τι καφέ πίνετε ?
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: τι καφέ πίνετε ?
Ρε παιδιά, πώς τον πίνετε γλυκό;;; 

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
με το 70 -30 τι μετραμε; για πες γιατι δεν καταλαβα τιποτα .μια φορα εκοψα καφε γαλλικο σε καφεκοπτειο
και του εξηγησα οτι ενδιαφερομαι μονο για βαρυ χαρμανι ...και τελικα ηταν τοσο ελαφρυς που τον πεταξα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Διάολε, ταυτίστηκα απολύτως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 17:15φρέντο εσπρέσσο σκέτο, αμερικάνο, διπλό εσπρέσσο, μονό εσπρέσσο, ανάλογα την εποχή και την ώρα
Μήπως να το ρίξω Κυριάκο;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έκοψα τους πολλούς καφέδες και πίνω πλέον μόνο έναν στραγγιστό πικρόμαυρο καφέ πρωί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
γτ μήπως υπάρχει και κάτι άλλο να ψηφίσει κανείς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 18:25Διάολε, ταυτίστηκα απολύτως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 17:15φρέντο εσπρέσσο σκέτο, αμερικάνο, διπλό εσπρέσσο, μονό εσπρέσσο, ανάλογα την εποχή και την ώρα

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θα ψηφίζουμε όλοι Κυριάκο και θα κληρώνουμε έναν στους 4 να ψηφίζει κάτι άλλο έτσι για τη μοιρασιά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 18:45γτ μήπως υπάρχει και κάτι άλλο να ψηφίσει κανείς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 18:25Διάολε, ταυτίστηκα απολύτως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 17:15φρέντο εσπρέσσο σκέτο, αμερικάνο, διπλό εσπρέσσο, μονό εσπρέσσο, ανάλογα την εποχή και την ώρα
Σε καφεκοπτειο ή σε μαγαζί που πουλάει καφέδες (και μούρη) ;
Δεν ξέρω για άλλες κοπές (ιταλικό, γαλλικό) αλλά στον ελληνικό το χαρμάνι που ζητάω έχει 70% ανοιχτόχρωμο και 30% σκούρο (πιο βαρύ)
Δοκίμασε τον Αρμενακο αν είσαι Αθήνα
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Φίλτρου γαλικότα ριχνω μέσα έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:58γω πίνω λουμίδη παπαγάλο μπλε
σκέτο
χειμωνα καλοκαιρι
το καλοκαιρι πίνω και καμια φραπα που και που
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τα ίδια και γω. Καφές πάντα ζεστός, ακόμα και με 600 βαθμούς καύσωνα.Green Dragon έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 17:24
Ο αγαπημένος μου.
Επίσης γαλλικό και καπουτσίνο (πάντα ζεστό, ακόμα και με καύσωνα). Αυτοί γλυκοί.
Καμιά φορά κάνω και τον ελληνικό γλυκό αλλά ο μέτριος μου αρέσει καλύτερα.

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Εδώ και δύο συναπτά έτη η Αθήνα έχει γίνει πτωχοτερη στο θέμα καφέ 

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
χειμωνα καλοκαιρι; βαρυς ;ή ελαφρυς; ..πως το φτιαχνεις και πες και καμια ρατσαEsperos έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 19:01Φίλτρου γαλικότα ριχνω μέσα έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:58γω πίνω λουμίδη παπαγάλο μπλε
σκέτο
χειμωνα καλοκαιρι
- Esperos
Λοιπόν, πρωί έχω ετοιμάσει την καφετιέρα από βραδις, περίπου 700 γραμμάρια νερό φτιάχνουνnemo έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 19:30χειμωνα καλοκαιρι; βαρυς ;ή ελαφρυς; ..πως το φτιαχνεις και πες και καμια ρατσαEsperos έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 19:01Φίλτρου γαλικότα ριχνω μέσα έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 13:58γω πίνω λουμίδη παπαγάλο μπλε
σκέτο
χειμωνα καλοκαιρι
2 κούπες καφέ, με πέντε κουταλιές καφέ, σιχαίνομαι τους καφέδες με γεύσεις, θέλω καφέ σκέτο.
Για πρωινό δύο μπισκότα digestive, παπαδοπούλου, ο καφές λίγη ζαχαρη και μια μεριδούλα νουνου.
Μόλις αρχίσω να πίνω στις 6 το πρωί, γράφω συνήθως και ένα ποστ στο φόρουμ, το πρωινό
καφές μπισκότο φορουμ, μου προκαλούν το κάλεσμα της φύσης, κατά τις 7 παρά έχω αδειάσει το αντεράκι μου,
κάνω ένα ντουζ, βάζω την δεύτερη κούπα, ντύνομαι , κάπου ενδιαμεσα ρίχνω και ένα της συζύγου, ακούω και λίγο πορτοσάλτε
και φεύγω για δουλειά, εκεί πίνω τρίτο κούπα γαλικό και ένα μακιάτο
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Τσάι.
Αρνούμαι να πιω καφέ στη. Ελλάδα.
Μόνο Italia.
Αρνούμαι να πιω καφέ στη. Ελλάδα.
Μόνο Italia.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Esperos
Στην Ιταλία έχω πιεί τον πιο ωραίο καπουτσίνο.
Εκεί στα μαγαζιά με το σήμα Α , νομίζω autostrata ή κάτι τέτοιο
Εκεί μου εξήγησαν πως καπουτσίνο το απόγευμα δεν κάνει,
είναι σα να ζητάς και να τρως μελομακάρονα τον Ιούλιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τρώτε/πίνετε ποτέ κάτι που βρίσκετε παρατημένο έξω;
από Έκτωρ » 19 Μαρ 2024, 22:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι