Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
-
aLiCat
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από aLiCat » 17 Δεκ 2019, 12:55
Alien666 έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 10:19
Να πω κι εγώ την άποψή μου ως ιδεολογικά χοντρός.
Τρώω. Χλαπακιάζω. Ο λόγος που δεν διστάζω να το πω, είναι ότι κάποια συγκεκριμένη περίοδο του έτους όπου οι υποχρεώσεις μου αυξάνονται, τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα κι ένα τόστ για πρωινό.
Τότε, το βάρος μου πέφτει στα φυσιολογικά κιλά για το ύψος μου. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, έγινα και ελαφρά ελλιποβαρής.
Οταν όμως η περίοδος αυτή τελειώνει, αρχίζω να τρώω υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να γίνομαι υπέρβαρος, στο πρώτο επίπεδο παχυσαρκίας. Αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκομαι.
Τα παραπάνω τα γνωρίζει κι ο περίγυρός μου (με βλέπει άλλωστε ότι αυξομειώνεται το βάρος μου) επομένως δεν έχω κόμπλεξ με αυτό. Συνήθως είμαι ΚΑΙ κανονικός, ΚΑΙ χοντρός, μέσα στο ίδιο έτος.
Το οτι αναγκάζεις τον οργανισμό σου κάθε φορά να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα, δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία σου.
Νομίζω θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσεις τι θέλεις να είσαι -υπέρβαρος, "κανονικός", ή ελλιποβαρής (πριν αποφασίσουν για σένα οι περιστάσεις).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 17 Δεκ 2019, 13:18
aLiCat έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 12:55
Alien666 έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 10:19
Να πω κι εγώ την άποψή μου ως ιδεολογικά χοντρός.
Τρώω. Χλαπακιάζω. Ο λόγος που δεν διστάζω να το πω, είναι ότι κάποια συγκεκριμένη περίοδο του έτους όπου οι υποχρεώσεις μου αυξάνονται, τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα κι ένα τόστ για πρωινό.
Τότε, το βάρος μου πέφτει στα φυσιολογικά κιλά για το ύψος μου. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, έγινα και ελαφρά ελλιποβαρής.
Οταν όμως η περίοδος αυτή τελειώνει, αρχίζω να τρώω υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να γίνομαι υπέρβαρος, στο πρώτο επίπεδο παχυσαρκίας. Αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκομαι.
Τα παραπάνω τα γνωρίζει κι ο περίγυρός μου (με βλέπει άλλωστε ότι αυξομειώνεται το βάρος μου) επομένως δεν έχω κόμπλεξ με αυτό. Συνήθως είμαι ΚΑΙ κανονικός, ΚΑΙ χοντρός, μέσα στο ίδιο έτος.
Το οτι αναγκάζεις τον οργανισμό σου κάθε φορά να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα, δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία σου.
Νομίζω θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσεις τι θέλεις να είσαι -υπέρβαρος, "κανονικός", ή ελλιποβαρής (πριν αποφασίσουν για σένα οι περιστάσεις).
Το ξέρω, αλλά τι να κάνω, όταν υπεραπασχολείται το μυαλό μου, μου κόβεται η όρεξη. Οταν έχω ελεύθερο χρόνο, πεινάω πολύ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
aLiCat
από aLiCat » 17 Δεκ 2019, 13:23
Alien666 έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 13:18
Το ξέρω, αλλά τι να κάνω, όταν υπεραπασχολείται το μυαλό μου, μου κόβεται η όρεξη. Οταν έχω ελεύθερο χρόνο, πεινάω πολύ.
Τι να σου πω.. Φρόντισε να κρατάς το μυαλό σου υπεραπασχολημένο ή/και
βρες άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να γεμίζεις τις ώρες της ημέρας (αντί να γεμίζεις το στόμα σου).

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 17 Δεκ 2019, 13:24
Ναι μωρέ. Τρώει γιατί βαριέται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 17 Δεκ 2019, 14:38
Τρώω γιατί η φυσιολογική μου κατάσταση είναι να είμαι χοντρός και λαίμαργος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 17 Δεκ 2019, 16:13
Κι εμένα αλλά μου αρέσουν και τα ρούχα μου. Πού να αλλάζω τώρα νούμερα;
-
Airman68
- Phorum.gr user: Airman68
από Airman68 » 17 Δεκ 2019, 16:15
Gherschaagk έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 16:13
Κι εμένα αλλά μου αρέσουν και τα ρούχα μου. Πού να αλλάζω τώρα νούμερα;
Εκεί την πατάω κι εγώ...

Yippie Kay Yay
-
Fluffy
από Fluffy » 17 Δεκ 2019, 17:34
aLiCat έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 13:23
Alien666 έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 13:18
Τι να σου πω.. Φρόντισε να κρατάς το μυαλό σου υπεραπασχολημένο ή/και
βρες άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να γεμίζεις τις ώρες της ημέρας (αντί να γεμίζεις το στόμα σου).

υπάρχει ο ύμνος που πάει κάπως έτσι «θου Κύριε φυλακη τω στοματι μου και θύρα...»

-
Ερμής
από Ερμής » 21 Δεκ 2019, 16:50
Feindflug έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 19:16
Ξέρω έναν τύπο 1.85-1.90 ύψος, γύρω στα 130 κιλά. Τον γνωρίζω καμμία 10ετια, πάντα έτσι ήταν. Πάει γυμναστήριο, κάνει personal, διατροφή - τον βλέπω με ταπεράκια με μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ και μαρούλι και κάτι τέτοια.
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Σπαλιάρας με τόσο γυμναστική και τόσο διατροφή που ισχυρίζεται πως κάνει. Αντιθέτως όμως, είναι παχύς και ποτέ του δεν έχει αλλάξει τραγικά, όσο καιρό τον γνωρίζω.
Οπότε ή/και δεν κάνει τόσο γυμναστική όσο ισχυρίζεται ή/και τρώει 4 πίτσες με 1 κιλό Μερέντα από πάνω το βράδυ που γυρίζει σπίτι.
Ποια ασθένεια δηλαδή σε κάνει τόσο παχύ, με τόση προσπάθεια σε γυμναστική και διατροφή;
Ποια ασθένεια ρε μορτη; Ο τύπος σαβουριαζει στα κρυφά. Γιατί και κωλομεταβολισμο να είχε, αν τρως συγκεκριμένες ώρες και γυμναζεται τακτικά, θα φτιάξει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
από Belisarius » 21 Δεκ 2019, 17:16
Χλαπακιάζω το παραδέχομαι αλλά τα κιλά τα παίρνω όταν αλλάζει ο μεταβολισμός. Ακριβώς στην ίδια ηλικία που τα πήρε και ο αδερφός. Τρώω κλάσμα της ποσότητας που έτρωγα ενώ έχω αυξήσει τη ποιότητα του φαγητού, παρά ταύτα...

-
1451
- Phorum.gr user: Nikos1451
από 1451 » 21 Δεκ 2019, 17:22
Αν δεν φτάσεις τριψήφιο βάρος, τί κάνεις στη ζωή σου. Το σώμα πρέπει να είναι ένας ναός της εντροπίας, ένας εκπρόσωπος του χάους. Κάνε το όσο πιο άσχημο μπορείς, φτύσε τα γαστρικά υγρά σου στο πρόσωπο του ωραίου και του αληθινού.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 21 Δεκ 2019, 18:09
Το ξαναγράφω, το στομάχι πρέπει να ξεκουράζεται.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.