Ακούω γνώμες
Re: Ακούω γνώμες
Διαβάζω το
Day Thief - A Guide to Seeing the Elite and the Coming Years Kindle Edition
by Dante Phoenix (Author)
Day Thief - A Guide to Seeing the Elite and the Coming Years Kindle Edition
by Dante Phoenix (Author)
Να ενοικιασετε το σπίτι που μένετε, να βρείτε ένα σε ένα νησί (μεγάλο) και με το ενοίκιο του εδώ σπιτιού να πληρώνετε του νησιού, τα καλοκαίρια να δουλεύετε σεζόν 6 μηνες και το χειμώνα να αράζετε και να κάνετε ταξίδια. Κανετε και αποταμίευση και βάλτε και κανένα χωραφακι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εσένα σε εμπιστεύομαι περισσότερο απ'όλους γιατί εσύ ήδη ζεις αυτή τη ζωή.taliban έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:09
Σκέψου σε πόσα χρόνια θα σου αποδώσει η καρυδιά και τι επένδυση θες να κάνεις και αν αξίζει.
Με τίποτα αρωματικά τύπου ρίγανες κοίτα αν συμφέρει δεν ξέρω.
Στην επαρχία αναγκαστικά θα χρειαστείς μεροκάματο. Μόνο τις μετακινήσεις να υπολογίσεις με τα καύσιμα
Ντόπιος πληθυσμός ναι. Πρόβλημα τεράστιο. Εϊναι όλοι καλοί όταν πας για λίγες μέρες....αλλάζει αυτό όταν θα σε δουν να τους κατσικώνεσαι στη μάπα και να προοδεύεις σε κάτι.
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΖΟΡΙΑ.
Δυστυχώς νομίζω πως έχεις δίκιο σε όλα.
- BigChiefWahoo
Πάντα front office/reception.Καρολίνα έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:12
Σε τι πόστο σε ξενοδοχεία, αν επιτρέπεται; Ρωτάω γιατί αν έχεις ξαναδουλέψει, θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιον recruiter που ειδικεύεται σε hospitality και να μην χρειαστεί καν να ψάξεις μόνος σου.
Αν σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου προτείνω ένα άτομο που ξέρω ότι συνεργάζεται με ξενοδοχεία σε Ισπανία, Ιταλία και άλλες ωραίες ζεστές χώρες (Μαρόκο νομίζω πως όχι).
Αυτό κάνω και τώρα.
Έχω κι εγώ άκρες με κόσμο που είτε ζει εκεί είτε γνωρίζει (ειδικά για Κανάρια).Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να περιμένω καιρό για να βρω δουλειά.
- BigChiefWahoo
Τα έχεις θεοποιήσει κάπως τα χωριά,δεν είναι έτσι ακριβώς.Αρίστος έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:19Οσο ζορια και να ειναι στο χωριο, αν πεσει μεγαλη οικονομικη κριση, οι πολεις θα χωριστουν σε τομεις που θα κανουν κουμαντο διαφορες μαφιες και η ασφαλεια θα ειναι ονειρο θερινης νυχτος.
Συνεπως μονο στη μικροκοινωνια του χωριου μπορει να υπαρξει ασφαλεια σε μεγαλες κρισεις και καλυτερα καποιος να ενσωματωθει εκει ΠΡΙΝ ξεκινησει η κριση.
.
Διάβασε τι σου γράφει ο taliban.
- BigChiefWahoo
Κάθε άλλο,είναι η λύση που με συναρπάζει λιγότερο.aLiCat έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 17:27Γιατί έχω την εντύπωση οτι ήδη έχετε ψηθεί για επαρχία και απλά ζητάς να επιβεβαιώσουμε αυτή την επιλογή;
Στη θέση σου, θα προτιμούσα τη μέση λύση. Παιδί της πόλης, κάπως απότομα να βρεθείς σε χωριό (όσο μεγάλο κι αν είναι),... θα ζοριστείτε αρκετά κι ίσως μετά θα αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο.
Θα σου πρότεινα, μια κωμόπολη. Που συνδυάζει και τα καλά της πόλης και αυτά του χωριού.
Για μένα το ιδανικό θα ήταν να έχω ένα εισόδημα σταθερό,της τάξης των 2000 ευρώ μηνιαίως.
Τότε ούτε που θα το σκεφτόμασταν για το αυτοκινούμενο.Παραμένει η κρυφή μας επιθυμία.
Γενικά έχουμε όρεξη για περιπέτεια,όχι να γεράσουμε χωρίς να έχουμε δει μερικά πράγματα παραπάνω.
Εξαρτάται.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:51
καλησπέρα, με ενδιαφέρει εμένα, μπορούμε να τα πούμε ιδιωτικώς;
-
Από το αν θα έρθω ντυμένος;Καρολίνα έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:35Εξαρτάται.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:51
Αυτοί που ζούνε εκεί ή γνωρίζουν, δεν έχουν τόσες άκρες όσες έχουν οι επαγγελματίες του χώρου. Νομίζω ότι αν έρθεις σε επαφή και αφήσεις βιογραφικό σε recruiters, θα έχεις περισσότερες επιλογές. Άλλωστε αυτοί πληρώνονται από τον εργοδότη, οπότε ο δικός σου μισθός δεν επηρεάζεται.BigChiefWahoo έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:00Πάντα front office/reception.Καρολίνα έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:12
Σε τι πόστο σε ξενοδοχεία, αν επιτρέπεται; Ρωτάω γιατί αν έχεις ξαναδουλέψει, θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιον recruiter που ειδικεύεται σε hospitality και να μην χρειαστεί καν να ψάξεις μόνος σου.
Αν σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου προτείνω ένα άτομο που ξέρω ότι συνεργάζεται με ξενοδοχεία σε Ισπανία, Ιταλία και άλλες ωραίες ζεστές χώρες (Μαρόκο νομίζω πως όχι).
Αυτό κάνω και τώρα.
Έχω κι εγώ άκρες με κόσμο που είτε ζει εκεί είτε γνωρίζει (ειδικά για Κανάρια).Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να περιμένω καιρό για να βρω δουλειά.
Και εγώ κάπως έτσι το θέλω, να πηγαίνω από μέρος σε μέρος ανά εξάμηνο.
-
Θα γίνουμε walking dead φάσηtaliban έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 18:45Αυτό. Κάποιοι , και όχι μονο ο Αρίστος, νομίζουν πως μια επάρκεια σε φαγητό και πρόσβαση σε νερό θα τον σώσουν από τους πεινασμένους.
Βέβαια μέχρι να φτάσουν οι πεινασμένοι θα έχουν οργανωθεί άλλοι...χορτάτοι να καθαρίσουν μερικούς...outsiders.

Έχεις πμΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:37Από το αν θα έρθω ντυμένος;Καρολίνα έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:35Εξαρτάται.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 16:51
(πάντα ήθελα να το πω αυτό)
-
Ε γι'αυτό ήθελα να το πω.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Αύγ 2024, 15:10
-
- 50 Απαντήσεις
- 1149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Μαρ 2024, 10:43
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούω προτάσεις για δώρο
από Libre arbitre » 22 Φεβ 2024, 15:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
24 Φεβ 2024, 13:05
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 1169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
25 Απρ 2024, 10:00