Η πλάκα είναι ότι πολλοί γενναίοι που την έχουν πατήσει με τέτοιες γυναίκες, παραμένουν υποτακτικοί και λευκοί ιππότες από άποψη. Δηλαδή το τραβάει ο οργανισμός τους.stergiosbik έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:20Που τις βρισκετε αυτες ρε!vantono έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:09Στοργικά και προδερμίσια όμως, παρακαλώ.stergiosbik έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 21:56
Θεωρω οτι της "σφυριζες" και εναν καθε φορα που γινονταν αυτο.
Δεν το πήγαινα ποτέ εκεί επίτηδες βεβαια. Η ίδια το επεδίωκε, με τον τρόπο της. Γενικά ήταν φουλ χειριστική.
Ακόμα και σε ό,τι ειχε να κάνει με σεξ. Πχ, απο ενα σημειο και μετά, δεν μου επετρεπε ουτε να τραβάω μαλακία μόνος μου, ουτε να βλεπω τσόντες ή να γκουγκλαρω γκομενες (διασημες και μη). Μονο να κανω σεχ μαζί της. Εψαχνε ιστορικό σε pc, κανονικά.
Σε κάποια φάση ειχε φτάσει στο τέρμα psycho λέβελ να μου "μετράει" μεχρι και την καρμπονάρα με το που τελείωνα, καθε φορά μετά την πράξη. Αν δεν έβγαζα πολύ = την έπαιξα πριν, ή είδα τσόντα ή την κεράτωσα.
Τι να πεις. Καποιες φασεις του παρελθόντος σου ειναι να τις θυμάσαι μετά απο καιρο και να μην ξερεις αν πρεπει να γελάς ή να κλαις.
Η καλυτερη συνταγη για τετοιες γκομενες ειναι να την κανεις αμεσως μολις δεις το παραμικρο συμπτωμα τετοιας συμπεριφορας πριν προλαβεις να νοιωσεις το οτιδηποτε για αυτες.
Αν καθυστερησεις,παει το εχασες το παιχνιδι.
Σε τυλιξαν σε χρονο dt.
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αν εχεις να γαμησεις κατι χρονια ολα τα υπομενεις

χωρις να θελω να προσβαλλω τους συν πχορουμιτες κ σεβομενος το χωρο που μας φιλοξενει - θα πω ευγενικα πως ειναι αναρχιδοι φλωρομαλακες κ υποτακτικοι κρυφοπουσταρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και πάλι υπάρχει λύση. Να γ@μήσουν και να φύγουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
τους τρομαζει η επαναφορα στην χουφτα τουςAlienWay έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:35Και πάλι υπάρχει λύση. Να γ@μήσουν και να φύγουν.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τυποι μου για λογους που υπερβαινουν το νημα και τον χρονο μου πρεπει να ξερετε οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεφυγεις απο κακοποιητικη σχεση.
Ας πουμε μονο οτι ο αλλος-η αλλη ειναι τοσο αποφασισμενος οτι εσυ φταις για ολα, που στο τελος το πιστευεις οτι ετσι ειναι. Η μπορει να εισαι τοσο καψουρης που να πιστευεις οτι η αλλη θα "γινει καλα" και θα δικαιωθεις.
Και δεν εχει σχεση με το σεξ, μην γινοσαστε μαλακες
Ας πουμε μονο οτι ο αλλος-η αλλη ειναι τοσο αποφασισμενος οτι εσυ φταις για ολα, που στο τελος το πιστευεις οτι ετσι ειναι. Η μπορει να εισαι τοσο καψουρης που να πιστευεις οτι η αλλη θα "γινει καλα" και θα δικαιωθεις.

Το "μετά" είναι το θέμα. Μπορείς να πεις ας πούμε ότι δεν πρόκειται να επαναλάβεις το ίδιο λάθος.Blackdog έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:42Τυποι μου για λογους που υπερβαινουν το νημα και τον χρονο μου πρεπει να ξερετε οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεφυγεις απο κακοποιητικη σχεση.
Ή μπορείς να χειροκροτάς τις μαζορέτες που ερμηνεύουν "ο βιαστής είσαι εσύ", ακόμη κι αν σε δείχνουν με το δάχτυλο.
Δηλαδή έχει σημασία το πώς το διαχειρίζεται κανείς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς! Όσο δύσκολο ειναι και για τη γυναικα να ξεφύγει απο μια τέτοια σχέση, άλλο τόσο ειναι και για τον άντρα αντίστοιχα.Blackdog έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:42Τυποι μου για λογους που υπερβαινουν το νημα και τον χρονο μου πρεπει να ξερετε οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεφυγεις απο κακοποιητικη σχεση.
Ούτε εγω εχω χρόνο για να καθομαι να γράφω λεπτομέρειες και αναλύσεις επι αναλύσεων (δεν θελω και να τα θυμαμαι) αλλά καλά τα ειπες παραπάνω.
- vantono
Επισης, το οτι υπάρχουν μαλακισμένες γυναίκες (είτε χειριστικές είτε εκμεταλλεύτριες του μιτού κτλ) δεν δικαιολογεί σε καμια περίπτωση την ψυχασθένεια των απανταχού ινσελς και μιγκτάου. Για να μην παρεξηγούμαστε. Μιλάμε για τα δυο μαλακισμένα άκρα. Η λογική πρυτανεύει στη μέση.
Λενε η εμπειρια ειναι το ονομα που δινουν οι ανθρωποι στα λαθη τουςAlienWay έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:47
Το "μετά" είναι το θέμα. Μπορείς να πεις ας πούμε ότι δεν πρόκειται να επαναλάβεις το ίδιο λάθος.
Ή μπορείς να χειροκροτάς τις μαζορέτες που ερμηνεύουν "ο βιαστής είσαι εσύ", ακόμη κι αν σε δείχνουν με το δάχτυλο.
Δηλαδή έχει σημασία το πώς το διαχειρίζεται κανείς.

Αυτοι που χειροκροτουν τις μαζορετες νομιζω ξεκινουν απο αλλη βαση. Εχω την εντυπωση οτι πανε εκει μηπως γαμησουν.
- vantono
Εγώ ήμουν πιτσιρικάς και σχετικά άπειρος ακόμα. Για άλλους δεν ξερω. Το θετικό απ'ολο αυτό, είναι οτι έπαθα για τα καλά, και από τότε έμαθα.stergiosbik έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:20Που τις βρισκετε αυτες ρε!vantono έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 22:09Στοργικά και προδερμίσια όμως, παρακαλώ.stergiosbik έγραψε: ↑29 Απρ 2022, 21:56
Θεωρω οτι της "σφυριζες" και εναν καθε φορα που γινονταν αυτο.
Δεν το πήγαινα ποτέ εκεί επίτηδες βεβαια. Η ίδια το επεδίωκε, με τον τρόπο της. Γενικά ήταν φουλ χειριστική.
Ακόμα και σε ό,τι ειχε να κάνει με σεξ. Πχ, απο ενα σημειο και μετά, δεν μου επετρεπε ουτε να τραβάω μαλακία μόνος μου, ουτε να βλεπω τσόντες ή να γκουγκλαρω γκομενες (διασημες και μη). Μονο να κανω σεχ μαζί της. Εψαχνε ιστορικό σε pc, κανονικά.
Σε κάποια φάση ειχε φτάσει στο τέρμα psycho λέβελ να μου "μετράει" μεχρι και την καρμπονάρα με το που τελείωνα, καθε φορά μετά την πράξη. Αν δεν έβγαζα πολύ = την έπαιξα πριν, ή είδα τσόντα ή την κεράτωσα.
Τι να πεις. Καποιες φασεις του παρελθόντος σου ειναι να τις θυμάσαι μετά απο καιρο και να μην ξερεις αν πρεπει να γελάς ή να κλαις.
Η καλυτερη συνταγη για τετοιες γκομενες ειναι να την κανεις αμεσως μολις δεις το παραμικρο συμπτωμα τετοιας συμπεριφορας πριν προλαβεις να νοιωσεις το οτιδηποτε για αυτες.
Αν καθυστερησεις,παει το εχασες το παιχνιδι.
Σε τυλιξαν σε χρονο dt.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- EKPLIKTIKOS
Στην καφετέρια της γειτονιάς η πιο ωραία γκομενα σε υποδεχεται στο σπιτι βγαζοντας σου τα παπούτσια, με ένα τσιμπουκι κ ένα ποτήρι κρασί; 
Ή σε ξεπεταει με ενα καλώς τ αρχιδια μας τα δύο

Ή σε ξεπεταει με ενα καλώς τ αρχιδια μας τα δύο

Για ακομα μια φορα, η αληθεια περι αυτων των ζητηματων, εν συντομια γραμμενη.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεταμόρφωση του Τζόνι Ντεπ σε τάκι τσαν ολοκληρώθηκε
από Αγχίαλος » 12 Απρ 2025, 16:52 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος