Ρολόγια
- Space_Passenger
Re: Ρολόγια
εχω ενα καζιο 125 ευρω. Δεν χανει δευτερολεπτο. Τελικα μαλλον μυθος οτι τα ακριβα ρολογια ειναι και πιο αξιοπιστα. Ο πατερας μου εχει ενα σεικο απο το 1980 (δωρο του αδερφου του). Μια φορα χαλασε και το πηγε στην αντιπροσωπεια. Δουλευει εκτος αυτου πολυ καλα ακομα και σημερα. Αποτι βλεπω πουλιεται σημερα για 50 - 100 ευρω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Λοιπόν πήγα στη Λονζίν χτες, μόλις τους είπα τι έγινε και ότι είναι η δεύτερη φορά, το πρώτο πράγμα που κάνανε είναι να μπουν στο σύστημα και να προσθέσουν 4 χρόνια εγγύηση στο ρολόϊ. Στη συνέχεια κάνανε ένα μινι-συμβούλιο, πήρανε ένα τηλέφωνο κάποιον, και αποφάσισαν να το απομαγνητίσουν. Αμέσως άρχισε το ρολόϊ να λειτουργεί κανονικά.Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 16:43Αποτι βλεπω ειναι ακριβο ρολοι αρκετα. Θα περιμενε καποιος να λειτουργει αψογα με τοσα λεφτα. Κριμα. Υπαρχουν πολυ φτηνοτερα που παιζει να ειναι πιο αξιοπιστα στη διαρκεια του χρονου. Κανονικα πρεπει να σου δωσουν πισω τα χρηματα. Και κατι μου λεει δεν θα ξανααγορασεις απο την ιδια εταιρεια.
Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι τεράστιο και επειδή είμαι συνέχεια στον υπολογιστή να μαγνητίζεται πιό εύκολα από άλλα, δεν ξέρω. Μου ζήτησαν να δοκιμάσω άλλη μια φορά κι αν ξαναέχω πρόβλημα να ξαναπάω αμέσως να δούμε τις επιλογές μου. Πάντως φαίνονται αποφασισμένοι να μου λύσουν το πρόβλημα με τον έναν ή άλλο τρόπο.
Αυτός είναι ο λόγος που ακριβό ρολόϊ ψωνίζεις μόνο από σοβαρό μαγαζί.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Space_Passenger
Chilloutbuddy έγραψε: ↑18 Ιουν 2023, 08:59Λοιπόν πήγα στη Λονζίν χτες, μόλις τους είπα τι έγινε και ότι είναι η δεύτερη φορά, το πρώτο πράγμα που κάνανε είναι να μπουν στο σύστημα και να προσθέσουν 4 χρόνια εγγύηση στο ρολόϊ. Στη συνέχεια κάνανε ένα μινι-συμβούλιο, πήρανε ένα τηλέφωνο κάποιον, και αποφάσισαν να το απομαγνητίσουν. Αμέσως άρχισε το ρολόϊ να λειτουργεί κανονικά.
Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι τεράστιο και επειδή είμαι συνέχεια στον υπολογιστή να μαγνητίζεται πιό εύκολα από άλλα, δεν ξέρω. Μου ζήτησαν να δοκιμάσω άλλη μια φορά κι αν ξαναέχω πρόβλημα να ξαναπάω αμέσως να δούμε τις επιλογές μου. Πάντως φαίνονται αποφασισμένοι να μου λύσουν το πρόβλημα με τον έναν ή άλλο τρόπο.
Αυτός είναι ο λόγος που ακριβό ρολόϊ ψωνίζεις μόνο από σοβαρό μαγαζί.

Χαιρομαι που δουλευει κανονικα τοσα λεφτα κανει. Μακαρι να συνεχισει ετσι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πολύ τίμιο σέρβις, πράγματι. τι μοτεράκι φοράει;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Στηρίζω. Καλό vfm. Δε ξέρω τι μοτερακι φοράει αλλά για οικονομικό dress watch είναι ωραιότατο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Δε μου αρέσει, είναι κάπως bland. Κ στο λέω εγώ που μου αρέσουν τα μινιμαλ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.

Case Design: Squared Octagon Shape (Custom-Made)
Case Material: 316L Stainless Stain
Case Back: Screwed In, Open Case Back
Diameter: 37.5mm
Height: 10.5mm
Lug Width: 22.5mm
Lug to Lug: 46mm
Dial: Forged Carbon Dial
Date: Date Function at 6
Index & Hands: Applied Index
Luminous: Swiss Super-LumiNova (C3)
Crystal: Sapphire Crystal
Movement: Premium Japan-Made Miyota, 9015 Automatic, 28,800 vibrations per hour (VPH)
Water Resistance: 100m / 10ATM
Straps: Stainless Steel Bracelet + Croc Leather Straps with Links
- Dwarven Blacksmith
Για κάθε μέρα που το φοράω θα παίρνω 150 γιουροζ;
Καλή φάση, το κάνω το ψυχικό. Θα χρειαστούν βέβαια 100000 βασανιστικές μέρες για να πάρω όσα θα έπαιρνα για μια νύχτα με το Θέμη.

- Otto Weininger
Βάνω μια φώτο που βρήκα, πριν 3 χρόνια (με το συγχωρεμένο πλέον σκυλάκι μου) για να δω ποιος μύστης θα αναγνωρίσει το ρολόι
Ερμής
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξημένα πάγια για μεγάλύτερης ισχύος "ρολόγια" ΔΕΗ
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 18:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1050 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon