Δ/Ψ κοψοχέρη: Έχω σκυλομετανιώσει που ψήφισα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Έχω σκυλομετανιώσει που ψήφισα

1. Κώστα Σημίτη
7
16%
2. Κώστα Καραμανλή
9
20%
3. Γιώργο Παπανδρέου
5
11%
4. Αντώνη Σαμαρά
5
11%
5. Αλέξη Τσίπρα
4
9%
6. Βαγγέλη Βενιζέλο
1
2%
7. Γιώργο Καρατζαφέρη
2
4%
8. Πάνο Καμμένο
6
13%
9. Σταύρο Θεοδωράκη
2
4%
10. Φώτη Κουβέλη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
11. Χρυσή Αυγή
2
4%
12. ΚΚΕ
2
4%

Σύνολο ψήφων: 45

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Δ/Ψ κοψοχέρη: Έχω σκυλομετανιώσει που ψήφισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 18 Ιουν 2018, 13:51

Kauldron έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:36
Beria έγραψε:
18 Ιουν 2018, 12:02
Kauldron έγραψε:
18 Ιουν 2018, 01:22

Αναμαλλιασμένος είναι, για Τρότσκυ λέει, κουκουές θα είναι. :P
Εβραίος, ψυχαναλυτής και Τροτσκιστής
πιο αντιΚΚΕ δεν πάει

και η σημαντικότερη ελληνική πένα
Εικόνα
Κύριε Beria (γιατί μάλλον θα πρέπει να μιλάω στον πληθυντικό τώρα). Συγγνώμη για την παρατήρηση, αλλά εσείς οι αριστεροί (φαντάζομαι οτι ο όρος ισχύει για τους τροτσκιστές), δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας. Υπάρχει ΚΚΕ, ΟΑΚΚΕ, Τροτσκιστές, Μαρξιστές Λενινιστές, Συριζαίοι, και μάλλον και άλλες ομάδες που δεν τις ξέρω. Πώς, αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, περιμένετε να βάλετε σε μια σειρά αυτόν τον απείθαρχο, κακομαθημένο και σπασαρχίδικο λαό?
Γω είμαι αντικομμουνιστής
Τις ερωτήσεις λοιπόν σε αυτούς
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 18 Ιουν 2018, 18:46

Μόνο για το ΓΑΠ μετάνιωσα. Και πάλι, εκείνη τη στιγμή που βγήκε έδειχνε το μικρότερο κακό και είχε στελέχη που έδειχναν ικανά. Για το μπάχαλο που ακολούθησε δεν φαινόταν τη στιγμή που ψηφιζόταν. Άκου λέει δεν το ήξεραν το αγγλικό όταν υπέγραφαν μνημόνια! Ως εκ τούτου στεκόμουν με ιδιαίτερη επιφύλαξη σε στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ που υποστήριζαν τον επόμενο και τον επόμενο με την ίδια σιγουριά ή τη μη επιφύλαξη τέλος πάντων που μας χάρισαν με τον ΓΑΠ! Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν μόνο θέμα προσώπων τότε, σίγουρα έπαιξαν αρκετά πράγματα ρόλο και επί Καραμανλή ανηψιού είχαν μπει πράγματα στον αυτόματο, αλλά τότε υπήρχε ακόμα λίπος...

Αυτό που δεν μου καθόταν καλά ήταν ο ενθουσιασμός που τον είχαν υποδεχτεί ως νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ λες και δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στο κόμμα τότε, λόγω ονόματος τον βγάλανε, τέλος πάντων...

Ο Σαμαράς φαινόταν ότι θα κωλοτούμπιαζε με τα αντιμνημονιακά μισόλογα όταν πήρε την ψήφο, τέλος πάντων φαινόταν λίγο πολύ τι ψήφιζες.

Μικρά κόμματα έτσι για να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό ποτέ δεν με τράβηξαν, φανταζόμουν ότι είναι πιο υγιές να στέκονται κάπως πιο καλά τα μεγάλα κόμματα αν δεν κάνουν πολλές βλακείες, αλλά έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια τελικά... :roll::roll:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 18 Ιουν 2018, 21:22

Beria έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:51

Γω είμαι αντικομμουνιστής
Τις ερωτήσεις λοιπόν σε αυτούς
Ρε συ δικος μας εισαι? :D

Την περίοδο της κατοχής λίγοι τροτσκιστές πήραν θέση υπέρ της Εθνικής Αντίστασης και εντάχθηκαν ή συνεργάστηκαν με το ΕΑΜ. Η πλειοψηφία των τροτσκιστικών ομάδων κράτησαν στάση εναντίωσης στην αντίσταση, θεωρώντας την συνέχεια του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Με βάση αυτές τις αντιλήψεις οι τροτσκιστές κάλεσαν τον Ελληνικό λαό να μην αντισταθεί ένοπλα στους Γερμανούς και Ιταλούς κατακτητές γιατί έχει απέναντί του ένοπλους εργάτες και αγρότες.

Το 1947 το ΚΑΚΕ μετονομάστηκε σε Αρχειομαρξιστικό Κόμμα Ελλάδας και συντάχθηκε πλήρως με τα αστικά κόμματα και τον Εθνικό Στρατό, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε μια διαδικασία απομάκρυνσης των αρχειομαρξιστών από τον Κομμουνισμό. Το 1949 το ΑΚΕ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην κυβέρνηση και την ηγεσία του στρατού για τη νίκη τους επί του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Ιουν 2018, 13:46

Εικόνα

Εικόνα

Και χαιρετισμός με λάθος χέρι. :003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.