Για ποιο λογο;
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ μια influencer με κοινωνική συνείδηση !
Re: ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ μια influencer με κοινωνική συνείδηση !
Γιατί ασχολείσαι με καμμένες γκόμενες και ρωτάς αν ζηλεύουμε κιόλας.
Εσύ ζηλεύεις... Συνατσάκη ;
Και κατ'αρχάς,ποια είναι αυτή ;

Γενικότερα,ζηλεύεις ; Είναι γυναικείο χαρακτηριστικό η ζήλια.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τολμησε(μαλλον θα ηταν μεθυσμενη οταν το κανε σαν κατι μυνηματα π στελνεις μεθυσμενος)να αναφερει το ρατσιστικο παραραληρημα του συριζαιου που ειναι διεθυντης σε ραδιοφωνικο σταθμο κ γραφει στον μπαξ μπανυ
Και ενιωσε στο πετσι της ποσο " προοδευτικοι" και ανοιχτομυαλοι ειναι οι αριστεροι σε αλλη αποψη
Και ενιωσε στο πετσι της ποσο " προοδευτικοι" και ανοιχτομυαλοι ειναι οι αριστεροι σε αλλη αποψη
adon99 έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 17:11Τολμησε(μαλλον θα ηταν μεθυσμενη οταν το κανε σαν κατι μυνηματα π στελνεις μεθυσμενος)να αναφερει το ρατσιστικο παραραληρημα του συριζαιου που ειναι διεθυντης σε ραδιοφωνικο σταθμο κ γραφει στον μπαξ μπανυ

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

SpoilerShow
- Golden Age
Έχω την εντύπωση ότι ως φοιτήτρια πρέπει να 'ταν τροτσκιστοκάτι. Μετά μάλλον προσπάθησε να ισορροπήσει ανάμεσα στη φοιτητική και στη νέα επαγγελματική της συνείδηση. Αλλά όσο Μπογιόπουλος και να 'σαι, στο τέλος Παύλος Τσίμας θα γίνεις.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα έπρεπε να ξέρει ότι όλες οι αρχές της αριστεράς είναι οργανωμένη απάτη για να ευνοηθεί η κομματική μαφία και όταν αυτή βάλλεται υποχωρούν.Τώρα το έμαθε.adon99 έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 17:11Τολμησε(μαλλον θα ηταν μεθυσμενη οταν το κανε σαν κατι μυνηματα π στελνεις μεθυσμενος)να αναφερει το ρατσιστικο παραραληρημα του συριζαιου που ειναι διεθυντης σε ραδιοφωνικο σταθμο κ γραφει στον μπαξ μπανυ

Υπάρχουν και χειρότερα..Golden Age έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 18:35Έχω την εντύπωση ότι ως φοιτήτρια πρέπει να 'ταν τροτσκιστοκάτι. Μετά μάλλον προσπάθησε να ισορροπήσει ανάμεσα στη φοιτητική και στη νέα επαγγελματική της συνείδηση. Αλλά όσο Μπογιόπουλος και να 'σαι, στο τέλος Παύλος Τσίμας θα γίνεις.

«Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα, δεν θα ισχύσουν για μένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η φράση αυτή της φαίνεται τελείως φυσιολογική, ενώ τόνισε πως το κοινωνικό φύλο προκύπτει στη ζωή κάποιου μετά από τα 4 χρόνια.
«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση “βιολογικά κορίτσι”, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή, όχι πολύ αργότερα, οι άνθρωποι αποκτούν μια τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;», σημείωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε, τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα, γιατί άκουσα πολλούς στο Twitter να το κοροϊδεύουν».

SpoilerShow
Πώς το έλεγε ο ευγενής ποιητής από τα Λιόσια;georgebi έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 15:50
«Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα, δεν θα ισχύσουν για μένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η φράση αυτή της φαίνεται τελείως φυσιολογική, ενώ τόνισε πως το κοινωνικό φύλο προκύπτει στη ζωή κάποιου μετά από τα 4 χρόνια.
«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση “βιολογικά κορίτσι”, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή, όχι πολύ αργότερα, οι άνθρωποι αποκτούν μια τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;», σημείωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε, τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα, γιατί άκουσα πολλούς στο Twitter να το κοροϊδεύουν».
Alex you cannot outrun
He is a volcano of cum
Prepare for what is to come
Mairy Sinatsaki run!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 08 Ιουν 2023, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Μπράβο στην συνατσακη, που έκανε ένα όμορφο ελληνάκι. Τώρα για τους κομπλεξικους αργοσχολους που όλη μέρα σχολιάζουν στο φόρουμ, με διάλειμμα μπας και ανέβηκε τίποτα καλό στο xvideos, ξυδακι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 15:56Μπράβο στην συνατσακη, που έκανε ένα όμορφο ελληνάκι. Τώρα για τους κομπλεξικους αργοσχολους που όλη μέρα σχολιάζουν στο φόρουμ, με διάλειμμα μπας και ανέβηκε τίποτα καλό στο xvideos, ξυδακι.

SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μας άφησε χρόνους και η Μαίρη Χρονοπούλου
από Maspoli » 06 Οκτ 2023, 16:16 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 23 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
07 Οκτ 2023, 02:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός στα 30 του ο influencer bodybuilder Τζο Λίντνερ
από Μαδουραίος » 02 Ιούλ 2023, 15:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 24 Απαντήσεις
- 1467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nick