ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 17 Μάιος 2018, 23:31

Παντα ειχα απορια για τη γυναικα μου αλλα και τους αλλους ομογενεις στη σουηδια. Γιατι ολοι αυτοι οι μεταναστες σε μια τοσο προηγμενη χωρα , αποκαλουν τους σουηδους γουρουνια και προσμενουν καρτερικα την φυγη στην Ελλαδα;;;
Κατεμε ο λογος ειναι ο παθητικος ή ενεργητικος εκλεπτυσμενος ρατσισμος-κοινωνικος αποκλεισμος.
ΤΙ εννοω:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 18 Μάιος 2018, 00:28

Το επομενο ποστ θα ειναι το πιο γαματο.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 18 Μάιος 2018, 01:08

Οργισμένος έγραψε:
17 Μάιος 2018, 23:20
Ενα αλλο ιδιαιτερα ασχημο φαινομενο ειναι ο εκλεπτισμενος σουηδικος ρατσισμος
Να κι ενας που το εθιξε, επιτελους. Ενισταμαι λιγο ως προς το ποσο εκλεπτισμενος ειναι. Η σουηδική λευκότητα και ο σουηδικός ρατσισμός βρισκονται στην βαση της επιστήμονικης κατασκευής της λευκής φυλής, όπως αυτή διαμορφώθηκε και αναπτύχθηκε σύμφωνα με το σύστημα φυλετικής ταξινόμησης του Carl von Linnaeus και του δείκτη του κρανίου του Anders Retzius ως τις πρωταρχικες της μεθόδους. Το γεγονός ότι ορισμένοι Σουηδοί ερευνητές ήταν οι ιδρυτές και οι πρωτοπόροι της λεγόμενης επιστημονικής φυλετικής θεωριας και της ακαδημαϊκής κατασκευής της λευκής φυλής από το το δεύτερο μισό του 1700 είναι ένα θέμα που έχουν απασχολησει πολλούς ιστορικούς. Ηταν επισης μια χωρα με ευγονικο προγραμμα υποχρεωτικων στειρωσεων σε ισχυ μεχρι το 1975, μια χωρα με πολλες νεοναζι οργανωσεις, με παρα πολλες οργανωμενες δολοφονικες επιθεσεις σε αντιφασιστες ακτιβιστες και με την πιο ελιτ απο τις ελιτ αντιληψεις για την λευκοτητα και τη λευκη ανωτεροτητα, τον νορδισμο. Μπορει σε θεσμικο επιπεδο να εχουν παρει μετρα για να απαλειψουν την εννοια της φυλης απο το κοινωνικο και πολιτικο πεδιο, βαθια στο συλλογικο ασυνειδητο των σουηδων υπαρχει πολυς ρατσισμος και αντιληψη φυλετικης ανωτεροτητας.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 18 Μάιος 2018, 01:17

blackpaint έγραψε:
18 Μάιος 2018, 01:08
πολυς ρατσισμος

φιλε μπλακ ο ρατσισμός είναι ποσοτικό χαρακτηριστικό; δηλαδή πότε ο λίγο ρατσιστής παύει να είναι ρατσιστής;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Μάιος 2018, 01:23

blackpaint έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
17 Μάιος 2018, 23:20
Ενα αλλο ιδιαιτερα ασχημο φαινομενο ειναι ο εκλεπτισμενος σουηδικος ρατσισμος
Να κι ενας που το εθιξε, επιτελους. Ενισταμαι λιγο ως προς το ποσο εκλεπτισμενος ειναι. Η σουηδική λευκότητα και ο σουηδικός ρατσισμός βρισκονται στην βαση της επιστήμονικης κατασκευής της λευκής φυλής, όπως αυτή διαμορφώθηκε και αναπτύχθηκε σύμφωνα με το σύστημα φυλετικής ταξινόμησης του Carl von Linnaeus και του δείκτη του κρανίου του Anders Retzius ως τις πρωταρχικες της μεθόδους. Το γεγονός ότι ορισμένοι Σουηδοί ερευνητές ήταν οι ιδρυτές και οι πρωτοπόροι της λεγόμενης επιστημονικής φυλετικής θεωριας και της ακαδημαϊκής κατασκευής της λευκής φυλής από το το δεύτερο μισό του 1700 είναι ένα θέμα που έχουν απασχολησει πολλούς ιστορικούς. Ηταν επισης μια χωρα με ευγονικο προγραμμα υποχρεωτικων στειρωσεων σε ισχυ μεχρι το 1975, μια χωρα με πολλες νεοναζι οργανωσεις, με παρα πολλες οργανωμενες δολοφονικες επιθεσεις σε αντιφασιστες ακτιβιστες και με την πιο ελιτ απο τις ελιτ αντιληψεις για την λευκοτητα και τη λευκη ανωτεροτητα, τον νορδισμο. Μπορει σε θεσμικο επιπεδο να εχουν παρει μετρα για να απαλειψουν την εννοια της φυλης απο το κοινωνικο και πολιτικο πεδιο, βαθια στο συλλογικο ασυνειδητο των σουηδων υπαρχει πολυς ρατσισμος και αντιληψη φυλετικης ανωτεροτητας.

τίγκα στα νορντ ληντ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 18 Μάιος 2018, 01:32

περιμένουμε...

Είχα ρωτήσει μια συνάδελφο που διατηρούσε σχέση εξ αποστάσεως με έλληνα της Σουηδία: δεν ζηλεύεις;;; Τι να ζηλεψω μου είπε. Έχεις δει τις σουηδέζες;;; Τελικά παντρεύτηκαν και ζουν Σουηδία

(άσχετο, αλλά η διπλωματική βοήθησε τον τρόπο γραφής σου)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Μάιος 2018, 01:42

Γιατρέ μου η Σουηντία είναι γνωστή στους άντρες παγκοσμίως για τα νορντ (ληντ, γουέηβ, στέητζ κτλ) και τις σουηντέζες, δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα όσο μας τα περιγράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 18 Μάιος 2018, 01:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 18 Μάιος 2018, 01:48

Χουργιατς έγραψε:
18 Μάιος 2018, 01:17
blackpaint έγραψε:
πολυς ρατσισμος

φιλε μπλακ ο ρατσισμός είναι ποσοτικό χαρακτηριστικό; δηλαδή πότε ο λίγο ρατσιστής παύει να είναι ρατσιστής;
Οπως τα παντα, και ο ρατσισμος μπορει να ποσοτικοποιηθει. Ο λιγο ρατσιστης παυει να ειναι ρατσιστης οταν ξεπερασει την αγνοια του, σταματησει να υφισταται ρατσιστικη πλυση εγκεφαλου και μπορει πια να συμβιωνει αρμονικα με μειονοτητες.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 18 Μάιος 2018, 01:59

sys3x έγραψε:
18 Μάιος 2018, 01:42
Γιατρέ μου η Σουηντία είναι γνωστή στους άντρες παγκοσμίως για τα νορντ (ληντ, γουέηβ, στέητζ κτλ) και τις σουηντέζες, δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα όσο μας τα περιγράφεις.
μπορεί, αλλά αν γνώριζες την Ελληνίδα, αυτή και μόνο αυτή θα διάλεγες!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Μάιος 2018, 02:02

Γαληνός έγραψε:
18 Μάιος 2018, 01:59
sys3x έγραψε:
μπορεί, αλλά αν γνώριζες την Ελληνίδα, αυτή και μόνο αυτή θα διάλεγες!
Είμαι σίγουρος γιατρέ μου απλά το προηγούμενο ποστ που παράθεσες πήγαινε στον Οργισμένος. Αλήθεια.
:003:

Μην το σβήνεις ρε κάθε φορά, ούτε εγώ είμαι καθηγητής.
(:

.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 18 Μάιος 2018, 04:11

sys3x έγραψε:
18 Μάιος 2018, 01:23
Κάποιος έχει πολύ καλό γούστο σε πριόνια :wave:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 18 Μάιος 2018, 04:17

Οργισμένος έγραψε:
17 Μάιος 2018, 22:49
Εκπαιδευουμε τους πολιτες για να μειωθει το συνολικο κοινωνικο κοστος ανακυκλωσης. Τες πα...
Το ίδιο λέμε. Απλά εγώ το βλέπω αρνητικά γιατί είμαι τεμπέλαρος :lol:
Συνέχισε την ανταπόκριση. Η γλώσσα πώς σου φαίνεται; Σε τι ποσοστό μιλάνε αγγλικά οι υπερβόρειοι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 18 Μάιος 2018, 16:52

sys3x έγραψε:
H σουηδεζες εν γενει ειναι ξανθες με γαλαζοπρασινα ματια και σχετικα μεγαλο υψος σε σωμα και ποδια. Αυτο ομως που δεν λεει ο ποιητης ειναι οτι εχουν ταση οταν παχαινουν να θυμιζουν ανδρα χονδρο. Δλδ παιρνουν σε λαθος σημεια τα πάχεια τους. Το γεγονος αυτο συνεπικορουμενο με το πιοτο αλλα και την ακρατη ταχυφαγια που εχει επηρρεασει και την σουηδια, γεννα κατι ξανθες με πρασινα ματια, με τριπλα σαγονια, με γαμπες σαν του ΣονΚεμπ, με κοιλάρες απιστευτες. Δλδ οκ να τα χωνουμε στο μεσο ελληνικο σκαμπό αλλα και οι μοσχάρες της σκανδιναβιας δεν παιζονται...

Εν ολιγοις αν η σουηδεζα χοντραινει τοτε το παιχνιδι θεωρειται ληξαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 18 Μάιος 2018, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 18 Μάιος 2018, 16:56

Οργισμένος έγραψε:
17 Μάιος 2018, 23:31
Παντα ειχα απορια για τη γυναικα μου αλλα και τους αλλους ομογενεις στη σουηδια. Γιατι ολοι αυτοι οι μεταναστες σε μια τοσο προηγμενη χωρα , αποκαλουν τους σουηδους γουρουνια και προσμενουν καρτερικα την φυγη στην Ελλαδα;;;
Κατεμε ο λογος ειναι ο παθητικος ή ενεργητικος εκλεπτυσμενος ρατσισμος-κοινωνικος αποκλεισμος.
ΤΙ εννοω:
ο παθητικος ή ενεργητικος εκλεπτυσμενος ρατσισμος-κοινωνικος αποκλεισμος

ως Π.Ε.Ε.Ρ.-Κ.Α. εννοω τον ενεργοπαθητικο ρατσισμο που προκαλειται λογω των διαφορετικων σωματικων χαρακτηριστικων. Αν εχομε μια καλοσυνατη παρεα 10 ξανθων σουηδων, ο μαυριδερος ελλην θα απομακρυνθει ή θα δυσκολευτει να ενσωματωθει διχως ναναι απαραιτητη η εχθρικοτητα απο τους σουηδους (παθητικος ρατσισμος-κοινωνικος αποκλεισμος) . Βεβαια εγω βλεπω πως ειναι αρκετα συχνο το φαινομενο της εχθρικοτητας εναντι των μελαμψων απο τους σουηδους. Φυσικα σε κανενα σημειο δεν θελω να πω οτι αντιστοιχως οι ελλ ειναι καλυτεροι διοτι απλα ειναι χειροτεροι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 18 Μάιος 2018, 17:02

Επισης χαρακτηριζω ως εκλπεπτισμενο το ρατσισμο ή κοινωνικο αποκλιεισμο καθως λαμβανει χώρα με την ευγενη μορφη της νομιμοφανειας , του πολιτικαλικορεκτισμου κτλ... Πχ θα σου κανει παρατηρηση ο Σουηδος επειδη πετας το πλαστικο ποτηρι σε λαθος καδο , αλλα κυριως επειδη εισαι μαυριδερος , ενω σε περιπτωση που ησουν ξανθος σουηδαρος δεν θα σου λεγε τιποτα.
Καταδικαζω καθε φαινομενο ρατσισμου ακομα και εναντι δυσκολα ενσωματωθεντων φυλετικο-θρησκευτικων ομαδων οπως πχ οι μουσουλμανοι...

Ομως η αληθεια ειναι μια κυριες και κυριοι και την ενιωσα στο πετσι μου εις την Σουηδια : Δεν μας πολυ-πανε... Και αυτο οφειλει να το λαβει υποψη του ο καθεις που σκεφτεται να μεταναστευσει καθως θα ειναι ξενος μια ζωη. Και παλι οτι γραφω δεν θελω να ακουστει ακραιο, υπαρχουν παμπολλοι σουηδοι που δεν θα σου δημιουργησουν το παραμικρο, και θα ειναι ευγενεστατοι και ειλικρινεις απεναντι σου αλλα σιγουρα θα υπαρξουν αυτοι οι λιγοστοι που θα σε κανουν να νιωθεις ξενο σωμα.

Ολα αυτα βεβαια δεν σημαινουν οτι η μεταναστευση στην Σουηδια ειναι κατι το καταστροφικο. ΑΠλα τα αναφερω για να βοηθησω στην κατανοηση του τι ακριβως συμβαινει εκει.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών