δεν πρεπει να λαβεις υποψιν οτι ειναι μια πιο υγιης και σφριγηλη κοινωνια μια κοινωνια που επιβαλλει τους κανονες της στους μεταναστες απο μια κοινωνια δειλων που ακολουθουν τον ισχυρο;Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:30Ας μην ριχνομε το επιπεδο της συζητησης. Και οι ελληνες γουρουνια ειναι απλα ειναι τα συνηθη μας γουρουνια...Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:29Εχουν το θαρρος να κανουν παρατηρησεις σε μεταναστες; Οι Ελληνες φοβουνται να κανουν παρατηρησεις σε ξενους.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:02Επισης χαρακτηριζω ως εκλπεπτισμενο το ρατσισμο ή κοινωνικο αποκλιεισμο καθως λαμβανει χώρα με την ευγενη μορφη της νομιμοφανειας , του πολιτικαλικορεκτισμου κτλ... Πχ θα σου κανει παρατηρηση ο Σουηδος επειδη πετας το πλαστικο ποτηρι σε λαθος καδο , αλλα κυριως επειδη εισαι μαυριδερος , ενω σε περιπτωση που ησουν ξανθος σουηδαρος δεν θα σου λεγε τιποτα.
Καταδικαζω καθε φαινομενο ρατσισμου ακομα και εναντι δυσκολα ενσωματωθεντων φυλετικο-θρησκευτικων ομαδων οπως πχ οι μουσουλμανοι...
Ομως η αληθεια ειναι μια κυριες και κυριοι και την ενιωσα στο πετσι μου εις την Σουηδια : Δεν μας πολυ-πανε... Και αυτο οφειλει να το λαβει υποψη του ο καθεις που σκεφτεται να μεταναστευσει καθως θα ειναι ξενος μια ζωη. Και παλι οτι γραφω δεν θελω να ακουστει ακραιο, υπαρχουν παμπολλοι σουηδοι που δεν θα σου δημιουργησουν το παραμικρο, και θα ειναι ευγενεστατοι και ειλικρινεις απεναντι σου αλλα σιγουρα θα υπαρξουν αυτοι οι λιγοστοι που θα σε κανουν να νιωθεις ξενο σωμα.
Ολα αυτα βεβαια δεν σημαινουν οτι η μεταναστευση στην Σουηδια ειναι κατι το καταστροφικο. ΑΠλα τα αναφερω για να βοηθησω στην κατανοηση του τι ακριβως συμβαινει εκει.
ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών
Re: ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτό που πάτε στα ξένα και σας βγαίνει όλο το πάθος και
Α)κάνετε από τα καλύτερα σεξ
Β)πιάνετε παιδιά και πάει λέγοντας
πως το εξηγείτε ;;;
(✿ ♥‿♥)
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Τι αηδία.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 16:52H σουηδεζες εν γενει ειναι ξανθες με γαλαζοπρασινα ματια και σχετικα μεγαλο υψος σε σωμα και ποδια.
Αν είσαι έστω και λίγο μαυριδερός κακώς το σκέφτεσαι γιατρέ.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:22Περιπου ετσι εχουν τα πραγματα οπως τα ειδα. Ειμαι ανοιχτος για ερωτησεις .
Το φλεγον θεμα το νηματος , πχωρουμικε λαε, ειναι το αν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ Ή ΟΧΙ..
πΟΛ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τα ταξιδια ανεβαζουν την λιμπιντοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:44αυτό που πάτε στα ξένα και σας βγαίνει όλο το πάθος και
Α)κάνετε από τα καλύτερα σεξ
Β)πιάνετε παιδιά και πάει λέγοντας
πως το εξηγείτε ;;;
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν μπορεί να είναι όλες Θεές θα υπάρχουν και οι χοντρές. Πάντως απ' ότι βλέπω από τουρίστριες ή από Γερμανία που έχω ζήσει, οι βόρειες είναι ωραίες σε μεγάλο ποσοστό.
Όσον αφορά τον ρατσισμό εξαρτάται και πως θα ενσωματωθείς σε αυτές τις χώρες, πρέπει να μάθεις την γλώσσα, το πιο βασικό, να κάνεις μια εργασία με κύρος. Τότε η επικοινωνία και η ενσωμάτωση είναι καλύτερη. Πάντως εγώ αισθάνομαι καλύτερα από αυτή την άποψη στην Γαλλία ή στις ΗΠΑ. Είναι πιο ζωντανοί οι άνθρωποι.
Όσον αφορά τον ρατσισμό εξαρτάται και πως θα ενσωματωθείς σε αυτές τις χώρες, πρέπει να μάθεις την γλώσσα, το πιο βασικό, να κάνεις μια εργασία με κύρος. Τότε η επικοινωνία και η ενσωμάτωση είναι καλύτερη. Πάντως εγώ αισθάνομαι καλύτερα από αυτή την άποψη στην Γαλλία ή στις ΗΠΑ. Είναι πιο ζωντανοί οι άνθρωποι.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
υποτίθεται ότι λόγω κρύου δεν θα ανέβαινε η λίμπιντο.
στο εκεί απορώ!
(✿ ♥‿♥)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μην απορεις καθολουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:23υποτίθεται ότι λόγω κρύου δεν θα ανέβαινε η λίμπιντο.
στο εκεί απορώ!
δεν εχεις ακουσει την φραση "εξω κανει κρυο,μεσα κανει fujitsu"?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Οργισμένος
Ε καλα δεν χωρα συγκριση με ΗΠΑ σε αυτον τον τομεα για προφανεις λογουςAntares έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:13Δεν μπορεί να είναι όλες Θεές θα υπάρχουν και οι χοντρές. Πάντως απ' ότι βλέπω από τουρίστριες ή από Γερμανία που έχω ζήσει, οι βόρειες είναι ωραίες σε μεγάλο ποσοστό.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ειμαι μελαχροινο παιδι. Το δερμα μου δεν ειναι μελαμψο για τα ελλ δεδομενα αλλα για ενα σουηδο μια χαρα μοιαζω για αραβας.sys3x έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:06Αν είσαι έστω και λίγο μαυριδερός κακώς το σκέφτεσαι γιατρέ.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:22Περιπου ετσι εχουν τα πραγματα οπως τα ειδα. Ειμαι ανοιχτος για ερωτησεις .
Το φλεγον θεμα το νηματος , πχωρουμικε λαε, ειναι το αν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ Ή ΟΧΙ..
πΟΛ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
η σουηδια σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει ως χωρα
δεν βρισκω τον λογο να πας απο το νοτιο ισλαμαμπαντ στο βορειο
δεν βρισκω τον λογο να πας απο το νοτιο ισλαμαμπαντ στο βορειο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι όπτιονς υπάρχουν για Καναντά; δέχονται δυ από Ελλάδα;Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:52Ειμαι μελαχροινο παιδι. Το δερμα μου δεν ειναι μελαμψο για τα ελλ δεδομενα αλλα για ενα σουηδο μια χαρα μοιαζω για αραβας.sys3x έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:06Αν είσαι έστω και λίγο μαυριδερός κακώς το σκέφτεσαι γιατρέ.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:22Περιπου ετσι εχουν τα πραγματα οπως τα ειδα. Ειμαι ανοιχτος για ερωτησεις .
πΟΛ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
.
.
- Οργισμένος
sys3x έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:58Τι όπτιονς υπάρχουν για Καναντά; δέχονται δυ από Ελλάδα;Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:52Ειμαι μελαχροινο παιδι. Το δερμα μου δεν ειναι μελαμψο για τα ελλ δεδομενα αλλα για ενα σουηδο μια χαρα μοιαζω για αραβας.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Είναι πιο ανεχτική κοινωνία πάντως, δεν είναι τόσο ρατσιστές όσο οι Σουηντοί, είναι περίπου σαν εμάς αλλά όχι τόσο.Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 19:13sys3x έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:58Τι όπτιονς υπάρχουν για Καναντά; δέχονται δυ από Ελλάδα;Οργισμένος έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 18:52
Ειμαι μελαχροινο παιδι. Το δερμα μου δεν ειναι μελαμψο για τα ελλ δεδομενα αλλα για ενα σουηδο μια χαρα μοιαζω για αραβας.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η θλιβερή μειοψηφία της βρωμερής ΔΑΠ
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Ιαν 2024, 01:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
08 Φεβ 2024, 20:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θλιβερή ελληνική δικαιοσύνη
από micmic » 04 Αύγ 2023, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates