vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:10Απάντηση στην "κοιλιακοποζα" του χεληΆντε, καιρος επιτέλους να επιστρέψει το νήμα στην παλιά του αρχιδοκαμπισια μετροσέξουαλ χροιά, αρκετά με το ασθενές φύλο.SpoilerShowΑυτουνου του έφυγε η γκόμενα από κάτω, εμένα μοιάζει σαν μου ξεγλιστρησε από το χέρι κάτι άλλο. Δεν έκανα τίποτα πονηρό όμως, πόζα έπαιρνα μόνο.
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Θα διακτινιστει ο τοξοβολος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει το Wolverine αν και δεν κατάλαβα από πού προέκυψε. Ίσως από την πρώτη σκηνή της πρώτης ταινίας που φοράει μόνο ένα παντελόνι;enaon έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 19:58wolverine. O goback ήταν που σε ειχε παρομοιώσει με κάποιον και ειχαν λιωσει ολοι; Με ποιόν;hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 19:55Είναι λίγο παλιότερη. Tην έχω ξαναβάλει και είναι side view, αλλά ορίστε:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μωρέ μια χαρά τα πιάνετε τα γαληκά, απλώς είστε ψιλοφλούφληδες και επιχειρείτε χαζοχαρούμενες -και πάντα ευαισθητοποιημένες- παρεμβάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Ιουν 2023, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με το test, τίποτα;hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:13Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει το Wolverine αν και δεν κατάλαβα από πού προέκυψε. Ίσως από την πρώτη σκηνή της πρώτης ταινίας που φοράει μόνο ένα παντελόνι;enaon έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 19:58wolverine. O goback ήταν που σε ειχε παρομοιώσει με κάποιον και ειχαν λιωσει ολοι; Με ποιόν;hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 19:55Είναι λίγο παλιότερη. Tην έχω ξαναβάλει και είναι side view, αλλά ορίστε:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μετράω 7 ποστ που η φωτογραφία φαίνεται.
Για αυτά τι θα κάνεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
το wolverine το ειχα πει εγω, απλα το θυμήθηκα, το γιατί τωρα, τρεχα γυρευε. Ο γκομπακ ομως νομιζω εχε βαλει μια φώτο που ειχε σχεση με την εποχή τοτε, καποιος κατι έσπρωχνε νομιζω, 3-4 σελίδες το κανανε παράθεση. Μηπως θυμάσαι;hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:13Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει το Wolverine αν και δεν κατάλαβα από πού προέκυψε. Ίσως από την πρώτη σκηνή της πρώτης ταινίας που φοράει μόνο ένα παντελόνι;
- hellegennes
Βρε την λούγκρα. Εμένα τουλάχιστον έχει ένα μυστήριο, η δική του είναι κατευθείαν από gay bar.
Όχι, δεν έχω τέτοιους κοιλιακούς ούτε τέτοια μπράτσα ούτε προσαγωγούς. Έχω όμως τρομερά γυμνασμένη έλικα του προσαγωγίου.
Όχι, δεν έχω τέτοιους κοιλιακούς ούτε τέτοια μπράτσα ούτε προσαγωγούς. Έχω όμως τρομερά γυμνασμένη έλικα του προσαγωγίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι εγώ είχα ανεβάσει μια, από το παλιό ακόμα, και είχε πέσει πολύ γέλιο (ειδικά μεταξύ όσων τον ξέρουν φατσικά κι από κοντά).enaon έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:17το wolverine το ειχα πει εγω, απλα το θυμήθηκα, το γιατί τωρα, τρεχα γυρευε. Ο γκομπακ ομως νομιζω εχε βαλει μια φώτο που ειχε σχεση με την εποχή τοτε, καποιος κατι έσπρωχνε νομιζω, 3-4 σελίδες το κανανε παράθεση.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:13Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει το Wolverine αν και δεν κατάλαβα από πού προέκυψε. Ίσως από την πρώτη σκηνή της πρώτης ταινίας που φοράει μόνο ένα παντελόνι;
Αλλά δεν την ανεβάζω πάλι, μη μου παρεξηθεί το πουλάκι μου...

Θα ζητήσω από τους πχορουμίτες να τα βάλουν σε σπόιλερ.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:16Μετράω 7 ποστ που η φωτογραφία φαίνεται.
Για αυτά τι θα κάνεις;
Αν δεν το κάνουν, μπορείς να διαγράψεις τα μηνύματα μου. Ή τα δικά τους. Τί άλλο;
Ενιγουέι, το νήμα έχει πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη απ' ό,τι περίμενα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Ιουν 2023, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε παπάρα, ούτε για mention ούτε για quote σου έρχονται;hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:19Βρε την λούγκρα. Εμένα τουλάχιστον έχει ένα μυστήριο, η δική του είναι κατευθείαν από gay bar.

Συν Αθηνά και Γαλή κίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:20Θα ζητήσω από τους πχορουμίτες να τα βάλουν σε σπόιλερ.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:16Μετράω 7 ποστ που η φωτογραφία φαίνεται.
Για αυτά τι θα κάνεις;
Αν δεν το κάνουν, μπορείς να διαγράψεις τα μηνύματα μου. Ή τα δικά τους. Τί άλλο;
Ενιγουέι, το νήμα έχει πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη απ' ό,τι περίμενα.
Γυρισες πανω που ειμαστε παλι οντοπικ.Στην αρχη της σελιδας βλεπουμε ενα μαυρο σορτσακι ραλφ λορεν σαμερ κολεκσιον 2022.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:16Μετράω 7 ποστ που η φωτογραφία φαίνεται.
Για αυτά τι θα κάνεις;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χέλλη, είσαι παπάρας.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:15Με το test, τίποτα;hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:13Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει το Wolverine αν και δεν κατάλαβα από πού προέκυψε. Ίσως από την πρώτη σκηνή της πρώτης ταινίας που φοράει μόνο ένα παντελόνι;
sys3x, μη μου στενοχωριέσαι. Κι εσύ είσαι παπάρας.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
Χθες, 23:04
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-