Εύγε στον νέο παραπάνω!Μαυροβασίλης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:13τέτοιες στιγμές νιώθω να αποκαθίσταται η πίστη μου στον Άνθρωπο
και να αντενίζω με ελπίδα το μέλλον της Ανθρωπότητας
Βέβαια το κοκκινάκι πάει περισσότερο.
Εύγε στον νέο παραπάνω!Μαυροβασίλης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:13τέτοιες στιγμές νιώθω να αποκαθίσταται η πίστη μου στον Άνθρωπο
Αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:28οχι.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
τους μισους εκατομυριουχους, ουτε που τους ξερουμε, ουτε που μπορουμε να φανταστουμε οτι εχουν τοσα.
Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:52Αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:28οχι.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
τους μισους εκατομυριουχους, ουτε που τους ξερουμε, ουτε που μπορουμε να φανταστουμε οτι εχουν τοσα.
Δεν θα ξεχάσω πρόσφατα, που ήμουν σε μαγαζί μιλώντας με τον ιδιοκτήτη χαλαρά (γνωριζόμαστε) και κάποια στιγμή μπαίνει ένας κύριος εντελως μονος του γύρω στα 70 κουστουματος, κρατώντας μια σακούλα με ψωμί
Ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν έχει φέρει τίποτα καινούργιο σε λαμπατερ εποχής, κοίταξε λίγο, χαιρετηθηκαν και έφυγε.
Οπότε γυρνάει και μου λέει ο φίλος: ξέρεις ποιος είναι αυτός; Ο εφοπλιστής ο τάδε. Από τους παλιούς εφοπλιστές μάλιστα.
Ισχύει. Κάπου συγχέονται οι εκατομμυριούχοι με τους... σελέμπριτιςOtto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:52Αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:28οχι.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Δεν θα ξεχάσω πρόσφατα, που ήμουν σε μαγαζί μιλώντας με τον ιδιοκτήτη χαλαρά (γνωριζόμαστε) και κάποια στιγμή μπαίνει ένας κύριος εντελως μονος του γύρω στα 70 κουστουματος, κρατώντας μια σακούλα με ψωμί
Ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν έχει φέρει τίποτα καινούργιο σε λαμπατερ εποχής, κοίταξε λίγο, χαιρετηθηκαν και έφυγε.
Οπότε γυρνάει και μου λέει ο φίλος: ξέρεις ποιος είναι αυτός; Ο εφοπλιστής ο τάδε. Από τους παλιούς εφοπλιστές μάλιστα.
Βέβαια παίζει κάποιος να είναι και εκατομμυριούχος και σελέμπριτι και νεόπλουτος. Απλά αυτοί είναι πολύ πιο πιθανό να τα χάσουν όλα κάποια στιγμή. Παραδείγματα πολλά και επώνυμα.
βρισκομαι συχνα σε μια παρεα, που ειναι ενας διευθυντης τραπεζας και ενας δικαστικος κλητηρας. ο πρωτος μας λεει για το τι ρακενδυτοι και αγνωστοι στην κοινωνια ερχονται και διαπραγματευονται με μυρια, και ο αλλος για το τι γνωστοι και διασημοι λεφταδες κανουν συλλογη απο κατασχετηρια.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:52Αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:28οχι.blackpaint έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:55Μαλλον κανενας σας δεν εχει γνωρισει ποτε του αληθινους πλουσιους, με εκατομμυρια ευρω στους λογαριασμους τους. Η ζωη τους ειναι για τον πουτσο τελειως, σε μια μονιμη κοντρα με τους ομοιους τους για το ποιος εχει τα πιο πολλα και τα πιο φανταχτερα, και φοβος και τρομος για οσους δεν ειναι σαν αυτους, γιατι φοβουνται μην τους απαγαγουν.
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:13τέτοιες στιγμές νιώθω να αποκαθίσταται η πίστη μου στον Άνθρωπο
...σε συγκρητικό επίπεδο ηταν πλούσια σε σχέση με τους υπόλοιπουςΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:08ε, ψιτ, δεν εισαι πλουσιος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 17:49Το θέμα ποιο είναι ;
Δεν θα πρεπει "εμείς οι πλούσιοι " να ζούμε άνετα και πλούσια γιατί υπάρχει φτώχεια και πείνα στον κόσμο ;
Δεν θα έπρεπε ο Πλάτωνας να διοργανώνει πλούσια συμπόσια με οίνον και εταίρες με τους φιλους του γιατί και στην Αρχαία Ελλάδα θα υπηρχαν φτωχοί που πεινούσαν ;
σορρυ που στο χαλαω.
θυμαμαι μια παλια γειτονισσα, οταν ημουν παιδακι. πηρανε αυτοκινητο (σκοντα, αεροψυκτο, της συμφορας) κια εβγαινε στο δρομο και φωναζε "εχουμε αυτοκινητο, ειμαι πλουσια", και της εμεινε το παρατσουκλι "η πλουσια".
δεν ηταν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 11:53...σε συγκρητικό επίπεδο ηταν πλούσια σε σχέση με τους υπόλοιπουςΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:08ε, ψιτ, δεν εισαι πλουσιος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 17:49Το θέμα ποιο είναι ;
Δεν θα πρεπει "εμείς οι πλούσιοι " να ζούμε άνετα και πλούσια γιατί υπάρχει φτώχεια και πείνα στον κόσμο ;
Δεν θα έπρεπε ο Πλάτωνας να διοργανώνει πλούσια συμπόσια με οίνον και εταίρες με τους φιλους του γιατί και στην Αρχαία Ελλάδα θα υπηρχαν φτωχοί που πεινούσαν ;
σορρυ που στο χαλαω.
θυμαμαι μια παλια γειτονισσα, οταν ημουν παιδακι. πηρανε αυτοκινητο (σκοντα, αεροψυκτο, της συμφορας) κια εβγαινε στο δρομο και φωναζε "εχουμε αυτοκινητο, ειμαι πλουσια", και της εμεινε το παρατσουκλι "η πλουσια".
Στο γνωστό "έχω μια δουλειά/γυναίκα/σπίτι/οτιδήποτε που δεν μπορείτε καν να ονειρευθείτε, κακομοίρηδες" αναφέρεσαι;
το εχει καταρριψει η ιστορικη πραγματικοτηταΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:02fixed.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 16:34
και φυσικα δεν μπορει να υπαρξει παραγωγη και αναπτυξη χωρις τις ελιτ (το εχουν αποδειξει οι πρωην σοσιαλιστικες χωρες)
Πότε ακριβως;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 12:29το εχει καταρριψει η ιστορικη πραγματικοτηταΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 10:02fixed.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 16:34
και φυσικα δεν μπορει να υπαρξει παραγωγη και αναπτυξη χωρις τις ελιτ (το εχουν αποδειξει οι πρωην σοσιαλιστικες χωρες)
Μα το έγραψε ήδη. Στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες.
ακριβως.