για μισο λεπτοCecily Anne έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 16:22
Το μάκρος πλένεται με ο,τι έχει προκύψει από το κρανίο σαν υγρό και δεν μας αφορά το σαπουνισμα του ιδιαίτερα , γιατί είναι νεκρό σώμα .
δεν θα λαδωνει δηλαδη;

για μισο λεπτοCecily Anne έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 16:22
Το μάκρος πλένεται με ο,τι έχει προκύψει από το κρανίο σαν υγρό και δεν μας αφορά το σαπουνισμα του ιδιαίτερα , γιατί είναι νεκρό σώμα .
Για βάλε ένα, να δω κάτι. Αυτές έχουν στον τοίχο τον Πολ Ποτ; Από γενοκτόνο σε γενοκτόνο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 16:34
γεια σου ρε βαντονε, κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω
τη ξέρω τη τουκράλα τη παρακολουθώ τον τελευταίο μήνα, είχα μάλιστα παρατηρήσει το κάδρο του ατατούρκ, το έχω δει και σε άλλα τουρκικά "barber shops" με κάδρο κεμαλ
στην Ελλάδα έχει εκλείψει η νοοτροπία κρεμάω τον ταδε πολιτικό στο μαγαζί/σπίτι μου
υγ. τα καλύτερα όμως asmr μασαζάκια τα έχουν οι βιετναμεζες και οι ταϊλανδέζες
άμα θες μπορώ να σου στείλω λινκς καναλιών
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να στο εξηγήσω: οι κοπέλες στα videos, πλην της σιχαμένης που τρώει ζωντανά χταπόδια και πλαγκτόν-γίγαντες, κάνουν κονσομασιόν και το διαφημίζουν πολύ αθώα για να μην τους κλείσουν το προφίλ.
Δεν είναι DIY, άλλη του κάνει μασάζ.