπορ.foscilis έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 22:07Εγώ μιλούσα για μπάλα από την τηλεόραση. Που πληρώνεις σε συνδρομητικό πχNamrail έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 21:26Δεν πληρώνεις μόνο για τη μπάλα. Ουσιαστικά κανεις μια έξοδο με την παρέα, με τα φιλαράκια. Φωνάζεις και τα συνθήματα σου στην κερκίδα, βλέπεις δια ζώσης και τους γνωστούς από τις θέσεις διάρκειας, ανταλλάσσεις κουβέντες με τους γνωστούς, βλέπεις και από κοντά την ομάδα. Μυρίζεις χορτάρι, βιώνεις εικόνες και συγκινήσεις από κοντά.
Δεν είναι το ίδιο με το να βλέπεις από την οθόνη με τις πιτζάμες έναν τυπά ή μια τύπισσα να παίζουν παιχνίδια.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 21:31που πάει αυτός ο κόσμος ρε μλκα
μα το Θεό, καλύτερα κομμουνισμός, Στάλιν ρε μλκες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παρ' όλα αυτά είναι θέμα συνήθειας.Namrail έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 22:09Εντάξει, συνδρομητικό δεν έχουν οι περισσοτεροι. Η πλειοψηφία σε καφετέριες πάει, δλδ πάλι συνδυάζουν έξοδο για να δουν το σπορ.foscilis έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 22:07Εγώ μιλούσα για μπάλα από την τηλεόραση. Που πληρώνεις σε συνδρομητικό πχNamrail έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 21:26
Δεν πληρώνεις μόνο για τη μπάλα. Ουσιαστικά κανεις μια έξοδο με την παρέα, με τα φιλαράκια. Φωνάζεις και τα συνθήματα σου στην κερκίδα, βλέπεις δια ζώσης και τους γνωστούς από τις θέσεις διάρκειας, ανταλλάσσεις κουβέντες με τους γνωστούς, βλέπεις και από κοντά την ομάδα. Μυρίζεις χορτάρι, βιώνεις εικόνες και συγκινήσεις από κοντά.
Αν ήσουν <10 θα καθόσουν με τα ξαδέρφια ή τους φίλους σου και θα έβλεπες walkthrough στο Youtube με τις ώρες και ταυτόχρονα να γίνεται της πουτάνας στην κερκίδα.
Αν ήσουν Ινδός ή Πακιστανός αντί για έξοδο για μπάλα θα είχες έξοδο για κρίκετ, παρ' όλο που όλος ο υπόλοιπος κόσμος το θεωρεί φρικτά βαρετό.
Σημειωτέον σε ένα βιντεοπαιχνίδι μπορεί να συμβούν πολύ πιο θεαματικά πράγματα από ό,τι σε έναν αγώνα και οι επαγγελματίες gamers δεν είναι σε κάτι λιγότερο βιρτουόζοι από τους επαγγελματίες αθλητές.
Βέβαια $10 που ζητάει το γκομενάκι είναι λίγο υπερβολικά, τουλάχιστον αν πηγαίνουν όλα σε εκείνη (ομολογώ δεν έχω ιδέα).
Οπως;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 21:21και τις οποιες σαρωτικες αρνητικες επιπτωσεις πιστεω να τις υποστεις με χαρα
Υγ. Δεν μιλαω προσωπικα, δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο, κατι αντιστοιχο σε κοπο και εισοδημα ναι.
- Eθνικοκοινωνιστης
ολο και αντιδραστικες καπιταλιστικες πολιτικεςLETO έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 22:54Οπως;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 21:21και τις οποιες σαρωτικες αρνητικες επιπτωσεις πιστεω να τις υποστεις με χαρα
Υγ. Δεν μιλαω προσωπικα, δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο, κατι αντιστοιχο σε κοπο και εισοδημα ναι.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έχω την εντύπωση ότι η τύπισσα πέτυχε αυτό που ήθελε.
Μιλλένιαλ έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 19:26Δεν υπάρχει boomer's hot take σε ζήτημα που αφορά millennial. Τα συμπεράσματα θα είναι πάντα υπολογίσημα και προβλεπόμενα, όπως ακριβώς του Μπογιόπουλου όταν μιλάει για οτιδήποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 19:06Φίλε εγώ το ομολογώ, μου έλειψαν τα hot takes από τους μπούμερ του πασχαλινού τραπεζιού, κάνω spoon-feeding μπας και προκύψει κάτι καλό.Μιλλένιαλ έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 19:00
Τι κάνεις εκεί; Το άρθρο που έχει παραθέσει ο OP εξηγεί συνοπτικά την ιστορία, αν δε φτάνει αυτό υπάρχουν λέξεις κλειδιά (stream, twitch) να googlάρεις (άμα ξέρεις να μπαίνεις σε forum, ξέρεις και να googlάρεις). Με spoon-feeding θα πολεμήσεις τον boomerισμό; Για μένα έχεις τελειώσει από το κίνημα.
Κι αυτό μόνο όσον αφορά την επιφανειακή κρίση του ζητήματος, μην το πάμε σε βαθύτερη ανάλυση. Πού να καταλάβει ένας ΕΣΠΑκιας το επιχειρηματικό success story των female twitch streamers; Τι άποψη να έχει ένας βοσκός για kaceytron;

ρε φιλε δεν καταλαβαινω.

το μονο αρνητικο που υπαρχει στη συγκεκριμενη φαση ειναι οτι πολλοι δεν την παλευουν να καθονται σε ενα pc τοσες ωρες και τους το γυρναει σε καταθλιψη. Προσωπικα το θεωρω αστειο, οταν η εναλακτικη σε πολλους απο αυτους ειναι η 12ωρη εργασια με μισθους πεινας.
Τι διαφορά έχει να παρακολουθείς κάποιον που τρομάζει από μια που δείχνει τα βυζιά της; Και τους δυο δεν τους βλέπει για τις ικανότητες τους στο gaming.enterprise-psi έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 19:28Οι άνδρες συνήθως έχουν χαβαλε ή τρομάζουν εύκολα ή είναι καλοί παίχτες , δεν δείχνουν μπούτια και βυζιά
- Dwarven Blacksmith
Νομίζω αυτό το κλιπ δείχνει τη διαφορά ενός/μιας ειλικρινούς/ής στρήμερ και ενός/μιας στρήμερ που παίζει με την ψυχολογία των φαν του/ης.
https://clips.twitch.tv/EnergeticClearMallardBIRB
https://clips.twitch.tv/EnergeticClearMallardBIRB

- EKPLIKTIKOS
Χαζη απορια ίσως αλλα αναρωτιέμαι αν ειναι νομιμο το streaming ειδικα αν βγάζεις και φραγκα απο αυτο. Δεν ειναι intellectual property? Προσέξτε δε λεω για το ηθικό του θέματος σε σχέση με το intellectual property, λέω για το τι ισχύει Δε θα μπορούσε η εταιρεία - publisher του παιχνιδιού να ζητήσει πνευματικά δικαιώματα κ μεριδιο απο τα κέρδη της ή/και να της ζητήσει να σταματήσει; Αφου εγινε η σύγκριση με αγωνες μπαλας, θα μπορούσα εγω να κανω streaming το ολυμπιακός παοκ της νοβα με δικο μου σχολιασμό κ να ζηταω κ subscription?
οι εταιρίες παίρνουν τσάμπα διαφήμιση και τσάμπα playtesting. Πολλά stream είναι είτε sponsored, δηλαδή τους πληρώνουν για να να παίζουν, ή οι publishers τους στέλνουν το παιχνίδι τσάμπα(πολλές φορές χωρίς καν προϋπόθεση να το παίξουν σίγουρα) για να κάνουν streamingEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 14:33Χαζη απορια ίσως αλλα αναρωτιέμαι αν ειναι νομιμο το streaming ειδικα αν βγάζεις και φραγκα απο αυτο. Δεν ειναι intellectual property? Προσέξτε δε λεω για το ηθικό του θέματος σε σχέση με το intellectual property, λέω για το τι ισχύει Δε θα μπορούσε η εταιρεία - publisher του παιχνιδιού να ζητήσει πνευματικά δικαιώματα κ μεριδιο απο τα κέρδη της ή/και να της ζητήσει να σταματήσει; Αφου εγινε η σύγκριση με αγωνες μπαλας, θα μπορούσα εγω να κανω streaming το ολυμπιακός παοκ της νοβα με δικο μου σχολιασμό κ να ζηταω κ subscription?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παιζω τον συγγραφεα
από Αχθος Αρουρης » 12 Απρ 2024, 22:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 1152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
19 Απρ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τον παίζω, ως συγγραφέας
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 12 Απρ 2024, 22:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
12 Απρ 2024, 22:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι είναι καλύτερο να έχεις μόρφωση ή να έχεις χρήμα?
από seismic1 » 20 Αύγ 2024, 09:40 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 4 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
20 Αύγ 2024, 10:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Δουλεύεις υπερωρίες; – Δεν σχολάω ποτέ»
από Frappezitis » 23 Νοέμ 2024, 19:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-