Ρολόγια
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ρολόγια
crossovers nobody asked for (and we didn't know we needed)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ωραίο ρολόι το βρίσκω. Ακριβό βέβαια για την τσέπη μου, 599 ευρώ αλλά και σαν σχέδιο, και σαν χαρακτηριστικά, μου αρέσει.
Winter is coming
Πολυ καλα ρολογια τα Phoibos. Ειχα το Narwhal με πρασινο καντραν, μηχανισμος Miyota 9015.
Ειναι ενα απο τα δυο ρολογια που εχω μετανιωσει που το πουλησα. Το άλλο ειναι το Helm Khuraburi. Aυτο εδω

Αν αποφασισεις να αγορασεις καποιο Phoibos, παρε απο το Chrono24, τα στελνει απο Ολλανδια (για να αποφυγεις φορους, τελωνεια κλπ).
Winter is coming
Ευχαριστώ για την πληροφορία LestatLestat έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 23:43Πολυ καλα ρολογια τα Phoibos. Ειχα το Narwhal με πρασινο καντραν, μηχανισμος Miyota 9015.
Ειναι ενα απο τα δυο ρολογια που εχω μετανιωσει που το πουλησα. Το άλλο ειναι το Helm Khuraburi. Aυτο εδω
Αν αποφασισεις να αγορασεις καποιο Phoibos, παρε απο το Chrono24, τα στελνει απο Ολλανδια (για να αποφυγεις φορους, τελωνεια κλπ).
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Mε γειά! Πολύ ωραία τα glycine γενικά, απ'τις αγαπημένες μάρκες

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ευχαριστω! Θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες μαρκες στην κατηγορια τιμων 500-1000 ευρω.Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 08:26Mε γειά! Πολύ ωραία τα glycine γενικά, απ'τις αγαπημένες μάρκες
Winter is coming
Ακριβό. Αν δε κάνω λαθος παίζει στα 2 μεγάλα. Βρίσκεις πολύ πραγμα εκεί. Θέλεις οπωσδήποτε χρονογραφο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θέλω ιδανικά 38mm για να το φοράω με κοστούμι, αντε 40mm το πολύ.
Το έχουνε γαμησει με τα μεγαλα μεγέθη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σε μικρά μεγέθη δε ξέρω πολλά. Νομίζω όμως πως η longines έχει τέτοιο στυλ σε παρόμοια τιμή. Μπορεί να πετύχεις και τπτ σε ομεγκα. Το θες καινούργιο η δε σε πειράζει και από κρονο24;
Προσωπικά όμως σε τέτοιο στυλ θα μ'άρεσε και το πρεσαζ των Σεικο. Και αρκετά χαμηλότερη τιμή.
Βέβαια για εμένα σε αυτά τα λεφτά τοπ είναι το SPB295 και μάλιστα στο στυλ που θες
Προσωπικά όμως σε τέτοιο στυλ θα μ'άρεσε και το πρεσαζ των Σεικο. Και αρκετά χαμηλότερη τιμή.
Βέβαια για εμένα σε αυτά τα λεφτά τοπ είναι το SPB295 και μάλιστα στο στυλ που θες
Καινούργιο θα το ήθελα.Ερμής έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 20:22Σε μικρά μεγέθη δε ξέρω πολλά. Νομίζω όμως πως η longines έχει τέτοιο στυλ σε παρόμοια τιμή. Μπορεί να πετύχεις και τπτ σε ομεγκα. Το θες καινούργιο η δε σε πειράζει και από κρονο24;
Ωραίο το seiko, αλλά γιαπωνέζικο
Για βάλε κανένα longines
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Για δες αυτό. Και 38αρι formal όπως το θες.Lugozzi έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 22:08Καινούργιο θα το ήθελα.Ερμής έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 20:22Σε μικρά μεγέθη δε ξέρω πολλά. Νομίζω όμως πως η longines έχει τέτοιο στυλ σε παρόμοια τιμή. Μπορεί να πετύχεις και τπτ σε ομεγκα. Το θες καινούργιο η δε σε πειράζει και από κρονο24;
Ωραίο το seiko, αλλά γιαπωνέζικο
Για βάλε κανένα longines

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξημένα πάγια για μεγάλύτερης ισχύος "ρολόγια" ΔΕΗ
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 18:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις