Edit: Της Καραμελίτσας ήταν.
Μάλιστα... άρα είμαι στο όριο Generation-X/Millenial.
Γιατί την έβγαλαν αυτήν την γενιά Generation-X; Ο Wolverine εκεί ανήκει;
Τι στόχο έχεις; Ιδανικά δηλαδή, πόσα θα ήθελες να βγάζεις τον μήνα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 16:48Για πείτε ρε μάγκες πώς θα βγάλουμε κάνα φράγκο όπως οι πασοκοι γονείς μας; η κατάσταση είναι κριτικαλ κ δε βλέπω να βελτιώνεται, το αντίθετο.
Μέχρι πριν από 2 χρόνια είχα έναν υπάλληλο, Μανώλης λεγόταν, που παίζει να έκανε μπάνιο 1 φορά τον μήνα, δεν εξηγείται αλλιώς η βρώμα. Εξωτερική χαμάλικη εργασία βέβαια, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε χωρίς να τον σκοτώσουν οι υπόλοιποι. Θυμάμαι μια φορά τον είχα μέσα στο αυτοκίνητο με ανοιχτά όλα τα παράθυρα, 0 βαθμούς έξω καταχείμωνο και έτρεχα με 60 χιλιόμετρα την ώρα. Και όμως βρωμούσε και έζεχνε!Σενέκας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:41Φοιτήτρια βγάζει 1.500€ το μήνα, πουλώντας online τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα!
Το «ταπί και ψύχραιμος» είναι μια γνώριμη κατάσταση των περισσότερων φοιτητών εκεί έξω. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δε θα ‘θελε να βρει τον τρόπο για εύκολα λεφτάκια; Κι όμως μία 21χρονη φοιτήτρια τα κατάφερε και μίλησε για την… καινοτόμα ιδέα της, η οποία της επιφέρει 1.500€ το μήνα!
Και είναι όντως τα πιο ξεκούραστα χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να… φοράει εσώρουχα. Όχι, δεν είναι κανένα μοντέλο εσωρούχων, αλλά κάτι σαν πωλήτρια αυτών θα λέγαμε. Αλλά και πάλι, όχι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Για να μην κουράζω όμως, η Αμερικανίδα φοιτήτρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας τα δικά της, χρησιμοποιημένα εσώρουχα κι όσο κι αν εκπλήσσει, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.
Μάλιστα, ένα ζευγάρι το οποίο η ίδια έχει αγοράσει για 2€, μπορεί να πωληθεί ακόμη και για 120€, που σημαίνει ότι τα κέρδη είναι μεγάλα! Γενικότερα όμως, το κοστολόγιο βασίζεται στη διάρκεια που έχει φορέσει το εκάστοτε εσώρουχο.
Χάρη σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά και σε εκείνη ως σερβιτόρα, πωλήτρια λιανικής και συνοδός σκύλων σε βόλτες (τεμπέλα δεν τη λες), ετησίως βγάζει κάπου στα 50.000€ και έτσι καταφέρνει να αποπληρώνει τα δάνεια για τις σπουδές της, όπως παραδέχεται η ίδια. Οι οποίες σπουδές να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι έχουν να κάνουν με Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάπως έτσι δικαιολογείται το επιχειρηματικό μυαλό.
Ωστόσο, για τη δουλειά εκείνη που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον, αναφέρει στο Glamour πως η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν cam girl:
«Για να είμαι ειλικρινής, πουλώντας τα εσώρουχά μου, με κάνει να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον απόλυτο έλεγχο του σώματός μου.»
Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες δεν σταματούν εκεί, έχοντας μάλιστα βγάλει 500€ απλώς και μόνο αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίσει τις μασχάλες της.
Και όσο αλλόκοτα κι αν μας φαίνονται αυτά, στην 21χρονη φοιτήτρια έχουν εξασφαλίσει μια αρκετά άνετη ζωή. Διαβάστε για να πάρετε πτυχίο εσείς!
https://www.neopolis.gr/fititria-vgazi- ... esoroucha/
Πολύ καλά είναι, αφού με τους γονείς τους μένουν.
τι περιμενες στο αγαμισταν?Green Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 22:28Μέχρι πριν από 2 χρόνια είχα έναν υπάλληλο, Μανώλης λεγόταν, που παίζει να έκανε μπάνιο 1 φορά τον μήνα, δεν εξηγείται αλλιώς η βρώμα. Εξωτερική χαμάλικη εργασία βέβαια, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε χωρίς να τον σκοτώσουν οι υπόλοιποι. Θυμάμαι μια φορά τον είχα μέσα στο αυτοκίνητο με ανοιχτά όλα τα παράθυρα, 0 βαθμούς έξω καταχείμωνο και έτρεχα με 60 χιλιόμετρα την ώρα. Και όμως βρωμούσε και έζεχνε!Σενέκας έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:41Φοιτήτρια βγάζει 1.500€ το μήνα, πουλώντας online τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα!
Το «ταπί και ψύχραιμος» είναι μια γνώριμη κατάσταση των περισσότερων φοιτητών εκεί έξω. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δε θα ‘θελε να βρει τον τρόπο για εύκολα λεφτάκια; Κι όμως μία 21χρονη φοιτήτρια τα κατάφερε και μίλησε για την… καινοτόμα ιδέα της, η οποία της επιφέρει 1.500€ το μήνα!
Και είναι όντως τα πιο ξεκούραστα χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να… φοράει εσώρουχα. Όχι, δεν είναι κανένα μοντέλο εσωρούχων, αλλά κάτι σαν πωλήτρια αυτών θα λέγαμε. Αλλά και πάλι, όχι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Για να μην κουράζω όμως, η Αμερικανίδα φοιτήτρια βγάζει τα προς το ζην πουλώντας τα δικά της, χρησιμοποιημένα εσώρουχα κι όσο κι αν εκπλήσσει, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.
Μάλιστα, ένα ζευγάρι το οποίο η ίδια έχει αγοράσει για 2€, μπορεί να πωληθεί ακόμη και για 120€, που σημαίνει ότι τα κέρδη είναι μεγάλα! Γενικότερα όμως, το κοστολόγιο βασίζεται στη διάρκεια που έχει φορέσει το εκάστοτε εσώρουχο.
Χάρη σ’ αυτήν τη δουλειά, αλλά και σε εκείνη ως σερβιτόρα, πωλήτρια λιανικής και συνοδός σκύλων σε βόλτες (τεμπέλα δεν τη λες), ετησίως βγάζει κάπου στα 50.000€ και έτσι καταφέρνει να αποπληρώνει τα δάνεια για τις σπουδές της, όπως παραδέχεται η ίδια. Οι οποίες σπουδές να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι έχουν να κάνουν με Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάπως έτσι δικαιολογείται το επιχειρηματικό μυαλό.
Ωστόσο, για τη δουλειά εκείνη που έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον, αναφέρει στο Glamour πως η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν cam girl:
«Για να είμαι ειλικρινής, πουλώντας τα εσώρουχά μου, με κάνει να νιώθω πραγματικά δυνατή, επειδή έχω τον απόλυτο έλεγχο του σώματός μου.»
Ωστόσο, οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες δεν σταματούν εκεί, έχοντας μάλιστα βγάλει 500€ απλώς και μόνο αφήνοντας έναν άνθρωπο να μυρίσει τις μασχάλες της.
Και όσο αλλόκοτα κι αν μας φαίνονται αυτά, στην 21χρονη φοιτήτρια έχουν εξασφαλίσει μια αρκετά άνετη ζωή. Διαβάστε για να πάρετε πτυχίο εσείς!
https://www.neopolis.gr/fititria-vgazi- ... esoroucha/
Λέτε να πιάσουν καλή τιμή τα εσώρουχά του;
Μια χαρά είδε το μάτι σου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 18:32Στην ταλαίπωρη λίστα πήρε το μάτι μου την theranos ή πάσχω από κορωνοϊό;
Στόχος είναι η περιουσία, σπίτια αμάξια εξοχικά και ενα ιστιοφόροGreen Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 22:23
Τι στόχο έχεις; Ιδανικά δηλαδή, πόσα θα ήθελες να βγάζεις τον μήνα;
Lols, με 50κ το χρονο ουτε για πλακα αυτα που λεςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 12:38Στόχος είναι η περιουσία, σπίτια αμάξια εξοχικά και ενα ιστιοφόροGreen Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 22:23
Τι στόχο έχεις; Ιδανικά δηλαδή, πόσα θα ήθελες να βγάζεις τον μήνα;, ιδιωτικό σχολείο για το παιδι, κτλ. Πιστεύω με 50κ/χρονο θα ήμουν οκ
Δεν ξέρεις πώς δουλεύει η φαση Ελλάδα
Αγαπητέ, αν έχεις τόσο ρεαλιστικούς στόχους, καλύτερα οργανώσου με το ΚΚΕ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 12:38Στόχος είναι η περιουσία, σπίτια αμάξια εξοχικά και ενα ιστιοφόροGreen Dragon έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 22:23
Τι στόχο έχεις; Ιδανικά δηλαδή, πόσα θα ήθελες να βγάζεις τον μήνα;, ιδιωτικό σχολείο για το παιδι, κτλ. Πιστεύω με 50κ/χρονο θα ήμουν οκ
Ελα τωρα που με 4 χιλιάρικα το μηνα έχεις αυτά
Κ με λιγότεραtalaipwros έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 12:55Ελα τωρα που με 4 χιλιάρικα το μηνα έχεις αυτά
Aυτή είναι η Generation-X / Μillenials.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 13:06Κ με λιγότερα
Απλά τα πιστολιαζεις όλα