Υπάρχουν και οπίσθια φυσικώς υπερμεγέθη, αλλα κυρίως σε συγκεκριμένς φυλές. Κυρίως σε μαύρες, λατίνες, Καραϊβικίνες κτλ.AlienWay έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 11:15Οσον αφορά τα fake βυζιά, στα 90s γινόντουσαν υπερβολές, αλλά υπάρχουν και fake βυζιά που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι fake. Ή κάποια που καταλαβαίνεις ότι είναι fake αλλά δεν είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικά (σε αυτή τη τελευταία κατηγορία, εγώ δεν έχω πρόβλημα).
Το θέμα είναι ότι ο ψεύτικος πάτος είναι κάτι εντελώς αφύσικο και παραμορφωτικό. Στη φύση υπάρχουν μεγάλα στήθη. Αλλά τέτοια οπίσθια δεν υπάρχουν.
Η κατάκτηση της Μυκόνου από Ρωσίδα influencer
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Η κατάκτηση της Μυκόνου από Ρωσίδα influencer
- Μαδουραίος
vantono έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 11:20Υπάρχουν και οπίσθια φυσικώς υπερμεγέθη, αλλα κυρίως σε συγκεκριμένς φυλές. Κυρίως σε μαύρες, λατίνες, Καραϊβικίνες κτλ.AlienWay έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 11:15Οσον αφορά τα fake βυζιά, στα 90s γινόντουσαν υπερβολές, αλλά υπάρχουν και fake βυζιά που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι fake. Ή κάποια που καταλαβαίνεις ότι είναι fake αλλά δεν είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικά (σε αυτή τη τελευταία κατηγορία, εγώ δεν έχω πρόβλημα).
Το θέμα είναι ότι ο ψεύτικος πάτος είναι κάτι εντελώς αφύσικο και παραμορφωτικό. Στη φύση υπάρχουν μεγάλα στήθη. Αλλά τέτοια οπίσθια δεν υπάρχουν.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ήταν και έγινε.
Εντελώς φυσικό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι. Αλλά ήδη την έχεις πατήσει αν μπλέκεσαι σε τέτοια συζήτηση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Μαδουραίος
Το συμπέρασμα που βγάζω από τέτοιες συζητήσεις είναι ότι ακόμη και η υπερβολή είναι θέμα γούστου. Για παράδειγμα συνειδητοποιώ το πόσο "αφύσικα" έμοιαζαν σε κάποιους, τυχόν σιλικονάτα στήθη που εμένα δεν με χαλούσαν. Εννοείται βέβαια ότι πάντα το "φυσικό" υπερέχει.
Τα ίδια έλεγα κι εγώ τότε: "Δηλαδή θα σε χάλαγε;" "Δηλαδή θα έλεγες όχι;".
Ε, λοιπόν ναι, η έλξη ενέχει υποκειμενισμό και μπορεί ακόμη και όχι να πεις.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι να σου πω μωρέ; Για μένα δεν είναι κριτήρια αυτά. Δεν ασχολούμαι με θέμα ομορφιάςAlienWay έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 12:53Το συμπέρασμα που βγάζω από τέτοιες συζητήσεις είναι ότι ακόμη και η υπερβολή είναι θέμα γούστου. Για παράδειγμα συνειδητοποιώ το πόσο "αφύσικα" έμοιαζαν σε κάποιους, τυχόν σιλικονάτα στήθη που εμένα δεν με χαλούσαν. Εννοείται βέβαια ότι πάντα το "φυσικό" υπερέχει.
Μπορεί να μην ασχολείσαι με θέμα ομορφιάς όσον αφορά τις σχέσεις. Ωστόσο η ομορφιά είναι κάτι το υπαρκτό -όσο υποκειμενική κι αν είναι, είναι υπαρκτή. Τώρα το αν πρέπει να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από αυτή, είναι άλλο θέμα.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 12:59Τι να σου πω μωρέ; Για μένα δεν είναι κριτήρια αυτά. Δεν ασχολούμαι με θέμα ομορφιάςAlienWay έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 12:53Το συμπέρασμα που βγάζω από τέτοιες συζητήσεις είναι ότι ακόμη και η υπερβολή είναι θέμα γούστου. Για παράδειγμα συνειδητοποιώ το πόσο "αφύσικα" έμοιαζαν σε κάποιους, τυχόν σιλικονάτα στήθη που εμένα δεν με χαλούσαν. Εννοείται βέβαια ότι πάντα το "φυσικό" υπερέχει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Χμμμ!AlienWay έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 13:03Μπορεί να μην ασχολείσαι με θέμα ομορφιάς όσον αφορά τις σχέσεις. Ωστόσο η ομορφιά είναι κάτι το υπαρκτό -όσο υποκειμενική κι αν είναι, είναι υπαρκτή. Τώρα το αν πρέπει να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από αυτή, είναι άλλο θέμα.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 12:59Τι να σου πω μωρέ; Για μένα δεν είναι κριτήρια αυτά. Δεν ασχολούμαι με θέμα ομορφιάςAlienWay έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 12:53
Το συμπέρασμα που βγάζω από τέτοιες συζητήσεις είναι ότι ακόμη και η υπερβολή είναι θέμα γούστου. Για παράδειγμα συνειδητοποιώ το πόσο "αφύσικα" έμοιαζαν σε κάποιους, τυχόν σιλικονάτα στήθη που εμένα δεν με χαλούσαν. Εννοείται βέβαια ότι πάντα το "φυσικό" υπερέχει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 2732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
30 Ιουν 2023, 16:38
-