Προσωπικά θα έλεγα όχι 100%. Δεν θα πήγαινα ποτέ με μεγαλύτερη εκτός αν φαινόταν πολύ μικρότερη, πράγμα που ως τώρα δεν έχω δει.
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σχέση τους
- hellegennes
Re: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σχέση τους
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Re: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σχέση τους
Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις ότι το μόνο που μετράει σε μια γυναίκα είναι το πόσο αφήνεται (και όλα τα πρότυπα ομορφιάς μπαίνουνε εμμέσως σε αυτό, δηλαδή την επηρεάζουν πόσο θα αφεθεί)
Μέχρι τότε, είσαι στην ίδια τάξη με Ναιδα, δηλαδή νιανιαρο που πετάει εξυπνάδες
Γιατί δεν θα πήγαινες με μεγαλύτερη;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:23Προσωπικά θα έλεγα όχι 100%. Δεν θα πήγαινα ποτέ με μεγαλύτερη εκτός αν φαινόταν πολύ μικρότερη, πράγμα που ως τώρα δεν έχω δει.
(Εγώ κάποτε στα 20 είπα όχι σε έναν επειδή ήταν 17 και από τότε η μοίρα το έφερε να τα φτιάχνω όλο με μικρότερους, με ένα διάλειμμα κάποιων χρόνων που ήμουν με 8-14 χρόνια μεγαλύτερους.)
-
Έχουμε πήξει στους ανώμαλους εδώ μέσα...
-
Έτσι λες σε όλες...
- hellegennes
Αν ήμουν 17 θα πήγαινα με 20χρονη, αλλά δεν μου έτυχε. Τώρα αν είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτερη και δεν φαίνεται, δεν θα βάλω και βέτο, αλλά η ιδέα μεγάλης ηλικιακής διαφοράς με ξενίζει (και προς τα κάτω).Καρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:26Γιατί δεν θα πήγαινες με μεγαλύτερη;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:23Προσωπικά θα έλεγα όχι 100%. Δεν θα πήγαινα ποτέ με μεγαλύτερη εκτός αν φαινόταν πολύ μικρότερη, πράγμα που ως τώρα δεν έχω δει.
(Εγώ κάποτε στα 20 είπα όχι σε έναν επειδή ήταν 17 και από τότε η μοίρα το έφερε να τα φτιάχνω όλο με μικρότερους, με ένα διάλειμμα κάποιων χρόνων που ήμουν με 8-14 χρόνια μεγαλύτερους.)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και εμένα δεν είναι το καλύτερό μου, αλλά τι να κάνω που τους τραβάω;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:48Αν ήμουν 17 θα πήγαινα με 20χρονη, αλλά δεν μου έτυχε. Τώρα αν είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτερη και δεν φαίνεται, δεν θα βάλω και βέτο, αλλά η ιδέα μεγάλης ηλικιακής διαφοράς με ξενίζει (και προς τα κάτω).Καρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:26Γιατί δεν θα πήγαινες με μεγαλύτερη;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 22:23
Προσωπικά θα έλεγα όχι 100%. Δεν θα πήγαινα ποτέ με μεγαλύτερη εκτός αν φαινόταν πολύ μικρότερη, πράγμα που ως τώρα δεν έχω δει.
Πάντως, είναι καθαρά θέμα ανθρώπων και κατά πόσο ταιριάζουν. Και πόσο διατεθειμένοι είναι να κάνουν την σχέση να δουλέψει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά, μικροκαμωμένη δεν είναι, γιατί έχει ύψος.
Ούτε και τρομερά αδύνατη/σκιννυ είναι πλέον βέβαια (κάποτε ήταν, τώρα εχει κάνει κάτι καμπυλιτσες).
Δεν είναι ο τύπος μου, αλλά γενικά είναι ωραία.
Καλέ κονδη είναι και λεπτοκαμωμενη την θυμάμαι εγώ. Ίσια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά ανέκαθεν την έκανα γύρω στο 1.75 (χωρίς τακούνια) η έστω στάνταρ από 1.70 και πάνω.Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 23:09Καλέ κονδη είναι και λεπτοκαμωμενη την θυμάμαι εγώ. Ίσια.
Μπορεί και να το έχω συνδυάσει έτσι στο μυαλό μου γιατί από μικρός την έβλεπα δίπλα στο Ντέμη, που ήταν ζουμπάς και του έριχνε ένα κεφάλι.
Ο μπισμπικ είναι αρκετά ψηλός, κοντά στο 1.90παρα. Τον έχω δει από κοντά.
Εγώ για τον συγκεκριμένο τυπά, κόβω φλέβες λέμε..

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεσποινα Βανδη η καινουρια groupie του εθνικου μας διασωστη
από southern » 22 Ιουν 2023, 17:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 43 Απαντήσεις
- 1595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
24 Ιουν 2023, 10:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τον ξεθεωσε η Βανδη τον Μπισμπικη
από Μαδουραίος » 08 Μαρ 2024, 11:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 149 Απαντήσεις
- 3275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
10 Μαρ 2024, 12:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδώνη vs Δέσποινα Κουτσούμπα 1-0
από georgebi » 12 Αύγ 2023, 14:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 245 Απαντήσεις
- 7745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
14 Αύγ 2024, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έφυγε η Δέσποινα Παπαδοπούλου
από Golden Age » 26 Νοέμ 2023, 16:27 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 31 Απαντήσεις
- 1421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Δεκ 2023, 06:51
-