Όταν πρέπει να γράψεις για τιμή κι ανεντιμότητα για τα σώψυχα σου αντί πολύ απλά να παραθέσεις τις αποδείξεις, η εξήγηση είναι απλή. Δεν έχεις. Ανέφερες κάτι ψευδές, δεν το είχες δει καλά, παραδέξου το όπως έκανες και με τα ονόματα, δεν έπαθες κάτι.Naida έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 01:47Δεν μιλάω με ανθρώπους που ακολουθούν ανεντιμες τακτικές.
Ναι ρε γμτ πως τη πάτησα έτσι με την ορθογρσφια.
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 20 Ιούλ 2020, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι βρε παιδιά, περασμένα ξεχασμένα κι αν ρίξαμε και δυο απειλές παραπάνω νερό κι αλάτι.stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 21:06Διαφωνώ.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:05Και στο σαμινα υπηρχαν πολιτικοι αλητες που ειπαν για πληρωμα που εβλεπε αγωνα, και στην ηλεια που ελεγαν για ασυμμετρες απειλες, κοσοβαρους εμπρηστες και στρατηγους ανεμους.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 11:01
Για κάτι μαγκάλια τι ξέρεις?
Στο Μάτι πέθαναν πάνω από 100 άτομα. Δεν ήταν "αριστεροί ήρωες". Αν ήταν θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε για αυτούς κάθε μέρα κάθε ώρα και και σε κάθε μορφή. Δεν είναι λοιπόν κακό να τους θυμόμαστε μία φορά τον χρόνο.
Το Μάτι δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Υπήρξαν και άλλες τραγωδίες που δεν ξεχάστηκαν, π.χ. το ναυάγιο του Σάμινα. Αλλά, σε αντίθεση με το Σάμινα, στο Μάτι δεν είναι οι νεκροί που θα θυμόμσαστε πιο πολύ. Είναι οι ανίκανοι πολιτικοί αλήτες που είχαν την αναίδεια να μιλήσουν για "μια στραβή στην βάρδια τους".
Και στο γιακοβλεφ ενας πολιτικος αλητης ειχε πει αυτη ειναι η ελλαδα
Η διαφορα ειναι οτι στο ματι εγινε η μεγαλυτερη πολιτικη εκμεταλλευση ever απο κατι αδιστακτους πολιτικους αλητες.
Τι εχει αλλαξει απο τοτε;
Η πολιτική αλητεία δεν ανήκει στη ΝΔ συγκεκριμένα.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, όπως και στο Μάτι, είχαμε πονηρές και μικρόνοες αντιπολιτευτικές γραμμές.
Το θέμα είναι πώς θα σταματήσουν όλα αυτά για να προχωρήσουμε στο μόνο που έχει σημασία:
να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Να κάνουμε τη χώρα πιο ασφαλή μέσα από τα δεδομένα των τραγωδιών που περνά. Να μην γίνεται το ίδιο εύκολη η επανάληψή τους.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να καθαρίσουμε τα ξερόχορτα.
-
συγχαρητηρια για το ηθος σου
εγω εχω φιλο που καηκε, την γλιτωσα απο τυχη να μην ειμαι εκει, αν ημουν εκει, στο σημειο που θα ημουν, θα με στελνανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ απο τον δρομο που θα εγκλωβιζομουν και οταν ζαιοκαρτουν σπανε πλακα κανοντας το μαυρο ασπρο νομιζοντας οτι ολα τα θεματα προσφερονται για καφενειακη προπονηση επειδη δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν, θα τα βριζω μεχρι να τα μαζεψει ο μπογιας
οποιοσδηποτε ειδε το βιντεο λιγες σελιδες πριν και λεει αποφασισα να ψηφισω συριζα, καταλαμβανει περιττο χωρο στον πλανητη
τα ιδια θα ελεγα για καθε κυβερνηση και για οποιον εκανε την δηλωση
και το θρασος να εχει ενα τσακ μετρο
Δεν ντρέπεσαι να παίζεις παιχνίδια με ανθρωπους που κάηκαν;sirizocartoon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 01:52συγχαρητηρια για το ηθος σου
εγω εχω φιλο που καηκε, την γλιτωσα απο τυχη να μην ειμαι εκει, αν ημουν εκει, στο σημειο που θα ημουν, θα με στελνανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ απο τον δρομο που θα εγκλωβιζομουν και οταν ζαιοκαρτουν σπανε πλακα κανοντας το μαυρο ασπρο νομιζοντας οτι ολα τα θεματα προσφερονται για καφενειακη προπονηση επειδη δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν, θα τα βριζω μεχρι να τα μαζεψει ο μπογιας
οποιοσδηποτε ειδε το βιντεο λιγες σελιδες πριν και λεει αποφασισα να ψηφισω συριζα, καταλαμβανει περιττο χωρο στον πλανητη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
παιχνιδια παιζεις εσυ συριζοκαρτουν, εγω δεν ειπα πουθενα οτι θα ψηφισω νουδου οταν ειδα το βιντεο ουτε προετρεψα κανεναν, ουτε αποφανθηκα οτι αλλη κυβερνηση θα ειχε αλλο αποτελεσμαNaida έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 01:55Δεν ντρέπεσαι να παίζεις παιχνίδια με ανθρωπους που κάηκαν;sirizocartoon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 01:52συγχαρητηρια για το ηθος σου
αλλα και το πιο τελειωμενο κομματοσκυλο να ημουν οπως εσυ, στο συγκεκριμενο θεμα, με το συγκεκριμενο ντοκουμεντο, το λιγοτερο που θα εκανα, θα ηταν να το βουλωσω
το να πεις κάποιον πολιτική τσούλα δεν είναι κατηγορία συγκάληψης ευθυνών για τον θάνατο 100 ανθρώπων. Δεν πας φυλακή επειδή είσαι ή δεν είσαι πολιτική τσούλα.stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:26Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω...
stavmanr @ ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Ρωτάς παραπάνω γιατί η τάδε δεν κάνει μήνυση στον τάδε αφού θεωρεί ότι είναι ψευδείς κατηγορίες.
Σε αντερωτώ, για να καταλάβεις το ανόητο της έκφρασής σου, δηλαδή το νέο αυτό σόφισμα, το εξής:
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε κάνει μήνυση στον Καρατζαφέρη όταν ο δεύτερος τον αποκάλεσε "πολιτική τσούλα"; Επειδή κατά τη γνώμη σου είναι;
Στη συνέχεια θα σου δώσω κι άλλα παραδείγματα στα οποία θέλω να μου απαντήσεις αν η απουσία μήνυσης σημαίνει αποδοχή της κατηγορίας.
Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή όχι.
Είναι άλλο πράγμα να πω οτι ο τάδε είναι βλάκας και άλλο να πω οτι ο τάδε μπήκε την νύχτα σπίτι μου και σκότωσε την γυναίκα μου.
Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις την διαφορά;
-
μια τελευταια ερωτηση και αποχωρω, αυτο το συριζαϊκο, που το λανσαρανε στελεχη τους, πριν απο τα μποτακια, οτι το να κατηγορεις αυτον που παντελονιαζει χιλιαρικα για να εχει μια γαμημενη πολιτικη ευθυνη στην κρισιμη ωρα (οπου ευθυνη ισον παραιτηση, οπως εχουν δειξει ενα καρο χωρες, οτιδηποτε αλλο δεν λεγεται αναληψη ευθυνης)
το να τον κατηγορεις λοιπον για νεκρους οταν ο ζαιος εχει το ποστο με τα χιλιαρικα, και να απαντα οτι "οχιιι, εσυ χρησιμοποιεις νεκρους", σας θυμιζει και εσας τους γυφτους που πανε να κλεψουν και μετα κανουν μηνυση στον νοικοκυραιο; εμενα ναι, αυτο μου θυμιζει. οκ εισαι γυφτος, πρεπει να το δειχνεις καθε δευτερολεπτο; παραιτησου και μετα να συζητησουμε οτι η αναρχη δομηση δεν ξεκινησε επι των ημερων σου. αλλα παραιτησου πρωτα ρε σκατογυφτα
το να τον κατηγορεις λοιπον για νεκρους οταν ο ζαιος εχει το ποστο με τα χιλιαρικα, και να απαντα οτι "οχιιι, εσυ χρησιμοποιεις νεκρους", σας θυμιζει και εσας τους γυφτους που πανε να κλεψουν και μετα κανουν μηνυση στον νοικοκυραιο; εμενα ναι, αυτο μου θυμιζει. οκ εισαι γυφτος, πρεπει να το δειχνεις καθε δευτερολεπτο; παραιτησου και μετα να συζητησουμε οτι η αναρχη δομηση δεν ξεκινησε επι των ημερων σου. αλλα παραιτησου πρωτα ρε σκατογυφτα
καλά κι εσύ μας τα χες κάνει τσουρέκια τότε με τον κατώτατο μισθό που θα πήγαινε 751 ευρώ και που θα ψήφιζες Τσίπρα για να ρίξεις κλωτσια στο παλιό κατεστημένο.
Πόσες φορές μπορεί να ψηφίσει κάποιος Συριζα χωρίς να θεωρείται Συριζαίος;
Πάρτο απόφαση για να μην ψάχνεις κάθε φορά λόγους να ρίξεις τσίπρα γιατί οπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.
- Υδράργυρος
Η ερωτηση ποια ειναι;sirizocartoon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 02:14μια τελευταια ερωτηση και αποχωρω, αυτο το συριζαϊκο, που το λανσαρανε στελεχη τους, πριν απο τα μποτακια, οτι το να κατηγορεις αυτον που παντελονιαζει χιλιαρικα για να εχει μια γαμημενη πολιτικη ευθυνη στην κρισιμη ωρα (οπου ευθυνη ισον παραιτηση, οπως εχουν δειξει ενα καρο χωρες, οτιδηποτε αλλο δεν λεγεται αναληψη ευθυνης)
Αυτό είναι που με φρικαρει κι εμένα πιο πολύ.sirizocartoon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 01:52συγχαρητηρια για το ηθος σου
εγω εχω φιλο που καηκε, την γλιτωσα απο τυχη να μην ειμαι εκει, αν ημουν εκει, στο σημειο που θα ημουν, θα με στελνανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ απο τον δρομο που θα εγκλωβιζομουν
Αν η Δούρου σου θυμίζει γύφτους που κάνουν μήνυση σε αυτόν που πάνε να κλέψουν.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 02:21Η ερωτηση ποια ειναι;sirizocartoon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 02:14μια τελευταια ερωτηση και αποχωρω, αυτο το συριζαϊκο, που το λανσαρανε στελεχη τους, πριν απο τα μποτακια, οτι το να κατηγορεις αυτον που παντελονιαζει χιλιαρικα για να εχει μια γαμημενη πολιτικη ευθυνη στην κρισιμη ωρα (οπου ευθυνη ισον παραιτηση, οπως εχουν δειξει ενα καρο χωρες, οτιδηποτε αλλο δεν λεγεται αναληψη ευθυνης)
Λίαν αποτυχημένο το damage control των ζαίων εν μέσω ασυναρτησιών, εν προκειμένω.
Επί του θέματος, να κληθεί αμέσως ο διοικητής της πυροσβεστικής επί σύριζα να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αναφέρονται στο ηχητικό. Εννοείται ότι η Γεροβασίλη πρέπει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του.
Επί του θέματος, να κληθεί αμέσως ο διοικητής της πυροσβεστικής επί σύριζα να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αναφέρονται στο ηχητικό. Εννοείται ότι η Γεροβασίλη πρέπει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του.
Αυτή είναι η ουσία.kameron έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 02:29Λίαν αποτυχημένο το damage control των ζαίων εν μέσω ασυναρτησιών, εν προκειμένω.
Δηλαδή όχι;
- Υδράργυρος
Τι σε φρικαρει ρε; εδω ειδαν το δρομο κλειστο και καβαλαγανε πεζοδρομια για να κοψουν απο τα στενα υου ματιου για αποφυγουν το μπλοκο, και τελος βρεθηκαν μποτιλιαρισμενοι και καμμενοι.foscilis έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 02:23Αυτό είναι που με φρικαρει κι εμένα πιο πολύ.sirizocartoon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 01:52συγχαρητηρια για το ηθος σου
εγω εχω φιλο που καηκε, την γλιτωσα απο τυχη να μην ειμαι εκει, αν ημουν εκει, στο σημειο που θα ημουν, θα με στελνανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ απο τον δρομο που θα εγκλωβιζομουν
Δεν ξερεις σε τι χωρα ζεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα κόντρα Κασσελάκη – Πολάκη για το Μάτι
από nik_killthemall » 18 Νοέμ 2024, 08:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
18 Νοέμ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζει το μάτι μου στα θέματα του φόρουμ
από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ