Προσωπικό σπιτιού.
Προσωπικό σπιτιού.
Πόσους ανθρώπους απασχολείτε στο σπίτι; Συνολικά, για τον κήπο, καθαριότητα, τεχνικά θέματα, οικονομία, παιδαγωγό, γραμματεία, οδηγό... Έχετε μήπως έναν για όλα; Είστε ευχαριστημένοι; Θα μπορούσατε και χωρίς;
Ordem e Progresso.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Προσωπικό σπιτιού.
Τι προσωπικό λες; Εγώ γιατί είμαι; Ένας για όλα. 

-
Ερωτηση παγιδα προς τους κομμουνιστες.
Προσεξτε συντροφοι μην την πατησετε.
stergiosbik έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:12Ερωτηση παγιδα προς τους κομμουνιστες.

Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αλβ 1
Αλβ 2
Αλβ 3
Αλβ 2
Αλβ 3
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

stergiosbik έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:12Ερωτηση παγιδα προς τους κομμουνιστες.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Sid Vicious
Δεν έχω προσωπικό σπιτιού αλλά ενίοτε προσλαμβάνω μπάτλερ εξόδων. Δηλαδή, να οδηγεί, να με ανοίγει την πόρτα στα μαγαζιά, να παραγγέλνει τα ποτά, να κάνει την εισαγωγή σε κοπέλες που του επιδεικνύω πως θα επιθυμούσα να γνωρίσω.
Για αργότερα σκέφθομαι να προσλάβω μια οικονόμο να με κοιτάει, με αρκεί να είναι όμορφη,γλυκιά και να μπορεί να κάνει αναλύσεις σχετικά με το έργο του Καντ και του Χάιντεγγερ. Και να φροντίσει την κατάψυξη και διατήρηση μου έπειτα (εις αναμονή της τεχνολογίας επανεκκίνησης)
Για αργότερα σκέφθομαι να προσλάβω μια οικονόμο να με κοιτάει, με αρκεί να είναι όμορφη,γλυκιά και να μπορεί να κάνει αναλύσεις σχετικά με το έργο του Καντ και του Χάιντεγγερ. Και να φροντίσει την κατάψυξη και διατήρηση μου έπειτα (εις αναμονή της τεχνολογίας επανεκκίνησης)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Οδηγό δεν έχω πια. Παλιά είχα. Έχω μόνο μια γυναίκα νταντά, και μια για οικιακές εργασίες, σιδερώματα, κλπ. Ούτε κηπουρός υπάρχει πλέον. Νομίζω, μπορώ να ζήσω απλά, με λίγα, δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε όλη την ώρα, ενώ μπορούμε να είμαστε πιο φιλόπονοι.
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε εβδομαδιαία βάση, υπεύθυνη καθαριότητος. Σε εποχική βάση (δύο φορές τον χρόνο συν έκτατκες περιπτώσεις) υπεύθυνο εργασιών κήπου με βαστάζο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο μπάτλερ εξόδων είναι χρήσιμος, όταν έρθω, θέλω κι εγώ να με φροντίσει.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:18Δεν έχω προσωπικό σπιτιού αλλά ενίοτε προσλαμβάνω μπάτλερ εξόδων. Δηλαδή, να οδηγεί, να με ανοίγει την πόρτα στα μαγαζιά, να παραγγέλνει τα ποτά, να κάνει την εισαγωγή σε κοπέλες που του επιδεικνύω πως θα επιθυμούσα να γνωρίσω.
Ordem e Progresso.
-
εγω ειχα φερει μια συναδελφο καθαριστρια, και οποτε ερχοταν πηδιομασταν κιολας. καλη φαση. μετα βρηκε γκομενο και ειπα να κανω οικονομία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
μια κυρια επι του καθαρισμου,
τον συζυγο της για τον κηπο περιστασιακα (οταν φτάνουν τα χορτα σε υψος ζουγκλας του βιετναμ)
και τον υιο των.
τον συζυγο της για τον κηπο περιστασιακα (οταν φτάνουν τα χορτα σε υψος ζουγκλας του βιετναμ)
και τον υιο των.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:19Σε εβδομαδιαία βάση, υπεύθυνη καθαριότητος. Σε εποχική βάση (δύο φορές τον χρόνο συν έκτατκες περιπτώσεις) υπεύθυνο εργασιών κήπου με βαστάζο.

Ordem e Progresso.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Ζητείται μπάτλερ εξόδων, απόφοιτος ΑΣΟΕ, μεταπτυχιακό επιθυμητό, αναλογίες 90-45-90 απαραίτητες.Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:19Ο μπάτλερ εξόδων είναι χρήσιμος, όταν έρθω, θέλω κι εγώ να με φροντίσει.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:18Δεν έχω προσωπικό σπιτιού αλλά ενίοτε προσλαμβάνω μπάτλερ εξόδων. Δηλαδή, να οδηγεί, να με ανοίγει την πόρτα στα μαγαζιά, να παραγγέλνει τα ποτά, να κάνει την εισαγωγή σε κοπέλες που του επιδεικνύω πως θα επιθυμούσα να γνωρίσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί συνέχεια
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 23 Νοέμ 2023, 09:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βσιιιννν η αναπτυξη στα Ναυπηγια Ελευσινας.Απολυουν ολο το προσωπικο.
από Μαδουραίος » 21 Μαρ 2024, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μαρ 2024, 15:31
-