Γαβαλάς: «Το μεγαλύτερό μου πάθος ήταν με γυναίκα και μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά»
Γαβαλάς: «Το μεγαλύτερό μου πάθος ήταν με γυναίκα και μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά»
Οταν ο Λάκης ρωτήθηκε σχετικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα είπε ότι ξεκίνησε με το να του αρέσουν οι άντρες, ωστόσο μόνο μια γυναίκα μπόρεσε να τον κρατήσει επί 9 χρόνια. Λίγο έλειψε να γίνει γονιός, αλλά η σύντροφός του απέβαλλε λόγω ορμονικού προβλήματος. Μετάνιωσε που δεν έγινε πατέρας και σκέφτεται ότι αν γινόταν πατέρας, τώρα θα ήταν παππούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Γαβαλάς: «Το μεγαλύτερό μου πάθος ήταν με γυναίκα και μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά»
Μετάνιωσε που δεν τα 'ριξε μεσα

Re: Γαβαλάς: «Το μεγαλύτερό μου πάθος ήταν με γυναίκα και μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά»
Ήταν και παραμένει πολύ πιο σοβαρός από τους σύγχρονους "περίπου" γκέι και ινσέλ (όσο πατάει η γάτα) στρέιτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith

-
Ενώ αυτοί που τα ρίχνουν μέσα και μετά αποστασιοποιούνται από το σπέρμα τους, είναι πολύ πιο σοβαροί από το Γαβαλά.
Και ακριβώς γι' αυτήν την κατηγορία ανέφερα τους τρέντυ ψιλοινσέλ στρέιτ ως χαζούλικο αντίπαλο δέος του Γαβαλά.
Και ακριβώς γι' αυτήν την κατηγορία ανέφερα τους τρέντυ ψιλοινσέλ στρέιτ ως χαζούλικο αντίπαλο δέος του Γαβαλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσοχή στο σπέρμα σας στρέιτ μπόις.
Είναι η κιβωτός της διαθήκης σας.
Είναι η κιβωτός της διαθήκης σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στα σχόλια κάτω απ' το βίντεο, τον αποκαλούν παντελονάτο και γενικά εισπράττει -ως συνήθως- respect.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είχε αποβάλλει η γυναίκα του λέει. Αρα μέσα τα 'ριξε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρε συ, με τον λατρεμένο vantono

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
επι 9 χρόνια την είχε χορτάσει λούτσο ο μάχιμος και τεστοστερονατος αυτος μόδιστρος
την ειχε κανει τρυπητήρι
την είχε κάνει τουλούμπα από τα φλώκια
...
φήμες λένε ότι μόλις την παράτησε έγινε καλόγρια
την ειχε κανει τρυπητήρι
την είχε κάνει τουλούμπα από τα φλώκια
...
φήμες λένε ότι μόλις την παράτησε έγινε καλόγρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
02 Ιούλ 2024, 11:02
-
- 6 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
09 Μαρ 2024, 16:42
-
- 24 Απαντήσεις
- 1000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
17 Ιούλ 2024, 15:05
-
-
Νέα δημοσίευση Αν έκανα βιβλική ταινία με σας.
από Communio Sancta » 01 Νοέμ 2024, 18:46 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 100 Απαντήσεις
- 2255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
07 Νοέμ 2024, 02:26
-