Μπα, καμένο χαρτί είναι
Σάλος στο instagram με την Τζούλια που αποκάλεσε τους Έλληνες ηλίθιους..
- Υδράργυρος
Re: Σάλος στο instagram με την Τζούλια που αποκάλεσε τους Έλληνες ηλίθιους..
Μου αρέσει που θίχτηκαν οι νεο-Ελλ οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν αποκαλούν το λαό τους "μαλακες" και "πρόβατα" ενώ τη χώρα τους την αποκαλούν "Ελλαδιτσα" και "Ψωροκωσταινα".
Μια κούκλα η Τζούλια. Κρίμα για τις λάθος επιλογές της.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taxalata xalasa
Γιατί λάθος; Που είναι το λάθος;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Την προσέγγισαν τότε μετα τα καλλιστεία κάτι τελειωμένοι νταβάδες, την έσκισαν με τις κόκες και την προώθησαν στην πορνεία. Δεν βλέπεις κάπου λάθος ρε συ;
Δηλαδή είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς αν είχαμε την εμφάνιση της και κερδίζαμε τίτλο στα καλλιστεία; Αν ερχόταν νταβάς και μας έλεγε πάρε λίγη κοκαΐνη και διάβασε μία αυτό το σενάριο της μισής σελίδας, θα λέγαμε "ουου τέλεια";
Για να ξεπέσει έτσι, το πρόβλημα είχε αρχίσει από πολύ νωρίτερα. Και 100% φταίει η οικογένεια. Ή για κάτι που έκανε ή για κάτι που έπρεπε να κάνει, αλλά δεν έκανε.
- taxalata xalasa
Είναι επαγγελματίας πόρνη; Κι αν είναι, γιατί είναι λάθος; Τι θα ήταν το μη λάθος; Γούστο της να κάνει ό,τι θέλει...Πασιφάη έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:16Την προσέγγισαν τότε μετα τα καλλιστεία κάτι τελειωμένοι νταβάδες, την έσκισαν με τις κόκες και την προώθησαν στην πορνεία. Δεν βλέπεις κάπου λάθος ρε συ;
Πολλά τα ''αν'. Η κοπέλα ήταν ήδη στη δημοσιότητα, προκάλεσε ντόρο με την συμπεριφορά της, πολύ πιθανόν εν αγνοία της για τις συνέπειες, ( το τονίζω αυτό..),βρηκαν ευκαιρία οι καρχαρίες που την βρηκαν θυμωμένη και ευάλωτη και έκαναν ''πάρτυ''. Τί δεν καταλαβαίνεις;Juno έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:20Δηλαδή είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς αν είχαμε την εμφάνιση της και κερδίζαμε τίτλο στα καλλιστεία; Αν ερχόταν νταβάς και μας έλεγε πάρε λίγη κοκαΐνη και διάβασε μία αυτό το σενάριο της μισής σελίδας, θα λέγαμε "ουου τέλεια".
Για να ξεπέσει έτσι, το πρόβλημα είχε αρχίσει από πολύ νωρίτερα.
Η οικογένεια τόσα χρόνια, προφανώς, απούσα.
Εννοείται πως μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Εγώ επισημαίνω την πορεία της που δεν είναι και ό,τι καλλίτερο. Γνώμη μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:23Είναι επαγγελματίας πόρνη; Κι αν είναι, γιατί είναι λάθος; Τι θα ήταν το μη λάθος; Γούστο της να κάνει ό,τι θέλει...
- taxalata xalasa
Δεν είσαι η Ιουλία και νομίζεις σαν Πασιφάη... Αν είσουν η Ιουλία δεν θα είχες την ίδια γνώμη...Πασιφάη έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:29Εννοείται πως μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Εγώ επισημαίνω την πορεία της που δεν είναι και ό,τι καλλίτερο. Γνώμη μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:23Είναι επαγγελματίας πόρνη; Κι αν είναι, γιατί είναι λάθος; Τι θα ήταν το μη λάθος; Γούστο της να κάνει ό,τι θέλει...
Είναι υποκειμενική η γνώμη σου, όπως και η δικιά μου και όλων των άλλων που δεν είναι Ιουλίες...
Αφού αυτή δεν βλέπει «λάθος», εμάς δεν πέφτει λόγος...
Αφού είναι η γνώμη μου, σαφώς και είναι υποκειμενική βρε μπουρδάκο.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:33Δεν είσαι η Ιουλία και νομίζεις σαν Πασιφάη... Αν είσουν η Ιουλία δεν θα είχες την ίδια γνώμη...Πασιφάη έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:29Εννοείται πως μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Εγώ επισημαίνω την πορεία της που δεν είναι και ό,τι καλλίτερο. Γνώμη μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:23
Είναι επαγγελματίας πόρνη; Κι αν είναι, γιατί είναι λάθος; Τι θα ήταν το μη λάθος; Γούστο της να κάνει ό,τι θέλει...
Είναι υποκειμενική η γνώμη σου, όπως και η δικιά μου και όλων των άλλων που δεν είναι Ιουλίες...

το την βρηκαν θυμωμενη και ευαλωτη ειναι γιατι της την επεσε ενας φασιστας και ναζι !Πασιφάη έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:26Πολλά τα ''αν'. Η κοπέλα ήταν ήδη στη δημοσιότητα, προκάλεσε ντόρο με την συμπεριφορά της, πολύ πιθανόν εν αγνοία της για τις συνέπειες, ( το τονίζω αυτό..),βρηκαν ευκαιρία οι καρχαρίες που την βρηκαν θυμωμένη και ευάλωτη και έκαναν ''πάρτυ''. Τί δεν καταλαβαίνεις;Juno έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:20Δηλαδή είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς αν είχαμε την εμφάνιση της και κερδίζαμε τίτλο στα καλλιστεία; Αν ερχόταν νταβάς και μας έλεγε πάρε λίγη κοκαΐνη και διάβασε μία αυτό το σενάριο της μισής σελίδας, θα λέγαμε "ουου τέλεια".
Για να ξεπέσει έτσι, το πρόβλημα είχε αρχίσει από πολύ νωρίτερα.
Η οικογένεια τόσα χρόνια, προφανώς, απούσα.
και προτιμησε την κοκα και την πουτανια ...να τα λεμε ολα πασιφαη!!!!!!

- taxalata xalasa
Άρα είναι no valid!Πασιφάη έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:35Αφού είναι η γνώμη μου, σαφώς και είναι υποκειμενική βρε μπουρδάκο.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:33Δεν είσαι η Ιουλία και νομίζεις σαν Πασιφάη... Αν είσουν η Ιουλία δεν θα είχες την ίδια γνώμη...
Αέρας κοπανιστός...
Visa Visitas
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κι εσύ και όλοι εκφέρουμε άποψη και σχολιάζουμε. Valid or not, η τύπισσα θα πράξει αυτά που θέλει. Δεν βλεπω το λόγο να τσαντίζεσαι.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:36Άρα είναι no valid!Πασιφάη έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:35Αφού είναι η γνώμη μου, σαφώς και είναι υποκειμενική βρε μπουρδάκο.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Φεβ 2024, 21:33
Δεν είσαι η Ιουλία και νομίζεις σαν Πασιφάη... Αν είσουν η Ιουλία δεν θα είχες την ίδια γνώμη...
Αέρας κοπανιστός...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΙΔΙΑ ο Κουλης δεν σας θεωρούν απλά ηλίθιους αλλά ηλίθιους με πατέντα.
από Μαδουραίος » 17 Ιούλ 2024, 21:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Ιούλ 2024, 05:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λάκαρος κατατροπώνει ηλίθιους Μοναχούς
από Σενέκας » 18 Μάιος 2024, 17:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 331 Απαντήσεις
- 6581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
28 Μάιος 2024, 16:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς οι φανατικές πολιτικές απόψεις σας κάνουν ηλίθιους
από micmic » 22 Μαρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
22 Μαρ 2025, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλάβατε για πόσο ηλίθιους σας περνάει ο μπουμπούκος?
από Μαδουραίος » 11 Φεβ 2024, 14:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 530 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Φεβ 2024, 20:21
-