Και για όσους αφήνουν το καροτσάκι στο πάρκινγκ και δεν το επιστρέφουν στην θέση του.
Αποτελεί καραμπαμπισμό το παρκάρισμα βενζινοκίνητου σε θέση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα;
- hellegennes
Re: Αποτελεί καραμπαμπισμό το παρκάρισμα βενζινοκίνητου σε θέση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Αποτελεί καραμπαμπισμό το παρκάρισμα βενζινοκίνητου σε θέση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα;
Εγώ βγαίνω μόνο για χασάπικο, μανάβικο ή στο ντέλι, αλλά γενικά τόσα χρόνια τους εμπιστεύομαι οπότε συνήθως απλά τα κάνω deliver σπίτι. Από σούπερ μόνο πράγματα για cleaning etc παίρνω, οπότε μόνο delivery.
Άμα ήμουν στην πόλη σου θα έκανα και το physical visit στον hellegenes κάθε βδομάδα βέβαια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- hellegennes
Ότι το πάρκινγκ είναι ιδιωτικό και αν αντιληφθούν ότι εμποδίζεις έχουν κάθε δικαίωμα να σου αφαιρέσουν την άδεια να παρκάρεις εκεί και αν δεν μετακινηθείς μπορούν να φωνάξουν την αστυνομία για καταπάτηση.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 16:07όχι, τουναντίον επιβάλλεται, ειδικά όταν είναι όλες άδειες (συνήθως δηλαδή).
και βασικά τι νομικό έρεισμα έχει το σουπερμάρκετ να σε εμποδίσει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ιδιωτικό είναι άλλη υπόθεση, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει. Για τα δημόσια πάρκιγκ λέμε ηλεκτρικών αυτοκινήτων αν και δεν έχω δει πουθενά τέτοια επειδή είναι άχρηστα.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:35Ότι το πάρκινγκ είναι ιδιωτικό και αν αντιληφθούν ότι εμποδίζεις έχουν κάθε δικαίωμα να σου αφαιρέσουν την άδεια να παρκάρεις εκεί και αν δεν μετακινηθείς μπορούν να φωνάξουν την αστυνομία για καταπάτηση.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 16:07όχι, τουναντίον επιβάλλεται, ειδικά όταν είναι όλες άδειες (συνήθως δηλαδή).
Στα ίσα σε μελάω, ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι διότι βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα από εμένα. Έχει πολύ σούπερ προϊόντα που δεν τα βρίσκεις εύκολα, κάτι σαν ντέλι μάρκετ που έχει όμως και από όλα τα άλλα.klg έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:22Εγώ βγαίνω μόνο για χασάπικο, μανάβικο ή στο ντέλι, αλλά γενικά τόσα χρόνια τους εμπιστεύομαι οπότε συνήθως απλά τα κάνω deliver σπίτι. Από σούπερ μόνο πράγματα για cleaning etc παίρνω, οπότε μόνο delivery.
Άμα ήμουν στην πόλη σου θα έκανα και το physical visit στον hellegenes κάθε βδομάδα βέβαια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Annibas έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:52Το ιδιωτικό είναι άλλη υπόθεση, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει. Για τα δημόσια πάρκιγκ λέμε ηλεκτρικών αυτοκινήτων αν και δεν έχω δει πουθενά τέτοια επειδή είναι άχρηστα.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:35Ότι το πάρκινγκ είναι ιδιωτικό και αν αντιληφθούν ότι εμποδίζεις έχουν κάθε δικαίωμα να σου αφαιρέσουν την άδεια να παρκάρεις εκεί και αν δεν μετακινηθείς μπορούν να φωνάξουν την αστυνομία για καταπάτηση.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 16:07όχι, τουναντίον επιβάλλεται, ειδικά όταν είναι όλες άδειες (συνήθως δηλαδή).
μαλλον θα πρεπει να το επαναλαβω πολλες φορες, γιατι δεν θετε να το καταλβετε.
δεν υπαρχουν "παρκινκ" ηλεκτρικων αυτοκινητων. δεν υπαρχουν θεσεις στις οποιες μπορουν να παρκαρουν μονο ηλεκτρικα.
υπαρχουν θεσεις φορτισης. σε αυτες τις θεσεις, φορτιζουν τα ηλεκτρικα, δεν παρκαρουν. οπως στο βενζιναδικο, μπροστα στην αντλια, δεν μπορεις να παρκαρεις, μονο να γεμισεις με βενζινη και να φυγεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στις θέσεις αυτές ας κάτσουν όση ώρα θέλουν αρκεί να είναι ο ίδιος ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο και να περιμένει.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 18:17
δεν υπαρχουν "παρκινκ" ηλεκτρικων αυτοκινητων. δεν υπαρχουν θεσεις στις οποιες μπορουν να παρκαρουν μονο ηλεκτρικα.
υπαρχουν θεσεις φορτισης. σε αυτες τις θεσεις, φορτιζουν τα ηλεκτρικα, δεν παρκαρουν. οπως στο βενζιναδικο, μπροστα στην αντλια, δεν μπορεις να παρκαρεις, μονο να γεμισεις με βενζινη και να φυγεις.
αν ειναι μπριζωμενο, και φορτιζει. μολις τελειωσει η φορτιση πρεπει να φυγει. το αν καθεται μεσα ο οδηγος, χωρις να φορτιζει, αδιαφορο.Annibas έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 20:19Στις θέσεις αυτές ας κάτσουν όση ώρα θέλουν αρκεί να είναι ο ίδιος ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο και να περιμένει.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 18:17
αλλα δυσκολο να γινει αν εχει παρκαρει ηδη εκει βενζινοκινητο.
-
Οι νόμοι καλύπτουν ανάγκες. Αν αύριο υπάρξει ανάγκη προφανώς θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις. Δες το σαν τα διόδια. Όταν υπήρξε ανάγκη αντιμετώπισης τη μη πληρωμής σε ιδιωτική επιχείρηση ήρθε η τροχαία και τα βαριά πρόστιμα... Κάποτε το να μη πληρώσεις διόδια δεν αποτελούσε τροχονομική παράβαση. Σήμερα έχει πρόστιμο.stergiosbik έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 12:51Aν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει νομικά τρόπος να απαγορεύσει καποιος να παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ στα σούπερ μάρκετ,πολυκαταστήματα κλπ κλπ και περιμένετε να απαγορευτεί για τις θέσεις των ηλεκτρικών;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 16:09Αυτή τη στιγμή όχι. Αύριο μπορούν να γίνουν οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις και να μπορούν να σου κόψουν πρόστιμο.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 16:07όχι, τουναντίον επιβάλλεται, ειδικά όταν είναι όλες άδειες (συνήθως δηλαδή).
και βασικά τι νομικό έρεισμα έχει το σουπερμάρκετ να σε εμποδίσει; μπορεί να έρθει γερανός ή έστω να σου κόψει πρόστιμο η δημοτική ή η τροχαία;
-
Υπάρχουν υπάλληλοι που πληρώνονται για να μαζεύουν τα καροτσάκια. Αν εγώ κάνω τη δουλειά τους δε θα υπάρχει λόγος ύπαρξης τους και θα μείνουν άνεργοι. Που σημαίνει ότι δε μαζεύεις καρότσια. Δε θα σου κάνουν έκπτωση αν κάνεις τη δουλειά του υπαλλήλου που μαζεύει τα καρότσια και τα καλάθια, του υπαλλήλου που ζυγίζει τα τρόφιμα και του ταμία.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:14Και για όσους αφήνουν το καροτσάκι στο πάρκινγκ και δεν το επιστρέφουν στην θέση του.
- hellegennes
Δεν υπάρχουν υπάλληλοι που πληρώνονται για να μαζεύουν καροτσάκια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 22:18Υπάρχουν υπάλληλοι που πληρώνονται για να μαζεύουν τα καροτσάκια.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:14Και για όσους αφήνουν το καροτσάκι στο πάρκινγκ και δεν το επιστρέφουν στην θέση του.
Οι υπάλληλοι που αναγκάζονται να τα μαζεύουν εξαιτίας των ζώων, ξοδεύουν χρόνο από την κανονική τους δουλειά επειδή εσύ είσαι τριμαλάκας και αφήνεις το καροτσάκι όπου να 'ναι, παρά τις προσπάθειες των ΣΜ να περιορίσουν το φαινόμενο με κλειδαριές κερμάτων, γιατί κάποια ζώα βρίσκουν τρόπο να τις παραβιάζουν, για να μην κουνήσουν τον μαλακισμένο κώλο τους να κάνουν 5 βήματα μην και χάσουν 20 θερμίδες από τον πάτο τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το αυτό και για όσα μαλακισμένα πουστράκια παίρνουν προϊόντα και μετά αλλάζουν γνώμη και τα αφήνουν σε άλλον διάδρομο, ειδικά αν είναι τρόφιμα ψυγείου ή κατάψυξης ή για όσα μπαστάρδια ρίχνουν κάτι κάτω και δεν κάνουν καν τον κόπο να το σηκώσουν, γιατί θα έρθει ο χαμάλης να το μαζέψει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Στα σούπερμαρκετς που πηγαίνω εγώ υπάρχουν εργαζόμενοι που κάνουν μόνο αυτό. Μάλιστα πολλές φορές τους βλέπεις να βγαίνουν από το αυτοκίνητο και να μαζεύουν τα καρότσια από τη γειτονιά. Αν εγώ ή ο καθένας κάναμε τη δουλειά τους αυτοί θα ήταν άνεργοι.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 22:36Δεν υπάρχουν υπάλληλοι που πληρώνονται για να μαζεύουν καροτσάκια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 22:18Υπάρχουν υπάλληλοι που πληρώνονται για να μαζεύουν τα καροτσάκια.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 16:14
Και για όσους αφήνουν το καροτσάκι στο πάρκινγκ και δεν το επιστρέφουν στην θέση του.
Οι υπάλληλοι που αναγκάζονται να τα μαζεύουν εξαιτίας των ζώων, ξοδεύουν χρόνο από την κανονική τους δουλειά επειδή εσύ είσαι τριμαλάκας και αφήνεις το καροτσάκι όπου να 'ναι, παρά τις προσπάθειες των ΣΜ να περιορίσουν το φαινόμενο με κλειδαριές κερμάτων, γιατί κάποια ζώα βρίσκουν τρόπο να τις παραβιάζουν, για να μην κουνήσουν τον μαλακισμένο κώλο τους να κάνουν 5 βήματα μην και χάσουν 20 θερμίδες από τον πάτο τους.
Οκ, το καταλαβαίνω ο σουπερμαρκετάς ή ο προϊστάμενος να βολεύεται με έναν εργαζόμενο λιγότερο και να θέλει να πάρει ως μπόνους το μισθό του αλλά μου είναι αδιάφορο.
Σε αυτό ευθύνεται το ίδιο το σούπερμαρκετ. Όταν έχει την προσφορά στα μακαρόνια σε σταντ μακριά από το σημείο που βρίσκονται όλα τα άλλα μακαρόνια, ε είναι λογικό με το που θα την δει κάποιος να θέλει να αλλάξει την αγορά του στο πιο συμφέρον. Σιγά μην κάνει βόλτες να ψάχνει να βρει από που πήρε το πακέτο.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 22:39Το αυτό και για όσα μαλακισμένα πουστράκια παίρνουν προϊόντα και μετά αλλάζουν γνώμη και τα αφήνουν σε άλλον διάδρομο, ειδικά αν είναι τρόφιμα ψυγείου ή κατάψυξης ή για όσα μπαστάρδια ρίχνουν κάτι κάτω και δεν κάνουν καν τον κόπο να το σηκώσουν, γιατί θα έρθει ο χαμάλης να το μαζέψει.
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι οι προϊστάμενοι των σούπερμάρκετς έχασαν τα μπόνους τους διότι αναγκάστηκαν να προσλάβουν περισσότερους εργαζομένους. Και τώρα προκλητικά μας λένε εμείς οι πελάτες που τους δίνουμε τα ωραία μας λεφτά να κάνουμε τη δουλειά των εργαζομένων για να μπορέσουν να μειώσουν το προσωπικό.
Σιγά μη κάνουμε και το σφουγγάρισμα το βράδυ πριν κλείσει.
-
Μα αυτο λεω.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 22:16Οι νόμοι καλύπτουν ανάγκες. Αν αύριο υπάρξει ανάγκη προφανώς θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις. Δες το σαν τα διόδια. Όταν υπήρξε ανάγκη αντιμετώπισης τη μη πληρωμής σε ιδιωτική επιχείρηση ήρθε η τροχαία και τα βαριά πρόστιμα... Κάποτε το να μη πληρώσεις διόδια δεν αποτελούσε τροχονομική παράβαση. Σήμερα έχει πρόστιμο.stergiosbik έγραψε: ↑04 Οκτ 2022, 12:51Aν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει νομικά τρόπος να απαγορεύσει καποιος να παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ στα σούπερ μάρκετ,πολυκαταστήματα κλπ κλπ και περιμένετε να απαγορευτεί για τις θέσεις των ηλεκτρικών;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 16:09
Αυτή τη στιγμή όχι. Αύριο μπορούν να γίνουν οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις και να μπορούν να σου κόψουν πρόστιμο.
Αν δεν θεωρειται αναγκη να μενουν ελευθερες οι θεσεις ΑΜΕΑ,μπορει να θεωρηθει αναγκη να μενουν ελευθερες οι θεσεις φοσρτισης;
Μην χασουμε καθε λογικη δηλαδη.
μπορει να θεωρηθει αναγκη να μενουν κενες οι θεσεις μπροστα στην αντλια βενζιναδικου;stergiosbik έγραψε: ↑05 Οκτ 2022, 10:50
Μα αυτο λεω.
Αν δεν θεωρειται αναγκη να μενουν ελευθερες οι θεσεις ΑΜΕΑ,μπορει να θεωρηθει αναγκη να μενουν ελευθερες οι θεσεις φοσρτισης;
Μην χασουμε καθε λογικη δηλαδη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα τεχνολογία στις μπαταρίες λιθιου δίνει μεγαλύτερη αυτονομία στα ηλεκτρικα αυτοκινητα
από Ίακχος » 07 Ιαν 2025, 09:28 » σε Τεχνολογία - 5 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
07 Ιαν 2025, 09:42
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 1543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
18 Δεκ 2024, 10:28