το ζητημα "με τους τομογραφους που μπορουν να πανε σε ιδιωτη με μικροτερο κοστος" εχει ξαναμπει και παλιοτεραdna replication έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:00τώρα, στα δύσκολα, έλαμψε το σχέδιο του Κούλη να δώσει σε ιδιώτες την υγεία
Η Μαρέβα καλεί το κόσμο απόψε στα μπαλκόνια...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Η Μαρέβα καλεί το κόσμο απόψε στα μπαλκόνια...
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κι εγώ μπορώ να βάλω Megadeth στα 400Watt ηχεία μου σε ώρες μη κοινής ησυχίας αλλά δεν το κάνω γιατί δεν είμαι ζώο και ξέρω ότι δεν είναι ωραίο να ενοχλείς. Ε προφανώς πρέπει να το κάνω για να "ξεσκάσω" γιατί αυτό τους αξίζει.
Σε περίοδο που είμαστε όλοι στα σπίτια, λίγος στοιχειώδης σεβασμός στην ησυχία του άλλου δεν βλάπτει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Πολύ γελοία η Μαρέγκα.
φξντunder έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:55Αυτα τα χειροκροτηματα ή τα αλλα που κανουν οι ιταλοι και οι ισπανοι και που εκαναν οι κινεζοι πριμ ,τα θεωρω καραγκιοζιλικια.
Αλλα προτιμω τη Μαρεβα να λεει να χειροκροτησουμε τους γιατρους μας απο τον Πολακη να λεει οτι δεν ειναι και καμια καταστροφη οι 39 (μεχρι εκεινη την ημερα) νεκροι απο τη γριπη. ειμαι κομματοσκυλο και πεταει ο γαιδαρος πεταει.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Υπαρχει μια λεξη που χαρακτηριζει τυπους σαν εσενα : σκουλαμεντοΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:56Πολύ γελοία η Μαρέγκα.φξντunder έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:55Αυτα τα χειροκροτηματα ή τα αλλα που κανουν οι ιταλοι και οι ισπανοι και που εκαναν οι κινεζοι πριμ ,τα θεωρω καραγκιοζιλικια.
Αλλα προτιμω τη Μαρεβα να λεει να χειροκροτησουμε τους γιατρους μας απο τον Πολακη να λεει οτι δεν ειναι και καμια καταστροφη οι 39 (μεχρι εκεινη την ημερα) νεκροι απο τη γριπη. ειμαι κομματοσκυλο και πεταει ο γαιδαρος πεταει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
στην περιοχή μου όλη τη μέρα φύσαγε βοριαδάκι και λίγο πριν τις 9 το γύρισε σε δυνατό Β-Δ (γραίγο) και έστελνε τα παλαμάκια προς τον Υμηττό και κανείς δεν τα άκουγε και πήγαν άκλαυτα
το κορίτσι φαίνεται μια χαρά και φίνο κι έξυπνο κι ευαίσθητο, να τα λέμε όλα, αλλά δεν μπορώ να βρω τον κύριο λόγο που είναι τόσο αρχιγκαντέμω
το κορίτσι φαίνεται μια χαρά και φίνο κι έξυπνο κι ευαίσθητο, να τα λέμε όλα, αλλά δεν μπορώ να βρω τον κύριο λόγο που είναι τόσο αρχιγκαντέμω
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
φιξντζTarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 01:48στην περιοχή μου όλη τη μέρα φύσαγε βοριαδάκι και λίγο πριν τις 9 το γύρισε σε δυνατό Β-Δ (γραίγο) και έστελνε τα παλαμάκια προς τον Υμηττό και κανείς δεν τα άκουγε και πήγαν άκλαυτα
το κορίτσι φαίνεται μια χαρά και φίνο κι έξυπνο κι ευαίσθητο, να τα λέμε όλα, αλλά δεν μπορώ να βρω τον ΚΥΡΙΑρΚΟ λόγο που είναι τόσο αρχιγκαντέμω

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Κανένα ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ δεν έχει δικαίωμα να μολύνει με το βρωμο-χειροκροτημά του τα "κοπρόσκυλα" δ.υ. στα "καφενεία" νοσοκομεία Ε.Σ.Υ που ο γιος του Τέρη θέλει να διαλύσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-