My style !
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: My style !
προσπαθείς, αλλα ουτε ενοχλητικός είσαι.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Cecily Anne

Aπό τα 18 μου μέχρι σήμερα. Δεν την αλλάζω με τίποτα.
Βασικά, δεν αλλάζω γενικά πράγματα στη ζωή μου, όπως και το άρωμά μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
To παλιό κοστίζει γιατί δε το βρίσκεις πλέον. Τότε Νομίζω ήταν νορμαλ η τιμή του.Αγις έγραψε: ↑02 Ιουν 2018, 16:13Γνωρίζουν να διαλέγουν τα κορίτσια μου.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2018, 16:07Εξαιρετικό αρρενωπό άρωμα, κλασσικό αρωμα της Γκερλάν.
Καταφέρνουν και μου βρίσκουν την λατρεμένη μου την υπέρτατη στην οριτζιναλ συνταγή (εγγυημένα) - το απόλυτο μυστικό όπλο.
Τσούζει η τιμή(παλούκωμα) αλλά....
Δε λες που τουλάχιστον το βρίσκεις, έστω και στο ebay;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
To πρόβλημα είναι να μην πληρώσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Αφήνομαι στη γνώση που έχουν οι Ανιψιές που φροντίζουν για αυτα΄και για ότι έχει σχέση γενικα με την περιποίηση του σαρκίου του Θείου τους.
Αφήνομαι στη γνώση που έχουν οι Ανιψιές που φροντίζουν για αυτα΄και για ότι έχει σχέση γενικα με την περιποίηση του σαρκίου του Θείου τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
εννοείς κάτι σαν κι αυτό;
στο plaisio:
https://www.plaisio.gr/xartopoleio/tsan ... matini.htm
α, και το ωραιότερο άρωμα και unisex είναι αυτό:

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Σε ποια νησιά αναφέρεσαι? Όντως, τα πάντα, αλλά λίγα υφάσματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:34κοίτα λόγω κιλών δε μπαίνω στο κόπο να σκεφτώ ότι θα βγώ έτσι ΄έξω.
αλλά σε ένα πάρτυ θα πήγαινα.....(με το καλό μου ή με παρέα)
στα νησιά φοριούνται τα πάντα!
για εμάς που δεν είμαστε από νησί έτσι το βλέπουμε(για αυτό γελάτε με τα ''χάλια'' μας!
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
για όσους δεν είμαστε από νησί , όπως εσείς το να ντυνόμαστε υπερπαραγωγή το έχουμε λίγο στο αίμα μας!Esperos έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 18:13Σε ποια νησιά αναφέρεσαι? Όντως, τα πάντα, αλλά λίγα υφάσματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:34κοίτα λόγω κιλών δε μπαίνω στο κόπο να σκεφτώ ότι θα βγώ έτσι ΄έξω.
για εμάς που δεν είμαστε από νησί έτσι το βλέπουμε(για αυτό γελάτε με τα ''χάλια'' μας!
(εγώ είμαι και από Θεσσαλονίκη

ενταξει δεν εννοώ την Στρογγύλη .αλλά σταπερισσότερα νησιά ντυνομαστε υπερπαραγωγή!
Τι λέτε, να τα χτυπήσω; Έτοιμος είμαι να πατήσω το κουμπί ον λαίν αγοράς.

Τα έχω και σε χακί...

Τα έχω και σε χακί...

the end
- Esperos
Έχω πάει Θεσσαλονίκη, έχω πορπατήσει τη παραλία, ειχα βάλει και τα καλά μου σε σμαρτ καζουαλ, αισθανόμουνα σαν "μύγδαλα, στάσου μύδγαλα".κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 18:18για όσους δεν είμαστε από νησί , όπως εσείς το να ντυνόμαστε υπερπαραγωγή το έχουμε λίγο στο αίμα μας!Esperos έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 18:13Σε ποια νησιά αναφέρεσαι? Όντως, τα πάντα, αλλά λίγα υφάσματα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:34κοίτα λόγω κιλών δε μπαίνω στο κόπο να σκεφτώ ότι θα βγώ έτσι ΄έξω.
(εγώ είμαι και από Θεσσαλονίκη)
ενταξει δεν εννοώ την Στρογγύλη .αλλά σταπερισσότερα νησιά ντυνομαστε υπερπαραγωγή!
Πολύ υπερπαραγωγή όμως, θα την σημειώσω αυτή τη λέξη, πάει και σε άλλες κατηγορίες.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Πάει σε όλα, χτύπα, πριν, τσέκαρε και σε Πειραιά, τα βλέπω σε κάτι καλάθια φτηνά.
Αμερικλάνικα είναι ρε άνθρωπε... βέβαια αυτά τα συγκεκριμένα τα πάνινα είναι φθηνά... αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα Κονβέρς που νομίζεις ότι πατάς ξυπόλυτος.
the end
- Esperos
Ότι πεις, βάρα τα από μένα
Το περιμετρικό λάστιχο θυμίζει αθλητικά του 70.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι εχουν παθει ολοι με το Ghibli style?
από George_V » 12 Απρ 2025, 23:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 50 Απαντήσεις
- 1665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
24 Απρ 2025, 20:41
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
13 Μάιος 2024, 12:06