Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- hellegennes
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Μα αφού έτσι είναι, ρε φίλε. Εσύ χαλάρωσε. Έκανες μια νύξη, σου λέω γιατί δεν είναι κοντινή εικόνα και θέλεις ολόκληρη συζήτηση γιατί ενοχλείσαι. Ειλικρινά, χαλάρωσε λίγο. Όντως δεν είναι διαγωνισμός. Δηλαδή μ' αρέσει που λες αυτά που πρέπει να σου πει κάποιος. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΟΚ λοιπόν. Αυτά που λες, να τα θυμηθείς την επόμενη φορά που θα κάνεις κηρύγματα περί "προβολών" κλπ, ε; Νταξ; Νταξ είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:44Μα αφού έτσι είναι, ρε φίλε. Εσύ χαλάρωσε. Έκανες μια νύξη, σου λέω γιατί δεν είναι κοντινή εικόνα και θέλεις ολόκληρη συζήτηση γιατί ενοχλείσαι. Ειλικρινά, χαλάρωσε λίγο. Όντως δεν είναι διαγωνισμός. Δηλαδή μ' αρέσει που λες αυτά που πρέπει να σου πει κάποιος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

μην τσακώνεστε, κάποιο παιδικό σας θυμίζει και στους δυο, φοβεροί.
δευτερη φυση ναι, που να το καταλάβεις. Φτερό για ξεσκόνισμα κρατάει;
- hellegennes
Κυριολεκτικά ασχολείσαι τόσα ποστ λέγοντας στην ουσία "εγώ έκανα καλύτερη νύξη" και λες σε μένα «Δεν είναι τα πάντα διαγωνισμός».Isildur έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:47ΟΚ λοιπόν. Αυτά που λες, να τα θυμηθείς την επόμενη φορά που θα κάνεις κηρύγματα περί "προβολών" κλπ, ε; Νταξ; Νταξ είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:44Μα αφού έτσι είναι, ρε φίλε. Εσύ χαλάρωσε. Έκανες μια νύξη, σου λέω γιατί δεν είναι κοντινή εικόνα και θέλεις ολόκληρη συζήτηση γιατί ενοχλείσαι. Ειλικρινά, χαλάρωσε λίγο. Όντως δεν είναι διαγωνισμός. Δηλαδή μ' αρέσει που λες αυτά που πρέπει να σου πει κάποιος.

Όπου εγώ απλά σου εξήγησα γιατί καταλαβαίνω γιατί φευγαλέα σού θυμίζει αυτήν την εικόνα αλλά μόνο το χρώμα και ο γιακάς μοιάζουν και εξήγησα επιπλέον γιατί θυμίζει περισσότερο Χιονάτη. Αλλά εσύ θες να πάρεις το βραβείο καλύτερου reference.

No problem. Που λες, δίκιο έχεις, κέρδισες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε συ, δες λιγάκι τι κάνεις κάθε τόσο και πώς φαίνεται προς τα έξω αυτό που κάνεις και μην τα ρίχνεις μια ζωή στους άλλους ενώ βλογάς τα γένια σου και λες ότι οι κλανιές σου μυρίζουν γιασεμί. Έλεος δηλαδή...hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:59Κυριολεκτικά ασχολείσαι τόσα ποστ λέγοντας στην ουσία "εγώ έκανα καλύτερη νύξη" και λες σε μένα «Δεν είναι τα πάντα διαγωνισμός».Isildur έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:47ΟΚ λοιπόν. Αυτά που λες, να τα θυμηθείς την επόμενη φορά που θα κάνεις κηρύγματα περί "προβολών" κλπ, ε; Νταξ; Νταξ είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:44Μα αφού έτσι είναι, ρε φίλε. Εσύ χαλάρωσε. Έκανες μια νύξη, σου λέω γιατί δεν είναι κοντινή εικόνα και θέλεις ολόκληρη συζήτηση γιατί ενοχλείσαι. Ειλικρινά, χαλάρωσε λίγο. Όντως δεν είναι διαγωνισμός. Δηλαδή μ' αρέσει που λες αυτά που πρέπει να σου πει κάποιος.
Όπου εγώ απλά σου εξήγησα γιατί καταλαβαίνω γιατί φευγαλέα σού θυμίζει αυτήν την εικόνα αλλά μόνο το χρώμα και ο γιακάς μοιάζουν και εξήγησα επιπλέον γιατί θυμίζει περισσότερο Χιονάτη. Αλλά εσύ θες να πάρεις το βραβείο καλύτερου reference.
Ανέβασες μια εικόνα. Μια χαρά, κι εμένα μου άρεσε. Πρόσθεσα κάτι παραπάνω ανεβάζοντας κι άλλη (που μου θύμισε πιο πολύ το στυλ και όπως σου είπα το σχολιάσαν κι άλλοι αυτό) χωρίς καν να κάνω κάποιο αρνητικό σχόλιο για το δικό σου, και η πρώτη σου αντίδραση ήταν "ναι... οκ, αλλά είναι μόνο ο γιακάς, εσένα σε μπέρδεψε το τάδε (λες και ξες τι με μπέρδεψε) κλπ κλπ". Κι όταν σου το εντόπισα αυτό που λες, πρακτικά ακύρωσες το παράδειγμά μου βγάζοντας άσχετα τα πάντα στη φωτό. Μέχρι και το ύφασμα

Έλα, ΟΚ, σ' έπιασε πάλι κάτι δεν εξηγείται αλλιώς.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συμφωνούμε πως σαν ρούχα δεν έχουν καμία σχέση. Το δικό μου είναι ριγέ, αυτό που έβαλε ο Ισίλντουρ είναι πουά. To άσπρο υποκάμισο είναι διαφορετικό ρούχο από το υπόλοιπο. Το overall έχει φαρδιά τιράντα επάνω και paperbag παντελόνι.hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 18:45Είπα η απόχρωση και ο γιακάς, η ζώνη καμμία σχέση, τα μανίκια καμμία σχέση και το ύφος του ρούχου ακόμα λιγότερη σχέση. Σε οδήγησε εκεί το παλ χρώμα και ο τριγωνικός γιακάς, το καταλαβαίνω, κατά τα άλλα είναι εντελώς άλλο ύφος, άλλο σχήμα, άλλος όγκος και άλλο ύφασμα επίσης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ούτε η Χιονάτη έχει σχέση με το δικό μου ρούχο. Ούτε κατάλαβα γιατί την έβαλε.Isildur έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:03Δηλαδή, για να καταλάβω:hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 18:45Είπα η απόχρωση και ο γιακάς, η ζώνη καμμία σχέση, τα μανίκια καμμία σχέση και το ύφος του ρούχου ακόμα λιγότερη σχέση. Σε οδήγησε εκεί το παλ χρώμα και ο τριγωνικός γιακάς, το καταλαβαίνω, κατά τα άλλα είναι εντελώς άλλο ύφος, άλλο σχήμα, άλλος όγκος και άλλο ύφασμα επίσης.
Αυτό που έβαλα έχει μια άσπρη ζώνη, όπως και της Γκερ, αλλά καμμιά σχέση η ζώνη (της Χιονάτης εν τω μεταξύ δεν έχει καν ζώνη).
......
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Να και ο διαγωνισμός (πήρα θετικές κριτικές)
Κυριολεκτικά, το σχόλιό σου ήταν «μπα».
«Οι αποχρώσεις ναι, αλλά ήταν διαφορετικό το σχήμα».
Αυτό που θυμάσαι διαφορετικά συζητήσεις που έγιναν πριν λίγο έχει αρχίσει να με προβληματίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:59Κυριολεκτικά ασχολείσαι τόσα ποστ λέγοντας στην ουσία "εγώ έκανα καλύτερη νύξη" και λες σε μένα «Δεν είναι τα πάντα διαγωνισμός».Isildur έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:47ΟΚ λοιπόν. Αυτά που λες, να τα θυμηθείς την επόμενη φορά που θα κάνεις κηρύγματα περί "προβολών" κλπ, ε; Νταξ; Νταξ είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 19:44Μα αφού έτσι είναι, ρε φίλε. Εσύ χαλάρωσε. Έκανες μια νύξη, σου λέω γιατί δεν είναι κοντινή εικόνα και θέλεις ολόκληρη συζήτηση γιατί ενοχλείσαι. Ειλικρινά, χαλάρωσε λίγο. Όντως δεν είναι διαγωνισμός. Δηλαδή μ' αρέσει που λες αυτά που πρέπει να σου πει κάποιος.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έλα ρε, το "μπα" ήταν που σε τριγκάρισε τελικά;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 20:20Να και ο διαγωνισμός (πήρα θετικές κριτικές)Κυριολεκτικά, το σχόλιό σου ήταν «μπα».«Οι αποχρώσεις ναι, αλλά ήταν διαφορετικό το σχήμα».
Αυτό που θυμάσαι διαφορετικά συζητήσεις που έγιναν πριν λίγο έχει αρχίσει να με προβληματίζει.

Τις δε "θετικές κριτικές" που λες (btw, δες και τι λέει η άμεσα ενδιαφερόμενη από πάνω), τις ανέφερα μόνο και μόνο επειδή ακύρωνες με τον πιο άκυρο τρόπο (κυριολεκτικά) όλα τα σημεία ομοιότητας με τις δυο εικόνες. Για τα οποία σου ανέφερα ένα-ένα τι ισχύει (ζώνη, μανίκια, ύφασμα) αλλά μάλλον σου διέφυγαν.
ΟΚ, Μήτσο, το παραχέσαμε πιστεύω. Πες τι θες να πεις, δεν ασχολούμαι άλλο με τέτοιες μαλακίες.

Το ερωτημα ειναι αν με την ΖΩΝΗ της Gher ταιριαζει το μποξερακι του helly με τα τιγρακια ή χρειαζεται κατι διαφορετικό (πχ. με γορίλες ή σουπερμαν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 20 Ιουν 2023, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
αν βοηθάει νομίζω εσύ εισαι πιο σπασαρχίδης απο τον χελη, απλα εκεινος είναι πιο έξυπνος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
Χθες, 13:20
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-