Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
-
georgebi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από georgebi » 09 Αύγ 2020, 15:11
Μαίρη Συνατσάκη είναι ακομπλεξάριστη! Η φωτογραφία με την κυτταρίτιδα και το ξεχωριστό μήνυμαhttps://www.tlife.gr/eidhseis-nea/i-mai ... a/1069486/
Μαίρη Συνατσάκη: Η ημίγυμνη φωτογραφία και το συγκλονιστικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες!https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mairi ... es/889468/
Μαίρη Συνατσάκη: Το ξέσπασμα για το bullyimg στις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά!https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mairi ... la/434419/
Μαίρη Συνατσάκη σε ένα συγκλονιστικό βίντεο: «Είμαι gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας»!https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mairi ... as/668929/
Mαίρη Συνατσάκη: Το δειλινό στην παραλία και το μήνυμα που περνάει για τις δύσκολες μέρες μας!https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mairi ... as/347597/15.07.2015
Tην ανησυχία της για την χώρα, δείχνει αυτές τις μέρες με διάφορα posts η Μαίρη Συνατσάκη. Αυτές τις μέρες φαίνεται πως είναι διακοπές και περνά ξέγνοιαστες στιγμές αλλά εξακολουθεί να περνά τα δικά της μηνύματα.
Χθες ανέβασε μια φωτογραφία, με αναμμένη φωτιά στην παραλία, συνοδευόμενη από ένα ποίημα της Γλυκερίας Μπασδέκη
"Είναι που ήθελα όταν έρθεις να φωταγωγήσω και τώρα το σβήνουμε για οικονομία και που αδυνατώ στην παρούσα φάση να σου χαρίσω εκείνο το προάστιο που πήγαινε με τα μάτια σου - δε βαριέσαι όμως, έτσι κι αλλιώς δική σου είναι η πόλη κι όλα τα κινητά κι ακίνητα σε υπακούουν, γιατί είσαι ο πιο όμορφος κι ο πιο τρυφερός, κι αυτά έχουν αξία.
Και θα γελάμε και θα πετάμε πάνω απο τα κτίρια και θα σκάει ο καπιταλισμός απο την ζήλεια του, που τόσα τάλαρα έσταξε και ούτε ένα θαύμα μισοτιμής δεν μπόρεσε να αγοράσει" • Γλυκερία Μπασδέκη
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Σταθαρας
από Σταθαρας » 09 Αύγ 2020, 15:16
Κατρχη οποιον δεν τον αρεσουν η κυταριδιτιδα μιλαμε για κοσμικους αδερφες. Δηλαδη ελεος ναπεριμενςις στο ιντερνετ να σουπουνοτιηκυταριτιδαειναιενταξει.
Βεβαια. Κυταριτιδα καιχυμενα βυζια αυτο γουσταρουμε δεπεριμεναμε τημανταμ ναμας το πει.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
Σταθαρας
από Σταθαρας » 09 Αύγ 2020, 15:18
Ειναι αλβαναιδαη όντος; αμα οντος ειναι εγωτης ευχομαι καλο ταξιδη στη πατρηδα της. Ειμαστε ευγνομενες για τη αλβανικη μαφια και τη πρεζα που φεραν οι σημπατιροτες της αλλά ας συνεχισουν τις μπιζνεςστηνπατρηδατους.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
Fluffy
-
Fluffy
-
Λεγεών
από Λεγεών » 09 Αύγ 2020, 21:21
Παλιός καλός Σταθάρας, που είναι το εμότικο με το κρασί όταν το χρειάζεσαι, εβίβα μεγάλε Σταθάρα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
Kiki mat
- Phorum.gr user: Dela
από Kiki mat » 09 Αύγ 2020, 21:24
Σταθαρας έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 15:18
Ειναι αλβαναιδαη όντος; αμα οντος ειναι εγωτης ευχομαι καλο ταξιδη στη πατρηδα της. Ειμαστε ευγνομενες για τη αλβανικη μαφια και τη πρεζα που φεραν οι σημπατιροτες της αλλά ας συνεχισουν τις μπιζνεςστηνπατρηδατους.
Καλάσνικοφ που σου χρειάζεται να πούμε .
Να σε πυροβολούν από την αλβανια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 10 Αύγ 2020, 09:53
Η φώτο δεξιά τι θέλει να μας πει; πως αν σε πιάνει κόψιμο, δεν είσαι τόσο όμορφος όσο πριν;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Μπίστης
από Μπίστης » 10 Αύγ 2020, 10:09
Αυτές οι κλισέ κοινές αριστερολίμπεραλ ιδέες κολλάνε σαν ιός σε όσους έχουν ξεκόψει από λογική, αξίες κλπ
Κρίμα γιά την Μαιρούλα, έτσι όπως πάει θα υποδυθεί και πως έχει κόβιντ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Σταθαρας
από Σταθαρας » 10 Αύγ 2020, 18:12
Kiki mat έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 21:24
Πηγενε και συ αλβανια να δεις πωςθασε υποδεχτουν
-
Kiki mat
- Phorum.gr user: Dela
από Kiki mat » 10 Αύγ 2020, 18:23
Σταθαρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 18:12
Kiki mat έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 21:24
Πηγενε και συ αλβανια να δεις πωςθασε υποδεχτουν
Πως θα με υποδεχτουν ; Να φοβάμαι;
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
07 Οκτ 2023, 02:25
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nick
02 Ιούλ 2023, 18:02
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Φεβ 2025, 11:45
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.