Ορίστε δεν σε ξέχασα.
Το χρώμα φαίνεται καλύτερα στην δεξιά φωτογραφία.

Ε ναι ρε δικέ μου! Ναι! Κατούρα τους στην μάπα!
Καλά. Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ίσως.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 00:33Εγώ το έχω έτοιμο, αλλά περιμένω από σένα, αλλιώς δεν στρέχει.
Αμάν ομορφιές
Πασίγιο το λένε αυτό. Και πρέπει να περάσει γρήγορα, επειδή σταδιακά κατεβαίνουν τα ξίφη...
Έλα, βρήκα χρόνο. Κάτι έγραψα...hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 00:33Εγώ το έχω έτοιμο, αλλά περιμένω από σένα, αλλιώς δεν στρέχει.
Στη δεξιά φωτογραφία φαίνεται περισσότερη η άνεση που έχεις φορώντας το συγκεκριμένο "δύσκολο" ρούχο. Το στηρίζεις απόλυτα.
Οκ. Εγώ:Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:49Έλα, βρήκα χρόνο. Κάτι έγραψα...hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 00:33Εγώ το έχω έτοιμο, αλλά περιμένω από σένα, αλλιώς δεν στρέχει.
Όποτε θες, τα παραθέτουμε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι, καλύτερο από του chatgtp, αλλά τολμάς, βρε τολμηρέ χρήστη, να βάλεις δίπλα-δίπλα λέξη με διπλασιασμό του ρο και άλλη μια χωρίς; Θέλεις να τσιτώσεις τα νεύρα μου; Απομάκρυνέ τες. Είναι πρόκληση η σύγκρουση λόγιας-λαϊκής στην ίδια πρόταση.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 14:30Τέλος, είπα να γράψω κι ένα σε ύφος Χελληγεννή (ναι, οκ, φαντάζομαι από τώρα τις αντιδράσεις, αλλά... να!):
Χορεύοντας με πορτοκαλί σκέψεις
Λευκή Θεά. Λόγια χαράζει πλατσουρίζοντας στα μεγαμπάιτ
οφθαλμοθωπεύουσες εικόνες αναρίγησης αναρριχώνται με κρότο
κελευστές καρδαμώνουν ασκαρδάμυκτοι και ασκανδάλιστοι
και βορβορύζοντες αδημονούν για την επόμενη φωτομυθία
Είδες τον άβακα; Ναι! Ναι, σου λέω μπουσουλώντας στο γαλάζιο μαξιλάρι.