Νομίζω πως το παραπάνω αντανακλά και τα δικά μου αισθήματα. (Αν εξαιρέσεις την όπερα).
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
ritzeri έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:00ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 13:54Εκείνο που θέλω να πω είναι οτι δεν έχει σημασία το που ξοδευεις τα χρήματα σου αλλά το ποσα χρήματα ξοδευεις σε σχέση με τα έσοδα σουGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 13:04
Αν είναι ΑΝΑΓΚΗ να αγοράσεις τα φάρμακα για να μην πεθάνεις, θα το κάνεις. Το ρούχο δεν είναι ανάγκη εκτός κι αν σου έχουν μένει 2 σώβρακα. Ειδικά το ακριβό ρούχο, που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και θα σε χρεώσει.
Γνωρίζω άντρα που είναι άνεργος κι ανασφάλιστος αλλά όλα του τα μπλουζάκια είναι από la Martina και πάνω. Πώς να φορέσει κάτι πιο οικονομικό, σνομπάρει.
Διαφωνώ
Εκείνο που έχει σημασία είναι που βρήκες τα λεφτά.
Αν κάνεις δύο δουλειές για να θεραπεύσεις ένα άρρωστο παιδί, η ικανοποίηση θα είναι τεράστια.
Αν δεν τρως για να πάρεις το τάδε μπλουζάκι, πάλι γεμάτος θα είσαι.
Αν στα σκάει ο πατέρας σου ή η γυναίκα σου για να πάρεις Πόρσε, σιγά μην εκτιμήσεις ποτέ το αυτοκίνητο.
Ακόμη χειρότερα, αν το κλέψεις.
Έχεις δει πως τα πλένουν και τα προσέχουν οι Αλβανοί της οικοδομής κάτι αλμερα;
Το ποσα βγάζεις σε σχέση με το πόσα ξοδευεις και ποσά χρήματα σου μένουν στην τσέπη είναι άσχετο με το που ξοδευεις αυτά τα χρήματα και ...παντελώς άσχετο θέμα με την ηθική , που μου γράφετε κάποιοι εδώ μέσα
Με μπέρδεψες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:08ritzeri έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:00
Διαφωνώ
Εκείνο που έχει σημασία είναι που βρήκες τα λεφτά.
Αν κάνεις δύο δουλειές για να θεραπεύσεις ένα άρρωστο παιδί, η ικανοποίηση θα είναι τεράστια.
Αν δεν τρως για να πάρεις το τάδε μπλουζάκι, πάλι γεμάτος θα είσαι.
Αν στα σκάει ο πατέρας σου ή η γυναίκα σου για να πάρεις Πόρσε, σιγά μην εκτιμήσεις ποτέ το αυτοκίνητο.
Ακόμη χειρότερα, αν το κλέψεις.
Έχεις δει πως τα πλένουν και τα προσέχουν οι Αλβανοί της οικοδομής κάτι αλμερα;
Το ποσα βγάζεις σε σχέση με το πόσα ξοδευεις και ποσά χρήματα σου μένουν στην τσέπη είναι άσχετο με το που ξοδευεις αυτά τα χρήματα και ...παντελώς άσχετο θέμα με την ηθική , που μου γράφετε κάποιοι εδώ μέσα
Ποια ηθική;
Για αισθητική μιλάει το θέμα.
Δεν είπε κανένας ότι είναι κακοί άνθρωποι, ότι είναι τενεκεδες είπα.
Και όσον αφορά το πρώτο σκέλος, σχετικά με πόσα βγάζεις-ποσα ξοδεύεις - πόσα σου μενούν, συμφωνώ και εγώ ότι είναι άσχετο με τις προτιμήσεις σου.
Μπορείς να είσαι φτωχός με ποιότητα και πλούσιος χωρίς.
Δεν σε καταλαβαινω
- Dwarven Blacksmith
Το καλό φαγητό γιατί το βάζεις με τα υπόλοιπα, ο ποιοτικός πλούσιος τρώει σκουμπιντουμπισκότα;
Κατά τα λοιπά όχι δε μου λέει κάτι. Τα ίδια πράγματα με τώρα θα είχα, πιο ακριβό αμάξι ναι γιατί θα έχει και περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, και περισσότερα ταξίδια.

Με την έννοια ότι ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:23Το καλό φαγητό γιατί το βάζεις με τα υπόλοιπα, ο ποιοτικός πλούσιος τρώει σκουμπιντουμπισκότα;
Ετσι το καταλαβαίνω εγώ .
Διαφορετικά, μπορείς να πεις ότι και κουστούμια θα είχες, όπως ήδη έχει φαντάζομαι, και κρασάκι θα έπινες, και σε πάρτυ θα πήγαινες
Τα έζησα όλα, και σοφέρ είχα κάποτε, και σε σουίτα έμεινα για πολύ καιρό, όλα είναι εφήμερα, αυτά. Η αγάπη μόνο μετράει.
Ordem e Progresso.
Ένας απαίδευτος άνθρωπος δεν μπορεί να εκτιμήσει την ποιότητα. Ένας που δεν έχει χρήματα, δεν θα έχει την επιθυμία για παιδευτεί. Τα χρήματα βοηθούν και η ποιότητα πληρώνεται. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που ονομάζουμε υψηλή κουλτούρα, παλιά ήταν η κουλτούρα των ελίτ.
Εγώ διαφωνώ με το lifestyle του θεαθήναι. Η ουσία είναι να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν.
Εγώ διαφωνώ με το lifestyle του θεαθήναι. Η ουσία είναι να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως μπερδεύεις την ποιότητα με την καλλιέργεια;Bipsco έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:43Ένας απαίδευτος άνθρωπος δεν μπορεί να εκτιμήσει την ποιότητα. Ένας που δεν έχει χρήματα, δεν θα έχει την επιθυμία για παιδευτεί. Τα χρήματα βοηθούν και η ποιότητα πληρώνεται. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που ονομάζουμε υψηλή κουλτούρα, παλιά ήταν η κουλτούρα των ελίτ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πιο ποιοτικό= ντυμενοι σαν λετσοι, σαραβαλα αυτοκίνητα, φαι απο lidl, ρωμεικο κρασι, υπνο στις 9, και σαβουρες που διαβαζουν ποιηση?
Οχι ευχαριστώ, θα μεινω στην πρωτη επιλογή.
Σε ένα προηγούμενο ποστ αναφέρθηκε η όπερα. Εκεί πηγαίνει το σχόλιο μου για την κουλτούρα. Δεν είναι η καλλιέργεια ποιοτική; Και δεν νομίζω να συμφωνούμε όλοι τι είναι ποιοτικό.Η ποιότητα είναι μια μη μετρήσιμη και υποκειμενική ιδιότητα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:50Μήπως μπερδεύεις την ποιότητα με την καλλιέργεια;Bipsco έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 14:43Ένας απαίδευτος άνθρωπος δεν μπορεί να εκτιμήσει την ποιότητα. Ένας που δεν έχει χρήματα, δεν θα έχει την επιθυμία για παιδευτεί. Τα χρήματα βοηθούν και η ποιότητα πληρώνεται. Μην ξεχνάτε ότι αυτό που ονομάζουμε υψηλή κουλτούρα, παλιά ήταν η κουλτούρα των ελίτ.
Let us say...οτι θεωρώ πολλές από τις πολυτέλειες των πλουσίων περιττές. Γιατί να έχεις ρε τενεκέ βίλα 500 τετραγωνικά όταν υπάρχουν άστεγοι; Γιατί να έχεις κόττερο όταν άλλοι κυκλοφορούν με ποδήλατο; (Ρε σάπιε;) Jet; Γιατί; Μήπως τα έκανες με τον ιδρώτα σου; Οχι. 99% πάτησες επί πτωμάτων. Μιλαώ για την ιδανική των περιπτώσεων αλλά καταλαβαίνεις που το πάω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
...γιατί να ξοδευεις τα λεφτά σου για βιβλια η για να πηγαινεις όπερα ..όταν άλλοι δεν έχουν να φάνε ;Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 15:04Let us say...οτι θεωρώ πολλές από τις πολυτέλειες των πλουσίων περιττές. Γιατί να έχεις ρε τενεκέ βίλα 500 τετραγωνικά όταν υπάρχουν άστεγοι; Γιατί να έχεις κόττερο όταν άλλοι κυκλοφορούν με ποδήλατο; (Ρε σάπιε;) Jet; Γιατί; Μήπως τα έκανες με τον ιδρώτα σου; Οχι. 99% πάτησες επί πτωμάτων. Μιλαώ για την ιδανική των περιπτώσεων αλλά καταλαβαίνεις που το πάω.

Πόσους μπορείς να ταίσεις με ένα jet; Ξέρεις πόσα επιδόματα βγαίνουν; Ουουου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 15:11...γιατί να ξοδευεις τα λεφτά σου για βιβλια η για να πηγαινεις όπερα ..όταν άλλοι δεν έχουν να φάνε ;Cloud87 έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 15:04Let us say...οτι θεωρώ πολλές από τις πολυτέλειες των πλουσίων περιττές. Γιατί να έχεις ρε τενεκέ βίλα 500 τετραγωνικά όταν υπάρχουν άστεγοι; Γιατί να έχεις κόττερο όταν άλλοι κυκλοφορούν με ποδήλατο; (Ρε σάπιε;) Jet; Γιατί; Μήπως τα έκανες με τον ιδρώτα σου; Οχι. 99% πάτησες επί πτωμάτων. Μιλαώ για την ιδανική των περιπτώσεων αλλά καταλαβαίνεις που το πάω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-