Αυτος αυτοκτονησε

Αυτος αυτοκτονησε
Μεινε στο φορουμ.Μονο ετσι θα το αντιμετωπισεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:2923 χρόνια καπνιστής γύρω στο πακέτο την ημέρα. Το έχω κόψει τρεις φορές μέχρι τώρα για 8 με 9 μήνες. Μετά το ξαναρχιζα, πάντα για κάποια αστεία δικαιολογία. Χτες έκλεισα μισό χρόνο ακαπνος, αλλά υπάρχουν φάσεις που θέλω να τραβήξω μια τσουρα.
Drexler έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:30Μεινε στο φορουμ.Μονο ετσι θα το αντιμετωπισεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:2923 χρόνια καπνιστής γύρω στο πακέτο την ημέρα. Το έχω κόψει τρεις φορές μέχρι τώρα για 8 με 9 μήνες. Μετά το ξαναρχιζα, πάντα για κάποια αστεία δικαιολογία. Χτες έκλεισα μισό χρόνο ακαπνος, αλλά υπάρχουν φάσεις που θέλω να τραβήξω μια τσουρα.
Προέρχεται από καλή πρόθεση. Απλώς εσείς είστε οι κακοί.
Θα επαναδιατύπωνα την τελευταία σου φράση σε "το δικαίωμα κάποιου που δεν θέλει να εισπνέει καπνό να μην τον εισπνέει προηγείται από το δικαίωμα του καπνιστή να καπνίσει". Σε αυτό συμφωνούμε. Η διατύπωσή σου αφήνει περιθώρια να ερμηνευθεί ως "τα εργασιακά, πολιτικά και κάθε είδους δικαιώματα των μη καπνιστών προηγούνται από των καπνιστών" κι όταν ο Ανδρουλάκης, από το βήμα της βουλής, λέει "δεν θα προσλάμβανα ποτέ στην επιχείρησή μου κάποιον καπνιστή" τότε υπάρχει φόβος από την παρερμηνεία. Από εκεί και πέρα, υστερία είναι όταν δεν σου φτάνει να προστατευτείς από το παθητικό κάπνισμα, αλλά ηδονίζεσαι από το να γίνεται η ζωή δύσκολη των καπνιστών. Υστερία είναι, ας πούμε, τα νεκρά παιδάκια στα πακέτα των τσιγάρων και του καπνού.brb και tyt έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 17:15Έτσι, ακόμα και στον δρόμο αν καπνίζει κάποιος και μου έρθει καπνός, πνίγομαι. Γι' αυτό δεν υπάρχει η δήθεν αντικαπνιστική υστερία. Ούτως ή άλλως, τα δικαιώματα αυτυύ που δεν καπνίζει προηγούνται από του καπνιστή.
Μέχρι εκεί καλά το πήγες. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας η διατύπωση μου.Γραφικός έγραψε: ↑17 Απρ 2019, 13:34Θα επαναδιατύπωνα την τελευταία σου φράση σε "το δικαίωμα κάποιου που δεν θέλει να εισπνέει καπνό να μην τον εισπνέει προηγείται από το δικαίωμα του καπνιστή να καπνίσει". Σε αυτό συμφωνούμε.brb και tyt έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 17:15Έτσι, ακόμα και στον δρόμο αν καπνίζει κάποιος και μου έρθει καπνός, πνίγομαι. Γι' αυτό δεν υπάρχει η δήθεν αντικαπνιστική υστερία. Ούτως ή άλλως, τα δικαιώματα αυτυύ που δεν καπνίζει προηγούνται από του καπνιστή.
Η διατύπωσή σου αφήνει περιθώρια να ερμηνευθεί ως "τα εργασιακά, πολιτικά και κάθε είδους δικαιώματα των μη καπνιστών προηγούνται από των καπνιστών" κι όταν ο Ανδρουλάκης, από το βήμα της βουλής, λέει "δεν θα προσλάμβανα ποτέ στην επιχείρησή μου κάποιον καπνιστή" τότε υπάρχει φόβος από την παρερμηνεία. Από εκεί και πέρα, υστερία είναι όταν δεν σου φτάνει να προστατευτείς από το παθητικό κάπνισμα, αλλά ηδονίζεσαι από το να γίνεται η ζωή δύσκολη των καπνιστών. Υστερία είναι, ας πούμε, τα νεκρά παιδάκια στα πακέτα των τσιγάρων και του καπνού.
Αφήνει-αφήνει-αφήνει!brb και tyt έγραψε: ↑17 Απρ 2019, 13:47Μέχρι εκεί καλά το πήγες. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας η διατύπωση μου.
Φυσικά και δεν αφήνει. Για τα εργασιακά δικαιώματα που αναφέρθηκες, εμπίπτει στο άρθρο για ισοτιμία του συντάγματος.Γραφικός έγραψε: ↑17 Απρ 2019, 13:48Αφήνει-αφήνει-αφήνει!brb και tyt έγραψε: ↑17 Απρ 2019, 13:47Μέχρι εκεί καλά το πήγες. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας η διατύπωση μου.
Ψάχνοντας την είδηση βρήκα μόνο αυτό, που δεν είναι αξιόπιστο σαν πηγή, αλλά θυμάμαι πως το είχα δει και στις ειδήσεις. Αν κάποιος βρει την συνέντευξη από το Έθνος, ας κάνει την καλή να την παραθέσειbrb και tyt έγραψε: ↑17 Απρ 2019, 13:55Φυσικά και δεν αφήνει. Για τα εργασιακά δικαιώματα που αναφέρθηκες, εμπίπτει στο άρθρο για ισοτιμία του συντάγματος.
https://athens.indymedia.org/post/223182/Να αλώσει κάθε σπιθαμή χώρου όπου επιτρέπεται το κάπνισμα και να λάβει σκληρά, μέχρι και την ποινικοποίηση του καπνίσματος, κάλεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης τον υφυπουργό Υγείας, Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κ. Ανδρουλάκης εισηγήθηκε να μην επιτρέπεται το κάπνισμα σε συσκέψεις, συνελεύσεις και γενικότερα στις εσωτερικές λειτουργίες των κομμάτων, συνδικάτων κ.ά. Ζήτησε, επίσης, να εφαρμοστεί με αυστηρότητα ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα στους κλειστούς δημόσιους χώρους και, εάν κριθεί αναγκαίο, να υπάρξει μέχρι και ποινικοποίηση του καπνίσματος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ο κ. Ανδρουλάκης πρότεινε τη θέσπιση κινήτρων και αντικινήτρων, όπως να πληρώνει ο καπνιστής υψηλότερα ασφάλιστρα, αλλά και ο μη καπνιστής να προηγείται σε περίπτωση προαγωγής στην εργασία του. Παράλληλα, εισηγήθηκε τη σύσταση εθνικής επιτροπής κατά του καπνίσματος. Με τις θέσεις του κ. Ανδρουλάκη συμφώνησε ο υφυπουργός Υγείας, ο οποίος προανήγγειλε την προετοιμασία της σταυροφορίας. «Πρέπει να φτάσουμε στα μέτρα αυτά και να υπάρχει μία μικρή ποινή και μία πειθαρχική, αν όχι δίωξη» υπογράμμισε.