Προσωπικό σπιτιού.

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Re: Προσωπικό σπιτιού.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 11 Δεκ 2018, 17:06

Cecily Anne έγραψε:
11 Δεκ 2018, 17:02
Φρούραρχος έγραψε:
11 Δεκ 2018, 17:01

Να βάζει και αυτό το υγρό που ξεκολλά τα λίπη να του πεις.
Σε αφήνω να τα πεις εσύ, να μη λέει ότι είμαι υπερβολικιά. :bored:
Να του το πάρεις να το δει ο άνθρωπος. Πρέπει να τον καθοδηγήσεις.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 11 Δεκ 2018, 17:06

Είναι αυτός που βλέπουμε στα όνειρά μας κάθε βράδυ και νομίζουμε πως τον έχουμε ξαναδεί. Έτσι δηλώνει τουλάχιστον.
the end

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Δεκ 2018, 17:10

talaipwros έγραψε:
11 Δεκ 2018, 17:05
skeptikistis
Ώπα!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 11 Δεκ 2018, 17:15

Σηκώστε ψηφοφορία. Πάω να πάρω ποπκόρν.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 11 Δεκ 2018, 17:30

Την έχετε σκίσει τη γάτα, βλέπω. Τουλάχιστον εγώ παραδέχομαι πως είμαι χαμάλης. Σηκώνω βάρη και δεν κλατάρω. Κι η πενθερά ζει 100 χλμ μακριά, δεν υπάρχει υποστήριξη.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Δεκ 2018, 17:33

Cavaliere έγραψε:
11 Δεκ 2018, 17:30
Την έχετε σκίσει τη γάτα, βλέπω. Τουλάχιστον εγώ παραδέχομαι πως είμαι χαμάλης. Σηκώνω βάρη και δεν κλατάρω. Κι η πενθερά ζει 100 χλμ μακριά, δεν υπάρχει υποστήριξη.
Εγώ την έχω παραδίπλα. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια, τόση που της είμαι υπόχρεη για μια ζωή κι ακόμη παραπάνω. Να σου τη στείλω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 11 Δεκ 2018, 17:46

sys3x έγραψε:
11 Δεκ 2018, 15:32

Παν' απ' όλα νάρα μου σημασία έχει να κάνουν την δουλειά σωστά και φυσικά να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία.

δεν έχουμε γκαζόν, οπότε κλάδεμα τα φρουτόδεντρα + περικοκλάδες και ξεχορταριασμα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Δεκ 2018, 17:53

Δε ξέρω αν θα μπορούσα να έχω ξένο άνθρωπο να καθαρίζει το σπίτι και να τακτοποιεί. Μπορεί να νευριάζα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 11 Δεκ 2018, 18:09

Τι ρωτάς και συ Καβαλιέρε, στην Ελλάδα της κρίσης!

Δεν είναι τόσο ακριβό να έχεις βοήθεια, αν είναι δύο εργαζόμενοι και τη χρειάζονται, περιστασιακά έστω, αλλά τυπικά ρισκάρεις τα ΙΚΑ και τα ΜΙΚΑ πλέον, έχουν σφίξει τα πράγματα...

Από γνωστούς γνωστών είχαμε δοκιμάσει χρόνια πριν διάφορες και καμία δεν μας έκατσε καλά. Αυτό όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, όταν ήταν μικρά είχαμε επιλέξει τη λύση νταντά + παιδικό γιατί μας φαινόταν τότε καλός ο συνδυασμός, για να μην κοιμούνται απόγευμα στον παιδικό βασικά τα παιδιά, το έβρισκα λιγάκι στρατιωτικό για μωρά παιδιά να πρέπει να κοιμούνται τάδε ώρα με όλο το λόχο και βασικά δεν ξέρω ΠΩΣ στην ευχή τα κατάφερναν, εγώ δύο δεν μπορούσα όταν με βόλευε! Αυτό βέβαια ισχύει σε κάθε περίπτωση που εμπιστεύεσαι ξένο άνθρωπο, αλλά τέλος πάντων, όταν έχεις ένα ήσυχο παιδί δεν πολυανησυχείς. Παιδικό αν μπορούσα θα τα πήγαινα μετά τα 2, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος, αν συμβαίνει κάτι κακό, τα παιδιά οι μεγάλοι τα χειρίζονται ώστε να τους φαίνονται όλα νορμάλ.... Τέλος πάντων θα ήμουν κάπως πιο ήσυχη ότι το ίδιο το παιδί κάπως θα ξεχώριζε το πολύ κακό έστω και αν δεν μπορεί ακόμα να σου πει χθες έγινε το και το...

Αν έχεις μεγάλο σπίτι κάποια στιγμή γίνεσαι πιο μεγάλος πιο αργός και πιο βαρύς και όλα σου παίρνουν περισσότερο χρόνο και καταλήγεις να είσαι υπηρέτης του σπιτιού. Προς το παρόν ο άντρας μου αντέχει και το σπίτι το ανοίγουμε ανέκαθεν περιστασιακά! Έχουμε μοιράσει αρμοδιότητες. Θα μπορούσαμε να είχαμε γυναίκα, αλλά δεν θέλω. Δεν εμπιστεύομαι καμία, για δικούς μου λόγους, δεν θέλω κόσμο στα πόδια μου βασικά. Τα ΣΚ ΠΟΤΕ δεν θα βάλω σε προτεραιότητα δουλειές του σπιτιού, μόνο αν βρέχει, αλλά σε αυτό συμφωνούμε με τον άντρα μου, μπορούμε να αντέξουμε το σπίτι να είναι έτσι και έτσι.

Τα κηπουρικά τα γουστάρω απλά. Διάλεξα φυτά που δεν θέλουν και πολλά πολλά. Θέλουν λίγο κλάδεμα που δεν γίνεται πάντα στην ώρα του, αλλά εδώ είναι Ελλάδα, ξέρεις, δεν θα σε στραβοκοιτάξει κανείς για αυτό. Το καλοκαίρι ελάχιστα ποτίσματα με το χέρι. Ακόμα και με των γειτόνων ασχολούμαι.

Μια κοπέλα έρχεται να κάνει αγγλικά στα παιδιά, εδώ δεν περιμένουμε από το σχολείο να τα μάθει Αγγλικά τα παιδιά, τα ξέρεις, αλλά αυτό είναι περιττό σε άλλες χώρες. Και αυτή ακόμα αν και είναι θαυμάσια, δεν μου αρέσει που μπαίνει εδώ. Γιατί θέλω να χαλαρώνω τον ελευθερο χρόνο και μου φαίνεται ότι πολύ μπαίνει σε πλαίσιο και αυτό. Καλύτερο πάντως από το να έχουμε πόσα δρομολόγια. Τα ίδια τα παιδιά θα προτιμούσαν να είναι σε γκρουπ, θα ήταν πιο ενδιαφέρον για αυτά. Ωστόσο η μάθηση γίνεται καλύτερα στο ιδιαίτερο, εννοείται. Μάνι μάνι δεν έχουν τεστ και homework επι πλεον του σχολείου, που είναι κρίμα και άδικο για τα νιάτα τους! Γιατί ξέρει τι ξέρουν, δεν χρειάζονται τεστ.

Σεσιλη, και άλλοι το είπαν αυτό και στην πορεία οι γιαγιάδες είχαν άλλα σχέδια, αλλά εύχομαι η δικιά σας να είναι η κλασική περίπτωση.

Οι μαμάδες που ξέρω στη δουλειά που είχαν μόνιμα γυναίκα σπίτι να κάνει δουλειές και να μένει με τα παιδιά μέχρι να γυρίσει η μαμά, ήταν άλλοι άνθρωποι οι ίδιες και είχαν ενέργεια να στηρίξουν τα παιδιά τους στα βασικά. Εγώ είτε είχα βοήθεια είτε όχι, δεν είμαι διατεθειμένη να ξαναβγάλω το δημοτικό και να παρακολουθώ το παιδί από πάνω, αν και στη σημερινή Ελλάδα βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Σε άλλες χώρες πάλι δεν έχει νόημα να κρατάς το βιβλίο να σου λέει το μάθημα το παιδί, λειτουργούν διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θα έπαιρνα τα βουνά, δεν γίνεται λέμεεεεεε... :roll::roll: Πάρα πολύ παίζει το σενάριο από το δημοτικό πλέον εδώ, να προσλαμβάνει κανείς κοπέλα και για αυτό!

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Δεκ 2018, 18:34

Φρούραρχος έγραψε:
11 Δεκ 2018, 17:00
Cecily Anne έγραψε:
11 Δεκ 2018, 16:51
Φρούραρχος έγραψε:
11 Δεκ 2018, 16:45

Δε τα θυμόσουν καλά. Ίσα - ίσα ο άνθρωπος, πολύ σωστά πήγε να υπερασπιστεί το τραπέζι του αφού είδε κάποιον ξένο να επιβάλει μαρς φεύγουμε και μου μανούριασε. Σοφά ποιώντας του απάντησα θα που πω αύριο ποιος είμαι, καθότι θα με κάνανε αράπη οι μπράβοι του μαγαζιού. Την επόμενη του εξήγησα εκ του συστάδην ποιος είναι ποιος. Εγώ πήγα να υπερασπιστώ ότι όταν λέω ΔΕΝ ΠΑΣ, εννοώ ΔΕΝ ΠΑΣ και έκτοτε τις ελάχιστες φορές που θέλω να επιβάλλω κάτι, ΔΕΝ υπάρχει συνέχεια στην κουβέντα. Τεράστιο κέρδος.
:o Γιατι να μη πάει στα μπουζούκια;
:roll:
Gherschaagk έγραψε:
11 Δεκ 2018, 16:52
Και δική μου απορία, φρούραρχε ξηγήσου!
Καλά δεν τα είχατε διαβάσει στο άλλο;
Εκεί γύρω στο 2000 έμπλεξε με μια φίλη της από τη δουλειά χωρισμένη και από το Σεπτέμβριο και για κανά δυο μήνες όλο έξω για καφέ και έλα να με πάρεις από κει. Μπουζούκια μία, μπουζούκια δύο μπουζούκια τρεις με τους συναδέλφους, παράταγα το παιδί στην πεθερά να πάω 3 και 4 να την πάρω (δεν οδηγούσε και δεν έβγαζε και ο δρόμος να τη φέρουν). Τη τέταρτη είπα δεν πας. Θα πάω, δεν πας, θα πάω δεν πας. Γκολ και ξύλο. Άλλαξε δουλειά και ένας άσχετος άρπαξε μια κεφαλιά και δύο μπούφλες. Άρπαξα 6 μηνάκια και όλα καλώς.
Τώρα θα πάνε μπουζούκια για την πίτα. Καλώς να πάνε. Αλλά αδέσποτη όπως πήγε να γίνει τότε δεν παίζει. Υποτροπιάζω.
Καλα ξηγηθηκες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Δεκ 2018, 18:44

Nostalgia έγραψε:
11 Δεκ 2018, 18:34
Φρούραρχος έγραψε:
11 Δεκ 2018, 17:00
Cecily Anne έγραψε:
11 Δεκ 2018, 16:51

:o Γιατι να μη πάει στα μπουζούκια;
:roll:
Gherschaagk έγραψε:
11 Δεκ 2018, 16:52
Και δική μου απορία, φρούραρχε ξηγήσου!
Καλά δεν τα είχατε διαβάσει στο άλλο;
Εκεί γύρω στο 2000 έμπλεξε με μια φίλη της από τη δουλειά χωρισμένη και από το Σεπτέμβριο και για κανά δυο μήνες όλο έξω για καφέ και έλα να με πάρεις από κει. Μπουζούκια μία, μπουζούκια δύο μπουζούκια τρεις με τους συναδέλφους, παράταγα το παιδί στην πεθερά να πάω 3 και 4 να την πάρω (δεν οδηγούσε και δεν έβγαζε και ο δρόμος να τη φέρουν). Τη τέταρτη είπα δεν πας. Θα πάω, δεν πας, θα πάω δεν πας. Γκολ και ξύλο. Άλλαξε δουλειά και ένας άσχετος άρπαξε μια κεφαλιά και δύο μπούφλες. Άρπαξα 6 μηνάκια και όλα καλώς.
Τώρα θα πάνε μπουζούκια για την πίτα. Καλώς να πάνε. Αλλά αδέσποτη όπως πήγε να γίνει τότε δεν παίζει. Υποτροπιάζω.
Καλα ξηγηθηκες....
Εννοείται. Και πολύ άργησε να της μαζέψει το λουρί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 11 Δεκ 2018, 19:12

η καινούρια απόχρωση στο μαλλί της νάννυς

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Δεκ 2018, 19:17

dna replication έγραψε:
11 Δεκ 2018, 19:12
η καινούρια απόχρωση στο μαλλί της νάννυς

Εικόνα

Ακομα νταντα εχεις; :xena:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 11 Δεκ 2018, 19:30

Nostalgia έγραψε:
11 Δεκ 2018, 19:17
Ακομα νταντα εχεις; :xena:
Εικόνα

https://www.dailymail.co.uk/femail/arti ... ntary.html

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Δεκ 2018, 19:35

Cecily Anne έγραψε:
11 Δεκ 2018, 15:22
Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.
δεν ειναι οτι θα σου καψει το αγαπημενο σου ρουχο.

ειναι οτι θα καψει το ρουχο, μετα το σιδερο θα περασει μεσα απο τη σιδερωστρα, και μεσα απο το πατωμα, αν ειναι ξυλινο. :8)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών