“Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Ιούλ 2020, 12:51

nowhere έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 12:47
μας δουλεύει ο μπούμπης

Εικόνα
Εντάξει, ο μπούμπης έχει μπλέξει το κροπ με την επεξεργασία των φωτο αλλά μπούμπηδες είναι αυτοί.

Αν δεν τα έμπλεκαν δεν θα ήταν οι μπούμπηδες της καρδγιάς μας. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 29 Ιούλ 2020, 13:06

Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Χαμόγελου του Παιδιού και την αναδημοσιεύει ο βουλευτης της ΝΔ χυδαία παραποίημενη.
Αναρωτιεμαι εαν θα υπαρξει αντιδραση απο το Χαμογελο.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 29 Ιούλ 2020, 13:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 12:49
Ο Λοβέρδος είναι ένας κουραστικός παρλαπίπας.

Κλασσικό δήγμα της γενιάς του 9,84.

Ευάεροι, ευήλιοι, ευπροσάρμοστοι κλπ

Τους έχει βαρεθεί η ψυχή μου αυτούς τους τύπους. :lol:
Και η ομιλία του είναι τραγική. Απορώ πως αυτός και ο Παυλόπουλος εχουν-ειχαν δικές τους εκπομπες
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 29 Ιούλ 2020, 13:28

δηλαδή δεν μπορούμε να βγάζουμε τους μαύρους από τις φωτογραφίες μας; σε 3, 2, 1...
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

τυμβωρύχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τυμβωρύχος » 29 Ιούλ 2020, 13:40

Gewponos90 έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε:

Και η ομιλία του είναι τραγική. Απορώ πως αυτός και ο Παυλόπουλος εχουν-ειχαν δικές τους εκπομπες
Μα ακριβώς γιατί ηταν, όπως κομψά το διατύπωσε η Γαλή, 'ευπροσάρμοστος'.

Πάντα πρόθυμος να αναφωνήσει σαν άλλος (Γκαούτσο) Μαρξ "αυτές είναι οι αρχες μου, αν δεν σου αρέσουν έχω και άλλες", έκανε το ονομά του γνωστό στο ευρύ κοινό όχι τόσο για την δημοσιογραφική του επιτυχία (άλλωστε την πρωινή την εκπομπή του την έβλεπαν μόνο γέροι που είχαν χάσει το κοντρόλ και δεν μπορούσαν να βάλουν Παπαδάκη), όσο σαν τσανακογλείφτης του τότε συστήματος εξουσίας Σημίτη. Το ονομά του σε μεγάλο βαθμό το χρωστά στον Μητσικώστα που τον έβαζε να απολυμαίνει με οινόπνευμα και να λιβανίζει για να ξορκίσει όσες εφημερίδες δεν περιείχαν ύμνους στον τότε ηγέτη της κεντροαριστεράς.

Δεν είναι εύκολο από το Μέγκα των late 90s early 00s (εποχή Πρετεντέρη, Καψή και Τσίμα) να ξεχωρίσεις σαν το καλύτερο γιουσουφάκι. Απαιτούνται ιδιαίτερα προσόντα. Ενας τέτοιος άνθρωπος ποτε δεν χάνεται. Μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται. Χτες κεντροαριστερός, σήμερα κεντροδεξιός, αύριο στο Σύριζα με αμπέχονο ή στον Κασιδιάρη με τατουάζ μαίανδρο, δεν βαριέσαι, το ψωμάκι να βγαίνει.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Ιούλ 2020, 13:58

Γιατι έπρεπε σώνει και ντε να την ανεβάσει την Ανίκ; Κι εγώ θα την έκοβα, σιγά τη μούρη της. Αν ήθελα να αναφερθώ σε αυτήν, προφανώς θα την άφηνα.

Δεν πάτε καλά. Σε λίγο θα πούμε ρατσιστικό τον ατμό από τα υδροηλεκτρικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Ιούλ 2020, 13:59

panos291 έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:59
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 12:31
Και καλλονή το κουκλάκι... :hebit:
:smt005::smt005::smt005:
Γιατι ρε, ωραία είναι. Έχει και ωραία δόντια, λαμπερά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 29 Ιούλ 2020, 14:02

Λεγεών έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:28
δηλαδή δεν μπορούμε να βγάζουμε τους μαύρους από τις φωτογραφίες μας; σε 3, 2, 1...
forced diversity, δε γίνεται οι μαύροι να είναι ούτε 1% του πληθυσμού αλλά στις φώτο να φαίνονται ότι είναι το 33%. Τι πρότυπα προωθούν;;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Ιούλ 2020, 14:03

Dwarven Blacksmith έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 14:02
Λεγεών έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:28
forced diversity, δε γίνεται οι μαύροι να είναι ούτε 1% του πληθυσμού αλλά στις φώτο να φαίνονται ότι είναι το 33%. Τι πρότυπα προωθούν;;

Δε χρειάζεται να βάλεις και φίλτρο για ασπρόμαυρη. :oops:

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 29 Ιούλ 2020, 14:03

Cecily Anne έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:58
Γιατι έπρεπε σώνει και ντε να την ανεβάσει την Ανίκ; Κι εγώ θα την έκοβα, σιγά τη μούρη της. Αν ήθελα να αναφερθώ σε αυτήν, προφανώς θα την άφηνα.

Ελπίζω να αστειεύεσαι.
τυμβωρύχος έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:40
Gewponos90 έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μα ακριβώς γιατί ηταν, όπως κομψά το διατύπωσε η Γαλή, 'ευπροσάρμοστος'.

Πάντα πρόθυμος να αναφωνήσει σαν άλλος (Γκαούτσο) Μαρξ "αυτές είναι οι αρχες μου, αν δεν σου αρέσουν έχω και άλλες", έκανε το ονομά του γνωστό στο ευρύ κοινό όχι τόσο για την δημοσιογραφική του επιτυχία (άλλωστε την πρωινή την εκπομπή του την έβλεπαν μόνο γέροι που είχαν χάσει το κοντρόλ και δεν μπορούσαν να βάλουν Παπαδάκη), όσο σαν τσανακογλείφτης του τότε συστήματος εξουσίας Σημίτη. Το ονομά του σε μεγάλο βαθμό το χρωστά στον Μητσικώστα που τον έβαζε να απολυμαίνει με οινόπνευμα και να λιβανίζει για να ξορκίσει όσες εφημερίδες δεν περιείχαν ύμνους στον τότε ηγέτη της κεντροαριστεράς.

Δεν είναι εύκολο από το Μέγκα των late 90s early 00s (εποχή Πρετεντέρη, Καψή και Τσίμα) να ξεχωρίσεις σαν το καλύτερο γιουσουφάκι. Απαιτούνται ιδιαίτερα προσόντα. Ενας τέτοιος άνθρωπος ποτε δεν χάνεται. Μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται. Χτες κεντροαριστερός, σήμερα κεντροδεξιός, αύριο στο Σύριζα με αμπέχονο ή στον Κασιδιάρη με τατουάζ μαίανδρο, δεν βαριέσαι, το ψωμάκι να βγαίνει.
Ακριβώς αυτό. Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαμαιλέοντα και του καιροσκόπου. Υποδύεται όποιον ρόλο επιτάσσει κάθε φορά το σύστημα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 29 Ιούλ 2020, 14:04

Cecily Anne έγραψε:

Πες ότι πάτε διακοπές με τις κολλητές σου, με τη Μαριγώ και την Καίτη ξερω 'γω, και τον Σεπτέμβρη που γυρνάτε, η Καίτη έχει ανεβάσει στο ινστα τη φωτό που είστε και οι 3 μαζί, αλλά σε έχει κόψει, και βάζει απο κάτω λεζάντα "στις διακοπές μας με την καλή μου φίλη τη Μαρία"

τι θα καταλάβεις; :smt017

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 29 Ιούλ 2020, 14:04

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 13:06
Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Χαμόγελου του Παιδιού και την αναδημοσιεύει ο βουλευτης της ΝΔ χυδαία παραποίημενη.
Αναρωτιεμαι εαν θα υπαρξει αντιδραση απο το Χαμογελο.
Δε θα υπάρξει.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Ιούλ 2020, 14:05

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 14:03

Ελπίζω να αστειεύεσαι.

Όχι, πώς σου'ρθε; Θέλω να μιλήσω για τον α, κρατάω τον α. Κι εγώ, όταν ανεβάζω φβ και ίνστα πετσοκόβω, όποιον δεν αφορά το θέμα μου. Ρε πάτε καλά;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Ιούλ 2020, 14:06

Σενέκας έγραψε:
29 Ιούλ 2020, 14:04
Cecily Anne έγραψε:

Πες ότι πάτε διακοπές με τις κολλητές σου, με τη Μαριγώ και την Καίτη ξερω 'γω, και τον Σεπτέμβρη που γυρνάτε, η Καίτη έχει ανεβάσει στο ινστα τη φωτό που είστε και οι 3 μαζί, αλλά σε έχει κόψει, και βάζει απο κάτω λεζάντα "στις διακοπές μας με την καλή μου φίλη τη Μαρία"

τι θα καταλάβεις; :smt017
Σε ποιό σημείο την αναφέρει, μπορείς να μου δείξεις;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών