Η απαξίωση των μετριοπαθών πολιτικών ως απαιτούμενο για την άνοδο των ακραιων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Η απαξίωση των μετριοπαθών πολιτικών ως απαιτούμενο για την άνοδο των ακραιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 25 Ιουν 2018, 19:22

Ωραιο νημα, +ρεπς στον γιοχι και αλλους.
Καλη αρχη συζητησης αλλα με θεμελιωδες-critical σφαλμα.
Θα τοποθετηθω εκτενεστερα σε κανα μηνα (για την ακριβεια οποτε επιστρεψω στο pc).
Μεχρι τοτε αφηνω -ξανα- το πλανητικη πολιτικη μετα τον ψυχρο πολεμο του Π.Κονδυλη και το triggering πασοκοανθρωπολυμματα effect του, να καλυψει το κενο.

Χαιρετιζω ως κομικ ρηλιφ την επικληση του Θεζμοι ουμπερ αλλες απο καβαλητες γοννεικων ωμων οταν ο αντρεας εκστομιζε τα μονος θεζμος ειναι ο λαος και μετετρεπε σε αστικη ταξη τρωγλοδυτες και κατσαπλιαδες που δεν θα τους ηξερε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους. Ομοιως και τις drang nach stern ονειρωξεις απο ντηλουζιοναλ μποργκ-ο-λαγνους αφερματιβ αξιον γαυροπασοκους.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Re: Η απαξίωση των μετριοπαθών πολιτικών ως απαιτούμενο για την άνοδο των ακραιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 25 Ιουν 2018, 19:57

Η λεγόμενη πολιτική ορθότητα δεν είναι μετριοπαθής ή ακραία καθαυτή. Ένα μεγάλο κομμάτι της μπορεί να ερμηνευτεί ως προτροπή για χρήση ήπιων εκφράσεων ή για παλιά καλή ευγένεια ώστε η αντιπαράθεση να γίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο με επιχειρήματα και όχι με συναισθήματα και προσωπικές επιθέσεις. Το πρόβλημα ξεκινάει εκεί που σταματάμε να μιλάμε για προτροπή και αρχίζουμε να μιλάμε για φίμωση.

Γενικά, άλλο η μετριοπάθεια στις ιδέες και άλλο η μετριοπάθεια στην έκφραση. Στην Ελλάδα είναι σχεδόν υποχρεωτικό να μην έχεις τη δεύτερη και πλέον παλεύουμε ακόμα και για την πρωτη. Θεωρω πολύ ευρέως ως μετριοπαθή καθε οπτική που δεν είναι άσπρο - μαύρο...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Το_όνομά_μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Το_όνομά_μου » 25 Ιουν 2018, 20:54

Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Ιουν 2018, 17:18
Το_όνομά_μου έγραψε:
25 Ιουν 2018, 17:06

Όπως έχω γράψει και αλλού, το θεμέλιο του Ναζισμού είναι ο Δαρβινισμός και ο Νιτσεισμός. Μετά την ήττα του Ναζισμού, επικράτησε ο Φεμινισμός. Μόλις ο Γερμανικός χώρος (βόρεια Ευρώπη-Βόρεια Αμερική) βρεθεί υπό οικονομική πίεση θα παλινδρομήσει αναγκαστικά ξανά προς στον Νιτσεϊσμό.
Βέβαια η ήττα του 1945 κατέστειλε τον Νιτσεισμό αλλά όχι τον φυλετισμό που είχε αναστήσει ο Διαφωτισμός και παραμένει σήμερα με την μορφή του Δαρβισνιμού. Επομένως, πολύ σύντομα, μόλις η πίεση γίνει μεγαλύτερη, θα ανακάμψει και ο φυλετισμός (με νέα μορφή, κατά πάσα μορφή με την μορφή του επιστημονικού φυλετισμού).
Μετά την υποχώρηση του Χριστιανισμού (που ολοκληρώθηκε τον 19ο αιώνα) ΔΕΝ υπάρχει τίποτα το οποίο να μπορεί να εμποδίσει τον νέο φυλετισμό να κυριαρχήσει παρά την προσωρινή ήττα του το 1945.
Οι αντι-ρατσιστές είναι αυτοί που προωθούν τον νέο ρατσισμό. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της Καινής Διαθήκης είναι το γεγονός ότι οι Φαρισαίοι τελικά επιγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από τον στόχο τους (αντί να υμνήσουν τον Θεό Τον σκοτώνουν τελικά. Αντί να καταστείλουν την νέα θρησκεία την δημιουργούν χωρίς να το θέλουν.)
Αυτό συμβαίνει γιατί το ανθρώπινο μυαλό είναι υπερβατικό. Δεν έχει καμία σημασία τι λές αλλά ποιος είσαι. "Εν αρχήν είναι ο Λόγος". Η ίδια η παρουσία σου είναι ο Λόγος και η διδασκαλία σου.
Οι αντι-ρατσιστές "σκοτώνοντας" (ως πολιτική οντότητα (έστω και αίρεση) γιατί ως Εκκλησία συνεχίζει να θριαμβεύει) τον Χριστιανισμό στην Ευρώπη, ανέστησαν τον νέο Φυλετισμό, τον οποίον κανείς δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει.
Εννοείς ότι αυτό που σταμάτησε το φυλετισμο την προηγούμενη φορά ήταν οι διαφορές Καθολικών, Ορθοδόξων και Προτεσταντων;
Αυτά που γράφεις ΔΕΝ είναι συνεκτικά.
Από ότι φαντάζομαι θέλεις να πεις κάτι για τον 30ετή πόλεμο.
Με άλλα λόγια εσύ αναρωτιέσαι γιατί γίνονται πόλεμοι, πχ γιατί η καθολική Γαλλία επιτέθηκε στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Ενώ εγώ μιλάω για κάτι τελείως διαφορετικό, μιλάω ξεκάθαρα για την φυλετική ιδεολογία.
Αν διαβάσεις το "A Treatise on Metaphysics" του Βολταίρου (μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα στο Ιντερνετ δωρεάν) θα δεις ότι ακυρώνει το Δόγμα του ενός Πατέρα και εισάγει την ιδέα ότι οι μαύροι είναι άλλο είδος και είναι κάτι μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου. Και δεν παίρνω κάποια random αναφορά, αλλά σε θεμελιώδες φιλοσοφικό του βιβλίο. Μάλιστα είναι στο 1ο κεφάλαιο. Έτσι ξεκινάει η φιλοσοφική του Βίβλος.
Γιατί έχει αυτήν την ιδεολογία. Μα γιατί αυτός είναι ο Βολταίρος! Και τελικά αυτό που έχεις μέσα σου θα το εκφράσεις.
Εσύ επαναπαύεσαι στο γεγονός ότι έχεις προς το παρόν το πολιτικό μομέντουμ να διηλίζεις τις δηλώσεις του Λαγού, και να καταπίνεις τον πατέρα του Διαφωτισμού. Αλλά αυτό ήταν κάτι παροδικό αποτέλεσμα της ήττας του 1945.
Φυσικά, οι ιδέες του Βολταίρου είναι η κορυφή του παγόβουνου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ (για ευνόητους λόγους) σε ιδέες που εισάγουν τον φυλετισμό (ξεκάθαρα) και οι οποίες προέρχονται από πολύ βαριά ονόματα που έπαιξαν ρόλο στην δημιουργία της ΕΕ.
Μόλις ο Γερμανικός χώρος παλινδρομήσει στον Νιτσειμό, αυτές οι ιδέες θα βγουν από τα ντουλάπια.

Κατά τα άλλα στο ερώτημά σου γιατί γίνονται πόλεμοι, η απάντηση είναι λόγω του πρωταπατορικού αμαρτήματος.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Ιουν 2018, 21:01

Rakomelofronas έγραψε:
25 Ιουν 2018, 19:57
Η λεγόμενη πολιτική ορθότητα δεν είναι μετριοπαθής ή ακραία καθαυτή.
Καθε συστημα ελεγχου του λεξιλογιου ειναι ακραιο.

Μη μπερδευουμε την πολιτικη ορθοτητα με την ευγενεια.

Πολιτικη ορθοτητα =

"ειναι δυνατον να χωνετε τον δεκαπενταχρονο νεγρο φυλακη για φονο επειδη κυνηγωντας τον για κλοπη οι μπατσοι σκοτωσαν τον πατερα του; "
"ΜΗ ΛΕΣ Ν... ΟΥΤΕ Μ..."

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Ιουν 2018, 21:41

Το_όνομά_μου έγραψε:
25 Ιουν 2018, 20:54
Το_όνομά_μου έγραψε:

Όπως έχω γράψει και αλλού, το θεμέλιο του Ναζισμού είναι ο Δαρβινισμός και ο Νιτσεισμός. Μετά την ήττα του Ναζισμού, επικράτησε ο Φεμινισμός. Μόλις ο Γερμανικός χώρος (βόρεια Ευρώπη-Βόρεια Αμερική) βρεθεί υπό οικονομική πίεση θα παλινδρομήσει αναγκαστικά ξανά προς στον Νιτσεϊσμό.
Βέβαια η ήττα του 1945 κατέστειλε τον Νιτσεισμό αλλά όχι τον φυλετισμό που είχε αναστήσει ο Διαφωτισμός και παραμένει σήμερα με την μορφή του Δαρβισνιμού. Επομένως, πολύ σύντομα, μόλις η πίεση γίνει μεγαλύτερη, θα ανακάμψει και ο φυλετισμός (με νέα μορφή, κατά πάσα μορφή με την μορφή του επιστημονικού φυλετισμού).
Μετά την υποχώρηση του Χριστιανισμού (που ολοκληρώθηκε τον 19ο αιώνα) ΔΕΝ υπάρχει τίποτα το οποίο να μπορεί να εμποδίσει τον νέο φυλετισμό να κυριαρχήσει παρά την προσωρινή ήττα του το 1945.
Οι αντι-ρατσιστές είναι αυτοί που προωθούν τον νέο ρατσισμό. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της Καινής Διαθήκης είναι το γεγονός ότι οι Φαρισαίοι τελικά επιγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από τον στόχο τους (αντί να υμνήσουν τον Θεό Τον σκοτώνουν τελικά. Αντί να καταστείλουν την νέα θρησκεία την δημιουργούν χωρίς να το θέλουν.)
Αυτό συμβαίνει γιατί το ανθρώπινο μυαλό είναι υπερβατικό. Δεν έχει καμία σημασία τι λές αλλά ποιος είσαι. "Εν αρχήν είναι ο Λόγος". Η ίδια η παρουσία σου είναι ο Λόγος και η διδασκαλία σου.
Οι αντι-ρατσιστές "σκοτώνοντας" (ως πολιτική οντότητα (έστω και αίρεση) γιατί ως Εκκλησία συνεχίζει να θριαμβεύει) τον Χριστιανισμό στην Ευρώπη, ανέστησαν τον νέο Φυλετισμό, τον οποίον κανείς δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει.
Εννοείς ότι αυτό που σταμάτησε το φυλετισμο την προηγούμενη φορά ήταν οι διαφορές Καθολικών, Ορθοδόξων και Προτεσταντων;
Με άλλα λόγια εσύ αναρωτιέσαι γιατί γίνονται πόλεμοι, πχ γιατί η καθολική Γαλλία επιτέθηκε στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Ενώ εγώ μιλάω για κάτι τελείως διαφορετικό, μιλάω ξεκάθαρα για την φυλετική ιδεολογία.
Αν διαβάσεις το "A Treatise on Metaphysics" του Βολταίρου (μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα στο Ιντερνετ δωρεάν) θα δεις ότι ακυρώνει το Δόγμα του ενός Πατέρα και εισάγει την ιδέα ότι οι μαύροι είναι άλλο είδος και είναι κάτι μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου. Και δεν παίρνω κάποια random αναφορά, αλλά σε θεμελιώδες φιλοσοφικό του βιβλίο. Μάλιστα είναι στο 1ο κεφάλαιο. Έτσι ξεκινάει η φιλοσοφική του Βίβλος.
Γιατί έχει αυτήν την ιδεολογία. Μα γιατί αυτός είναι ο Βολταίρος! Και τελικά αυτό που έχεις μέσα σου θα το εκφράσεις
Υπαρχει η εναλλακτικη εξηγηση οτι γραφει τον 18ο αιωνα που οι μαυροι ειναι δουλοι της αποικιακης του χωρας και ο ιδιος δεν εχει ιδεα απο βιολογια.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 25 Ιουν 2018, 22:00

Yochanan έγραψε:
24 Ιουν 2018, 18:46
Η απαξιωση των μετριοπαθων πολιτικών φορέων ειναι απαιτούμενο και ζητούμενο για την ανοδο των ακραιων.

Ξεκινάς με μια δήλωση, αλλά δεν μας ορίζεις τι σημαίνει τούτο: Μετριοπαθείς πολιτικοί φορείς. Πρέπει να το ορίσεις.

Αυτο που ειναι λιγοτερο προφανες ειναι οτι αυτη η απαξιωση του πολιτικου σκηνικου δεν ηρθε ξαφνικα. Προετοιμαζοταν για πολλα χρονια - δεκαετιες - απο τον μεγαλο κερδισμένο της κρισης, που ηρθε και στην εξουσια: την αριστερα.

Ειδικό δικαστήριο για την διαφθορά στήθηκε από την Δεξία και την Αριστερά, για τον Ανδρέα. Για κανέναν άλλον. Ακόμη και σήμερα, είκοσι και βάλε χρόνια μετά τον θάνατο του, τον Ανδρέα κατηγορείτε για την διαφθορά.

Ολα αυτα περι διαφθορας και σαπιλας ειναι ο φερετζες των ολοκληροτιστων.

Φερετζές υφασμένος με τα χεράκια των...μετριοπαθών πολιτικών. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.

Γιατι το 100% υπαρκτοτατο προβλημα της διαφθορας...Και λύνεται με εμβάθυνση και στερέωμα των θεσμών όχι ξεθεμελιωμα...

Εμβάθυνση και στερέωμα των θεσμών; Τι λεκτική "πασοκιά" είναι αυτή; Μου θυμίζει το αλησμόνητο "Σοσιαλισμός είναι ο Εκσυγχρονισμός" του Σημίτη.
Γίνε και πάλι συγκεκριμένος. Πολλή γαρνιτούρα...

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Ιουν 2018, 22:04

Το_όνομά_μου έγραψε:
Το_όνομά_μου έγραψε:

Γιατί έχει αυτήν την ιδεολογία. Μα γιατί αυτός είναι ο Βολταίρος! Και τελικά αυτό που έχεις μέσα σου θα το εκφράσεις.
Εσύ επαναπαύεσαι στο γεγονός ότι έχεις προς το παρόν το πολιτικό μομέντουμ να διηλίζεις τις δηλώσεις του Λαγού, και να καταπίνεις τον πατέρα του Διαφωτισμού. Αλλά αυτό ήταν κάτι παροδικό αποτέλεσμα της ήττας του 1945.
Φυσικά, οι ιδέες του Βολταίρου είναι η κορυφή του παγόβουνου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ (για ευνόητους λόγους) σε ιδέες που εισάγουν τον φυλετισμό (ξεκάθαρα) και οι οποίες προέρχονται από πολύ βαριά ονόματα που έπαιξαν ρόλο στην δημιουργία της ΕΕ.
Μόλις ο Γερμανικός χώρος παλινδρομήσει στον Νιτσειμό, αυτές οι ιδέες θα βγουν από τα ντουλάπια.

Κατά τα άλλα στο ερώτημά σου γιατί γίνονται πόλεμοι, η απάντηση είναι λόγω του πρωταπατορικού αμαρτήματος.
Όχι δεν κατάλαβες καθόλου τι ρωτάω. Σε ρωτάω πάνω σε αυτά που είπες εσύ και μόνο.
Γράφεις ότι
επομένως εγώ κατάλαβα ότι εννοείς ότι ο Χριστιανισμός είναι αυτό που εμπόδισε τον φυλετισμό το 1945, και φαντάστηκα ότι υποννοούσες πως οι δογματικές διαφορές κράτησαν τη λευκή φυλή διαιρεμένη τότε, αλλά σήμερα είναι ελεύθερη να ενωθεί.

Ο λόγος που ρώτησα ήταν ότι με ιντρίγκαρε ως άποψη.

Απ' ότι βλέπω από την τελευταία σου πρόταση όμως, μάλλον πρόκειται για περίπτωση τυπικού θαμώνα της θρησκειολογίας, και μάλλον είσαι εκείνος ο χρήστης από το παλιό που έγραφε συνέχεια ότι ο Χίτλερ ήταν άθεος.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Ιουν 2018, 22:15

Απλώς σύμφωνα με μία ερμηνεία (την επικρατέστερη αυτή τη στιγμή) ο Χριστιανισμός είναι αντιφυλετιστική ιδεολογία.

Στην πράξη βέβαια είναι εντελώς ορθογώνιος ως προς αυτά και μια χαρά αποτέλεσε για αιώνες ολόκληρους την κυρίαρχη θρησκεία στο σύστημα του ατλαντικού δουλεμπορίου ή στην κατάκτηση της νότιας αμερικής και της αυστραλίας.

Το_όνομά_μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Το_όνομά_μου » 25 Ιουν 2018, 22:20

25 Ιουν 2018, 22:04
Το_όνομά_μου έγραψε:

Όχι δεν κατάλαβες καθόλου τι ρωτάω. Σε ρωτάω πάνω σε αυτά που είπες εσύ και μόνο.
Γράφεις ότι
επομένως εγώ κατάλαβα ότι εννοείς ότι ο Χριστιανισμός είναι αυτό που εμπόδισε τον φυλετισμό το 1945, και φαντάστηκα ότι υποννοούσες πως οι δογματικές διαφορές κράτησαν τη λευκή φυλή διαιρεμένη τότε, αλλά σήμερα είναι ελεύθερη να ενωθεί.

Ο λόγος που ρώτησα ήταν ότι με ιντρίγκαρε ως άποψη.

Απ' ότι βλέπω από την τελευταία σου πρόταση όμως, μάλλον πρόκειται για περίπτωση τυπικού θαμώνα της θρησκειολογίας, και μάλλον είσαι εκείνος ο χρήστης από το παλιό που έγραφε συνέχεια ότι ο Χίτλερ ήταν άθεος.
Μια και έφερες την συζήτηση σε μένα (εντελώς απρόκλητα και αναίτια), πόσες φορές κατά την γνώμη σου έχω γράψει στην Θρησκειολογία και πόσες εσύ;

Το_όνομά_μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Το_όνομά_μου » 25 Ιουν 2018, 22:22

foscilis έγραψε:
25 Ιουν 2018, 22:15
Απλώς σύμφωνα με μία ερμηνεία (την επικρατέστερη αυτή τη στιγμή) ο Χριστιανισμός είναι αντιφυλετιστική ιδεολογία.

Στην πράξη βέβαια είναι εντελώς ορθογώνιος ως προς αυτά και μια χαρά αποτέλεσε για αιώνες ολόκληρους την κυρίαρχη θρησκεία στο σύστημα του ατλαντικού δουλεμπορίου ή στην κατάκτηση της νότιας αμερικής και της αυστραλίας.
Αυτήν ακριβώς την υποκριτική σου θέση υπονοώ όταν λέω οι "αντι"-ρατσιστές είναι αυτοί που προωθούν τον ρατσισμό. Η παραπάνω ανάλυση σου ουσιαστικά στρώνει τον δρόμο στον ρατσισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Το_όνομά_μου την 26 Ιουν 2018, 00:19, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Ιουν 2018, 22:28

εδώ ένας μετριοπαθής πολιτικός απαξιώνεται ως απαιτούμενο για την άνοδο των ακραίων

μετα την απαξίωση του μετριοπαθούς πολιτικού ανηλθαν οι ακραιοι

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Ιουν 2018, 22:42

dna replication έγραψε:
25 Ιουν 2018, 22:28
εδώ ένας μετριοπαθής πολιτικός απαξιώνεται ως απαιτούμενο για την άνοδο των ακραίων

μετα την απαξίωση του μετριοπαθούς πολιτικού ανηλθαν οι ακραιοι

οκ άθλιος

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Ιουν 2018, 22:52

Το_όνομά_μου έγραψε:
25 Ιουν 2018, 22:20
Μια και έφερες την συζήτηση σε μένα (εντελώς απρόκλητα και αναίτια), πόσες φορές κατά την γνώμη σου έχω γράψει στην Θρησκειολογία και πόσες εσύ;
Τι εννοείς απρόκλητα και αναίτια. Αφού μου έγραψες ότι οι πόλεμοι γίνονται λόγω του πρωπατορικού αμαρτήματος, χριστιανογκαγκά ήθελα να γράψω αλλά για να είμαι πολιτικά ορθός έγραψα "τυπικός θαμώνας της θρησκειολογίας".
Αφού παρεξηγήθηκες και από αυτό, δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. Δεν είναι προσωπική επίθεση, οποιοσδήποτε και να έγραφε κάτι τέτοιο απλά θα τον αγνοούσα γιατί δε γίνεται να συννενοηθώ με τέτοιες απόψεις.

Ο λόγος που ξεκίνησα διάλογο ήταν επειδή νόμισα ότι ήσουν υπερ του φυλετισμού και το πήγαινες αλλού.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Το_όνομά_μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Το_όνομά_μου » 25 Ιουν 2018, 22:57

25 Ιουν 2018, 22:52
Το_όνομά_μου έγραψε:
25 Ιουν 2018, 22:20
Τι εννοείς απρόκλητα και αναίτια. Αφού μου έγραψες ότι οι πόλεμοι γίνονται λόγω του πρωπατορικού αμαρτήματος, χριστιανογκαγκά ήθελα να γράψω αλλά για να είμαι πολιτικά ορθός έγραψα "τυπικός θαμώνας της θρησκειολογίας".
Αφού παρεξηγήθηκες και από αυτό, δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. Δεν είναι προσωπική επίθεση, οποιοσδήποτε και να έγραφε κάτι τέτοιο απλά θα τον αγνοούσα γιατί δε γίνεται να συννενοηθώ με τέτοιες απόψεις.

Ο λόγος που ξεκίνησα διάλογο ήταν επειδή νόμισα ότι ήσουν υπερ του φυλετισμού και το πήγαινες αλλού.
Και όπως βλέπουμε δεν χρειάστηκε και πολύ να καταρρεύσει η πολιτική σου ορθότητα, και να εκφραστείς υβριστικά στον συνομιλητή σου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Ιουν 2018, 23:04

Δεν το αρνούμαι. Αλλά έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να το καλύψω, ε δεν είχα άλλο willpower για δεύτερη.

edit: στην αρχή είχες γράψει "απαξιωτικά", το οποίο δέχομαι. Μετά το επεξεργάστηκες, αλλά το "υβριστικά" δεν το δέχομαι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών