Για δείξε μου ποιο είναι να δω αν το έχω δοκιμάσει και αν πρέπει να το κρατάω. Γιατί αυτά που μπήκαν παραπάνω σε λινκ πρέπει να τα κρατάς και να τα κουνάς μόνη σου για να σου κάνει μασάζ.Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 10:35Το έχεις δοκιμάσει; Αν όχι μην έχεις άποψη. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις σώνει και καλά να κρατάς κάτι, τι να κρατάς άνθρωπέ μου;Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 08:26Δεν είναι γαργάλημα. Απαλό μασάζ είναι. Για αυτό λέω δεν έχει νόημα να κρατάω μια συσκευή. Το θέμα είναι να χαλαρώνεις απερισπαστος.Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 07:59Το γαργάλημα δεν το κάνεις ποτέ ο ίδιος στον εαυτό σου. Δεν το ευχαριστιέσαι έτσι.
Μικρές απολαύσεις
Re: Μικρές απολαύσεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σου είπα ήδη - ΔΕΝ γαργαλάς ποτέ ο ίδιος τον εαυτό σου. Δεν λειτουργεί.Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 11:47Για δείξε μου ποιο είναι να δω αν το έχω δοκιμάσει και αν πρέπει να το κρατάω. Γιατί αυτά που μπήκαν παραπάνω σε λινκ πρέπει να τα κρατάς και να τα κουνάς μόνη σου για να σου κάνει μασάζ.Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 10:35Το έχεις δοκιμάσει; Αν όχι μην έχεις άποψη. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις σώνει και καλά να κρατάς κάτι, τι να κρατάς άνθρωπέ μου;
Θα το κρατά άλλος, δεν είναι αυτονόητο;
ΌΧΙ. Αρχικά μιλάς για γαργάλημα. Εγώ για μασαζακι. Επίσης αν είναι να το κρατάει άλλος τι να το κάνω; Τον βάζω και το κάνει με τα χέρια. Υπάρχει καλύτερο από τα χέρια; όχι. ΟπότεGreen Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 15:58Σου είπα ήδη - ΔΕΝ γαργαλάς ποτέ ο ίδιος τον εαυτό σου. Δεν λειτουργεί.Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 11:47Για δείξε μου ποιο είναι να δω αν το έχω δοκιμάσει και αν πρέπει να το κρατάω. Γιατί αυτά που μπήκαν παραπάνω σε λινκ πρέπει να τα κρατάς και να τα κουνάς μόνη σου για να σου κάνει μασάζ.Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 10:35Το έχεις δοκιμάσει; Αν όχι μην έχεις άποψη. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις σώνει και καλά να κρατάς κάτι, τι να κρατάς άνθρωπέ μου;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ούτε που φαντάζεσαι...Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 16:20ΌΧΙ. Αρχικά μιλάς για γαργάλημα. Εγώ για μασαζακι. Επίσης αν είναι να το κρατάει άλλος τι να το κάνω; Τον βάζω και το κάνει με τα χέρια. Υπάρχει καλύτερο από τα χέρια; όχι. ΟπότεGreen Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 15:58Σου είπα ήδη - ΔΕΝ γαργαλάς ποτέ ο ίδιος τον εαυτό σου. Δεν λειτουργεί.

Ναι καλά. Εγώ θέλω να μου χαϊδεύει και τα μαλλιά, να στοχεύει σε σημεία που θέλω και με την ένταση που θέλω, να βάζει λαδάκι να μοσχοβολαει, να με ξύνει κιόλας στο κεφάλι μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Αυτά η γαργαρελια δεν τα κάνει.Green Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 16:20Ούτε που φαντάζεσαι...Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 16:20ΌΧΙ. Αρχικά μιλάς για γαργάλημα. Εγώ για μασαζακι. Επίσης αν είναι να το κρατάει άλλος τι να το κάνω; Τον βάζω και το κάνει με τα χέρια. Υπάρχει καλύτερο από τα χέρια; όχι. ΟπότεGreen Dragon έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 15:58Σου είπα ήδη - ΔΕΝ γαργαλάς ποτέ ο ίδιος τον εαυτό σου. Δεν λειτουργεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρέπει να αγοράσεις έναν μασέρ.Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 16:24Ναι καλά. Εγώ θέλω να μου χαϊδεύει και τα μαλλιά, να στοχεύει σε σημεία που θέλω και με την ένταση που θέλω, να βάζει λαδάκι να μοσχοβολαει, να με ξύνει κιόλας στο κεφάλι μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Αυτά η γαργαρελια δεν τα κάνει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Είμαι πτωχια. Ούτε έναν μασέρ δεν μπορώ να αγοράσω.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 21:47Πρέπει να αγοράσεις έναν μασέρ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαρή προκαταρκτικά τα λένε αυτά.Naida έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 16:24Ναι καλά. Εγώ θέλω να μου χαϊδεύει και τα μαλλιά, να στοχεύει σε σημεία που θέλω και με την ένταση που θέλω, να βάζει λαδάκι να μοσχοβολαει, να με ξύνει κιόλας στο κεφάλι μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Αυτά η γαργαρελια δεν τα κάνει.
stella έγραψε: ↑18 Αύγ 2021, 18:42Μαρή προκαταρκτικά τα λένε αυτά.

Όχι δεν λέω από αυτά τα χάδια και το μασάζ. Το άλλο το πραγματικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν βρεθεί ο σωστός ο μασέρ, μόλις τελειώσει απ' τον Μαθουσάλα επάνω, στείλτε τον μία και σε μένα.
Εγώ πλερώνω, δεν είμαι τζαμπατζης
Εγώ πλερώνω, δεν είμαι τζαμπατζης
μακρυά απο κουκυά
Εγω είμαι ο μαθουσαλας;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε δεν είσαι και καμιά νεαρούλα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μπα τι μας λες; πόσο είσαι λεβέντη μου; (λεβέντης.. Λέμε τώρα)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρές τζούρες ναιδας....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 11:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
29 Σεπ 2023, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά και τσεκούρι για τις μικρές επιχειρήσεις!
από Frappezitis » 08 Απρ 2024, 07:00 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Μάιος 2024, 17:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Μαρ 2024, 18:18