Πούρα
Re: Πούρα
Επίσης εχω δοκιμάσει αρκετή Νικαράγουα, Δομίνικο, Ονδούρα, Γουατεμάλα.
Μάγκες δεν ειναι κουβανέζικα, το καλύτερο των άλλων είναι το χειρότερο κουβανέζικο.
Σε συζήτηση που ειχα το ΣΚ με γνώστες στο θέμα, μου ειπαν το ίδιο.
Μάγκες δεν ειναι κουβανέζικα, το καλύτερο των άλλων είναι το χειρότερο κουβανέζικο.
Σε συζήτηση που ειχα το ΣΚ με γνώστες στο θέμα, μου ειπαν το ίδιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Συμφωνώ 100%. Τα Κουβανέζικο έχουν μείνει πίσω λόγω έλλειψης εφαρμογής των τελευταίων αγροτικών τεχνολογιών στις φωτιές καπνού. Το έδαφος και το κλίμα όμως είναι τέλεια και στο μετά κομμουνιστικό μέλλον θα επανέλθουν στην πρώτη θέση σίγουρα. Τα Δομινικανής παραγωγής καλά πούρα έχουν τα πρωτεία για εμένα.
Ανάποδα λέμε.
Πρωτεία οι άλλοι μπορεί να έχουν απο θέμα παραγωγής. Σε ποιοτητα/αρωμα/γεύση το χειρότερο κουβανέζικο είναι πολύ καλύτερο απο το καλύτερο όλων των άλλων.
Πρωτεία οι άλλοι μπορεί να έχουν απο θέμα παραγωγής. Σε ποιοτητα/αρωμα/γεύση το χειρότερο κουβανέζικο είναι πολύ καλύτερο απο το καλύτερο όλων των άλλων.
Κάνω ψαχτική σε κάθε eshop ανα τον κόσμο. Τίποτα. Ενα βρήκα στην Ολλανδία που έχει κάτι ψιλά αλλά δε στέλνει Ελλάδα.
Ελβετία παίζουν κάποια επίσης αλλά μου ειπε ο εκτελωνιστής μου πως παίζει να μου κάνουν τον πάτο πηγάδι για εισαγωγή καπνικών, ακόμη και για προσωπική χρήση
Α επίσης να πω πως γαμιούνται οι καπότηδες και πάνω απο όλα, όλες οι τρύπες των μπρεξηδων.
Ελβετία παίζουν κάποια επίσης αλλά μου ειπε ο εκτελωνιστής μου πως παίζει να μου κάνουν τον πάτο πηγάδι για εισαγωγή καπνικών, ακόμη και για προσωπική χρήση
Α επίσης να πω πως γαμιούνται οι καπότηδες και πάνω απο όλα, όλες οι τρύπες των μπρεξηδων.
Εννιά πάρα το πρωί χτυπά το τηλέφωνο
"το βαπόρι από την Αβάνα ήρθε χθες το βράδυ με δώρα
Έλα Γλυφάδα με το που ανοίγω στις δέκα γιατι θα πέσουν σαν ακρίδες"
"το βαπόρι από την Αβάνα ήρθε χθες το βράδυ με δώρα
Έλα Γλυφάδα με το που ανοίγω στις δέκα γιατι θα πέσουν σαν ακρίδες"
- Communio Sancta
Όσοι ψάχνετε στην Ελλάδα κουβανεζικα, πάρτε εγκαίρως γιατί άγνωστο το πότε θα έχουμε ξανά.
Πού και πλάι δηλαδή δεν ήρθαν όλα.
Παρταγάς Ε2, ας πούμε δεν ήρθε ούτε μισό.
Πού και πλάι δηλαδή δεν ήρθαν όλα.
Παρταγάς Ε2, ας πούμε δεν ήρθε ούτε μισό.