στο βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι η φωνή της λογικής σύμφωνα με τη χελώνα ο δημοσιογράφος τον προσφωνεί "κύριε Λαγέ". Δεν είναι καταπληκτικό?sys3x έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 12:48Είναι δυνατόν να μην συμπαθείς άνθρωπο που τον φωνάζεις "ε λαγέ" και σου απαντάει;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 16:13΄Oταν το είχα δει για πρώτη φορά με σόκαρε, όχι γιατί ο Παπάς είναι Ναζί,αλλά γιατί εμφανώς είναι διαταραγμένος. Όταν τον είχα παρακολουθήσει στην βουλή, μου είχε φανεί νορμάλ.
Ο φετιχισμός δεν είναι φυσιολογική έκφραση, αν ας πούμε βγαίναν βίντεο τον Κούτσουμπα να ντύνει το 5χρονο παιδί του Στάλιν, δεν θα λέγαμε να ένας κομμουνιστής(σιγά το νεο), αλλά να ενας μουρλός.
Τον Λαγό, δεν ξέρω γιατί, τον συμπαθώ. Κανένα βίντεο με αυτόν έχετε;
"Κάνε μου heil hitler"
Re: "Κάνε μου heil hitler"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
life imitating art
Σουρεάλ θα έλεγα.Nero έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 13:00στο βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι η φωνή της λογικής σύμφωνα με τη χελώνα ο δημοσιογράφος τον προσφωνεί "κύριε Λαγέ". Δεν είναι καταπληκτικό?sys3x έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 12:48Είναι δυνατόν να μην συμπαθείς άνθρωπο που τον φωνάζεις "ε λαγέ" και σου απαντάει;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 16:13΄Oταν το είχα δει για πρώτη φορά με σόκαρε, όχι γιατί ο Παπάς είναι Ναζί,αλλά γιατί εμφανώς είναι διαταραγμένος. Όταν τον είχα παρακολουθήσει στην βουλή, μου είχε φανεί νορμάλ.
Ο φετιχισμός δεν είναι φυσιολογική έκφραση, αν ας πούμε βγαίναν βίντεο τον Κούτσουμπα να ντύνει το 5χρονο παιδί του Στάλιν, δεν θα λέγαμε να ένας κομμουνιστής(σιγά το νεο), αλλά να ενας μουρλός.
Τον Λαγό, δεν ξέρω γιατί, τον συμπαθώ. Κανένα βίντεο με αυτόν έχετε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αλλοι μαλωνουν μεταξυ τους για το ποιος ειναι ο λαγος
Λεβέντης προς ΚΚΕ: Με τον Μητσοτάκη είδαμε ποιος ήταν ο "λαγός"
Ο Βασίλης Λεβέντης καταψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνηση και απάντησε με σφοδρότητα στις αιτιάσεις των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης ότι σκοπεύει να λειτουργήσει ως λαγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε μάλιστα σε έντονη αντιπαράθεση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. «Εσείς μάλλον με είπατε λαγό χθες. Θα δούμε ποιος είναι ο λαγός θα το δείξει η ιστορία» είπε απευθυνόμενος σε βουλευτή του ΚΚΕ. «Mε το Μητσοτάκη είδαμε ποιος είναι ο λαγός» είπε υπενθυμίζοντας αιχμηρά τη συνεργασία του ενιαίου τότε Συνασπισμού με τη ΝΔ.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Φρέσκο υλικό
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Rocco Siffredi
το ιδιο ειναι που μπηκε στην 1 σελ τι φρεσκοτατο
ταχουνε βγαλει απο παλια ειδικα τις φωτος
εχει φτασει η δικη στον σκληρο δισκο παπα και τα ξαναβγαζουνε;
ταχουνε βγαλει απο παλια ειδικα τις φωτος
εχει φτασει η δικη στον σκληρο δισκο παπα και τα ξαναβγαζουνε;
- Golden Age
Για να καταλάβει κανείς τί μλκς έχουνε ως "στοιχεία δικογραφίας".
- ΜπλεΜπουμπυς
Άτσα και λεοπάρ ο Βουκεφάλας. Δεν ήξερα ότι το άνιμαλ πριντ ήταν στη μόδα από τότε. Φάσιον άιντολ ο Μεγαλέξαντρος.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Golden Age
Οί ίδιοι που στις διώξεις κόικκινων τρομοκρατών σκούζουν για δήθεν "ιδεολογικές διώξεις", είναι αυτοί που παριστάνουν τους "εμβρόντητους", επειδή σε ένα προσπωικό αρχείο βρέθηκε μια προσπωική στιγμή που δεν περιέχει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και παρόλα αυτά αποτελεί "στοιχείο δικογραφίας".
- ΜπλεΜπουμπυς
Από τα γεννοφάσκια οι Χρυσαυγίτες εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να φωνάζουν "Χάιλ Χίτλερ" και μετά απορείτε γιατί είναι τόσο εθισμένοι στη βία και στο θάνατο
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οταν ειδα αυτο πειστηκα οτι προκειται για αναβιωση της χριστιανικης Σιδηρας Φρουρας τα μελη της οποιας δεν φοβουνταν τη βια και τον θανατο.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θες να γινεις Ευρωβουλευτης? Κανε αιτηση τώρα!
από George_V » 08 Φεβ 2024, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
08 Φεβ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκαια: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και διέφυγε....ουπς.....μόνη της το κανε για να τον ενοχοποιήσει
από georgebi » 28 Μάιος 2024, 11:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
28 Μάιος 2024, 11:39
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Ιούλ 2023, 18:01