Εντάξει, ο μπούμπης έχει μπλέξει το κροπ με την επεξεργασία των φωτο αλλά μπούμπηδες είναι αυτοί.
Αν δεν τα έμπλεκαν δεν θα ήταν οι μπούμπηδες της καρδγιάς μας.

Εντάξει, ο μπούμπης έχει μπλέξει το κροπ με την επεξεργασία των φωτο αλλά μπούμπηδες είναι αυτοί.
Και η ομιλία του είναι τραγική. Απορώ πως αυτός και ο Παυλόπουλος εχουν-ειχαν δικές τους εκπομπες
Μα ακριβώς γιατί ηταν, όπως κομψά το διατύπωσε η Γαλή, 'ευπροσάρμοστος'.Gewponos90 έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:14Και η ομιλία του είναι τραγική. Απορώ πως αυτός και ο Παυλόπουλος εχουν-ειχαν δικές τους εκπομπες
forced diversity, δε γίνεται οι μαύροι να είναι ούτε 1% του πληθυσμού αλλά στις φώτο να φαίνονται ότι είναι το 33%. Τι πρότυπα προωθούν;;
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:02forced diversity, δε γίνεται οι μαύροι να είναι ούτε 1% του πληθυσμού αλλά στις φώτο να φαίνονται ότι είναι το 33%. Τι πρότυπα προωθούν;;
Ελπίζω να αστειεύεσαι.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:58Γιατι έπρεπε σώνει και ντε να την ανεβάσει την Ανίκ; Κι εγώ θα την έκοβα, σιγά τη μούρη της. Αν ήθελα να αναφερθώ σε αυτήν, προφανώς θα την άφηνα.
Δεν πάτε καλά. Σε λίγο θα πούμε ρατσιστικό τον ατμό από τα υδροηλεκτρικά.
Ακριβώς αυτό. Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαμαιλέοντα και του καιροσκόπου. Υποδύεται όποιον ρόλο επιτάσσει κάθε φορά το σύστημα.τυμβωρύχος έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:40Μα ακριβώς γιατί ηταν, όπως κομψά το διατύπωσε η Γαλή, 'ευπροσάρμοστος'.Gewponos90 έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:14Και η ομιλία του είναι τραγική. Απορώ πως αυτός και ο Παυλόπουλος εχουν-ειχαν δικές τους εκπομπες
Πάντα πρόθυμος να αναφωνήσει σαν άλλος (Γκαούτσο) Μαρξ "αυτές είναι οι αρχες μου, αν δεν σου αρέσουν έχω και άλλες", έκανε το ονομά του γνωστό στο ευρύ κοινό όχι τόσο για την δημοσιογραφική του επιτυχία (άλλωστε την πρωινή την εκπομπή του την έβλεπαν μόνο γέροι που είχαν χάσει το κοντρόλ και δεν μπορούσαν να βάλουν Παπαδάκη), όσο σαν τσανακογλείφτης του τότε συστήματος εξουσίας Σημίτη. Το ονομά του σε μεγάλο βαθμό το χρωστά στον Μητσικώστα που τον έβαζε να απολυμαίνει με οινόπνευμα και να λιβανίζει για να ξορκίσει όσες εφημερίδες δεν περιείχαν ύμνους στον τότε ηγέτη της κεντροαριστεράς.
Δεν είναι εύκολο από το Μέγκα των late 90s early 00s (εποχή Πρετεντέρη, Καψή και Τσίμα) να ξεχωρίσεις σαν το καλύτερο γιουσουφάκι. Απαιτούνται ιδιαίτερα προσόντα. Ενας τέτοιος άνθρωπος ποτε δεν χάνεται. Μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται. Χτες κεντροαριστερός, σήμερα κεντροδεξιός, αύριο στο Σύριζα με αμπέχονο ή στον Κασιδιάρη με τατουάζ μαίανδρο, δεν βαριέσαι, το ψωμάκι να βγαίνει.
Πες ότι πάτε διακοπές με τις κολλητές σου, με τη Μαριγώ και την Καίτη ξερω 'γω, και τον Σεπτέμβρη που γυρνάτε, η Καίτη έχει ανεβάσει στο ινστα τη φωτό που είστε και οι 3 μαζί, αλλά σε έχει κόψει, και βάζει απο κάτω λεζάντα "στις διακοπές μας με την καλή μου φίλη τη Μαρία"Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:58Γιατι έπρεπε σώνει και ντε να την ανεβάσει την Ανίκ; Κι εγώ θα την έκοβα, σιγά τη μούρη της. Αν ήθελα να αναφερθώ σε αυτήν, προφανώς θα την άφηνα.
Δε θα υπάρξει.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:06Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Χαμόγελου του Παιδιού και την αναδημοσιεύει ο βουλευτης της ΝΔ χυδαία παραποίημενη.
Αναρωτιεμαι εαν θα υπαρξει αντιδραση απο το Χαμογελο.
Όχι, πώς σου'ρθε; Θέλω να μιλήσω για τον α, κρατάω τον α. Κι εγώ, όταν ανεβάζω φβ και ίνστα πετσοκόβω, όποιον δεν αφορά το θέμα μου. Ρε πάτε καλά;
Σε ποιό σημείο την αναφέρει, μπορείς να μου δείξεις;Σενέκας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:04Πες ότι πάτε διακοπές με τις κολλητές σου, με τη Μαριγώ και την Καίτη ξερω 'γω, και τον Σεπτέμβρη που γυρνάτε, η Καίτη έχει ανεβάσει στο ινστα τη φωτό που είστε και οι 3 μαζί, αλλά σε έχει κόψει, και βάζει απο κάτω λεζάντα "στις διακοπές μας με την καλή μου φίλη τη Μαρία"Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 13:58Γιατι έπρεπε σώνει και ντε να την ανεβάσει την Ανίκ; Κι εγώ θα την έκοβα, σιγά τη μούρη της. Αν ήθελα να αναφερθώ σε αυτήν, προφανώς θα την άφηνα.
τι θα καταλάβεις;