1. Και εσύ και οι κάτοικοι (!) δε γνωρίζουν ότι οι αναρχικοί και οι καταλήψεις συνδέονται με το έγκλημα. Μάθε το από τον Μπαλάσκα:ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 20:35Παρτο λιγο αλλιως.Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Ιαν 2020, 20:15Ξαναπροσπάθησε:
Είπα ότι αναρχομπαχαλοι και έγκλημα συνδέονται. Σε κάθε περίπτωση, τα ΜΑΤ δεν κυνηγάνε τους κοινούς κακοποιούς, αλλά είναι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης. Αυτό δε σημαίνει ότι η Αστυνομία δεν κυνηγάει τους κοινούς κακοποιούς.
Από την άλλη, είναι κωμικό οι ψηφοφόροι του κόμματος που έφερε τον Νόμο Παρασκευόπουλου, ο οποίος απελευθέρωσε αρκετούς κακοποιούς να διαμαρτύρονται για αύξηση της εγκληματικότητας.
Στοιχεία έχεις για αύξηση της εγκληματικότητας έχεις;
1) Χαρηκες γιατι οι κατοικοι στα εξαρχεια διαμαρτυρονται χωρις να εχεις ιδεα τι ζητανε οποτε και αυτορεζιλευτηκες οταν σου εξηγησα τον λογο.
2) Μετα σε ρωτησα γιατι δεν εχει μειωθει η εγκληματικοτητα εφοσον κυνηγουν τις καταληψεις και δεν μου εδωσες καμια σοβαρη απαντηση
3) Δεν εχεις καμια αποδειξη οτι οι αντιεξουσιαστες στις καταληψεις εχουν σχεση με εμποριο ναρκωτικων ή με κλοπες στην περιοχη.
4) Μετα αρχισες τι αοριστιες οτι οι ματατζηδες ειναι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης και οτι η αστυνομια κυνηγαει τους κακοποιους
5) Μετα υπεθεσες οτι ειμαι συριζαιος γιατι το μυαλο του καθε δεξιου μεχρι εκει του κοβει.
6) Στοιχεια για την αυξηση της εγκληματικοτητας στα Εξαρχεια δεν εχω αλλα μιλαω με κοσμο και ξερω τι γινεται. Επισης εγραψα αρκετες φορες οτι "και να μην εχει αυξηθει, σιγουρα δεν εχει μειωθει" αλλα το εκανες βαβα. Εσυ φανταζομαι εχεις στοιχεια για τη μειωση μετα απο ολα αυτα τα σοου του Χρυσοχοιδη ε? Θα χαρω πολυ να τα δω!
7) Και γυριζουμε στο 1ο. Γιατι ακριβως χαρηκες που διαμαρτυρονται οι κατοικοι? Εκτος και αν νομιζες οτι πηγαν εκει για να πανηγυρισουν για τη παταξη του εγκληματος
Πολλες φαπες. Καταπιασου με την πιο ευκολη και εδω ειμαστε οταν βρω λιγο χρονο.
7)
Φάπα 1η.Ο κ. Μπαλάσκας περιέγραψε τον στρατό των 50 ατόμων με τον οποίο ήρθαν αντιμέτωποι οι λιμενικοί ως μία «όσμωση ποινικών, ιδεολόγων αναρχικών, ακροαριστερών» και σημείωσε ότι τα όπλα τα απέκτησαν στη μαύρη αγορά. https://www.kathimerini.gr/1018258/arti ... me-to-irak

2. Η εγκληματικότητα αυξήθηκε, επειδή το λένε οι κάτοικοι; Στοιχεία έχεις εσύ, στοιχεία όχι δηλώσεις αναρμοδίων.
3. Δες το 1 . Φάπα 2η

4. Έτσι είναι όπως τα λέω.Φάπα 3η

5. Δεν είσαι ζαίος, είσαι όμως αντι ΝΔ. Το ότι εγώ είμαι δεξιός το έβγαλες από το αντιδεξιό μυαλό σου που τόσο του κόβει. Φάπα 4η

6. Ε, αφού μιλάς με κόσμο, εντάξει!

7. Δες το 1.
Μεγάλος πόνος, μεγάλος...