Τι συγκάλυψη βρε συ, σοβαρά τώρα; Τόσο σημαίνουσα προσωπικότητα ήταν ο πιλότος; Αν ήταν γιος του Βαρδινογιάννη κι εγώ θα υποψιαζόμουν by default αλλά κάνε λίγο κράτει στην συνομωσιολογία (απαντήθηκε και το προηγούμενο ερώτημά μου). Αν θες να δούμε για πραγματική συγκάλυψη με πολιτικές πιθανώς προεκτάσεις (αμφιβάλλω αν γίνεται καν χωρίς αυτές) ας ανοίξουμε το θέμα με τον δολοφονικό οίκο ευγηρείας στα Χανιά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:42Συζητάτε όλοι με το σκεπτικό πως οι αστυνομικοί και λοιποί ειδικοί θα έβγαιναν να πουν ποτέ «Δεν υποψιαζόμασταν από την αρχή τον Αναγνωστόπουλο, αλλά κάναμε λάθος/είμαστε μπλεγμένοι σε κάτι βαρύ/ίσχύει το ένα ή το άλλο». Πάμε πάλι από την αρχή, το πρώτο ερώτημα εδώstavmanr έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:35Μα ήτανΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:29
Δεν είναι σίγουρο ότι οι διαρροές μπορεί να ήταν στρατηγικού χαρακτήρα. Δε ζούμε σε κάποιον αγγελικά πλασμένο κόσμο. Όπως και να έχει, αυτό
που ξέρω είναι πως το σενάριο των Γεωργιανών είχε υιοθετηθεί από πολύ κόσμο, ίδιως δεξιών φρονημάτων. Αν πήγαινε κάποιος σε αυτό τον κόσμο και του έλεγε πριν ένα μήνα πως ο Αναγνωστόπουλος ήταν ύποπτος θα έπαιρνε την απάντηση που έγραψα εγώ πιό πάνω συν αυτό που γράφει ο χρήστης Γενιά της Αμαρτίας σαρκαστικά.Τώρα, ο «Αναγνωστόπουλος ήταν βασικός ύποπτος εξαρχής».
Πχ.
https://www.newsbreak.gr/ellada/217463/ ... s-psemata/
https://www.cnn.gr/ellada/story/270580/ ... -o-syzygos
Τόσο η ιατροδικαστής όσο και η αστυνομία, από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι η ιστορία του Αναγνωστόπουλου δεν κολλά καθόλου μα καθόλου.
σε αυτό το νήμα αφορά το αν ο Γεωργιανός λέει ή όχι την αλήθεια για το ξυλοδαρμό του. Η απάντηση είναι πιθανότατα ναι, πιθανότατα όχι. Η συνεισφορά μου στο παρόν νήμα έχει να κάνει με την έκφραση της άποψης πως η ιδιότητα του Γεωργιανού δεν το καθιστά αυτομάτως ψεύτη.
Δεύτερο ερώτημα: Aν λέει αλήθεια ο Γεωργιανός, γιατί υπέστη ό,τι υπέστη? Εδώ παίζουν ένα σωρό σενάρια. Μπορεί να έχουμε κάποιο σφάλμα της Αστυνομίας, μπορεί να έχουμε συγκάλυψη ή κάτι άλλο. Πραγματικά, τόσοι Προγραμματιστές γράφουν εδώ μέσα, σε εμένα δώσατε να φτιάξω αλγόριθμο?
Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).
- Green Dragon
Re: Η ΕΛΑΣ βασάνιζε μετανάστη για να αποσπάσει ομολογία ότι σκότωσε την καρολάιν (καταγγελία).
Εγώ πάντως είδα ότι έπιασαν τον δολοφόνο και όχι τον Fluffy. Ο τελευταίος είναι μόνο δολοφόνος της λογικής.Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:48Αντι να πιασουν κανεναν εγκληματια ,κανενα δολοφονο ,κανεναν ναρκωεμπορο θα πιασουν ....καποιον Fluffy.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:45Πολύ κακή ιδέα, για σκέψου να πιάσουν κάποιον σαν τον Fluffy, ο ανιχνευτής θα καεί μέσα σε ένα εκτυφλωτικό energy burst.
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι εχουμε εγκληματικοτητα.
Οίκο ευγηρίας στα Χανιά;;

μακρυά απο κουκυά
- Green Dragon
Πέρα από το ότι δεν έχεις ιδέα αν έφαγε ξύλο και γιατί το έφαγε, κάνεις μιαν ανόητη και συγχρόνως προσβλητική ερώτηση στην οποία φυσικά δεν πρόκειται ν' απαντήσω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:44Απαντησε και εσυ τοτε σ'αυτο που τον ρωτησα.Τοτε γιατι εσυ και οι ομοιδεατες σου χαιρεστε που εφαγε ξυλο για εναν φονο που δεν εκανε?
Όχιstavmanr έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:43Τί έπαθες σε αυτό το νήμα βρε ΟΙ;O I έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:34Τότε να θεσπίσει η αστυνομία στις ανακρίσεις τον ανιχνευτή ψεύδουςFluffy έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:21Συμπερασματικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υιοθέτηση πρακτικών βασανισμού από την επίσημη πολιτεία συνεπάγεται την αυτοκατάλυση κάθε έννοιας κράτους δικαίου αποτελώντας απλά την απαρχή μεγαλύτερων δεινών (ανάπτυξη μεθοδολογίας αποτελεσματικού βασανισμού, εκπαίδευση ικανών βασανιστών κλπ)
...Οποιοσδήποτε κανόνας νομιμοποιεί κάποια είδη βασανιστη-ρίων, έστω και κατ’ εξαίρεση και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ανοίγει το δρόμο για τη γενίκευση της χρήσης τους αφού ένας κανόνας δεν καθορίζει ποτέ την ερμηνεία του και σε ακραίες καταστάσεις, τα γενικά του πλαίσια δεν περιορίζονται εύκολα.
πιο λίγο θα της κόστιζε από το να εκπαιδεύει βασανιστές
Κάντε συλλαλητήρια
.,
Υπέρμαχος των βασανισμών;
"Πολέμιος" των μεροληπτών που όλο βλέπουν ρατσιστές, φασίστες και νδημοκράτες στα σχόλια

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Καλά..... όταν στοιχειοθετηθεί πως όντος έφαγε ξύλο .......
θα υποστηρίξω την υπηρεσιακή τιμωρία των ''οργάνων'' για υπερβάλλοντα ζήλο κατά την
- επιτυχή, καθώς τελικά δεν τον αδίκησαν τον άνθρωπο -
άσκηση του επαγγέλματος τους...
Έως τότε θα μπορώ να ξεχωρίζω τους ευαίσθητους..... από τους επιλεκτικά ''ευαίσθητους'' παρά μόνο όταν εξυπηρετείται η δική τους ατζέντα....
Αλλά πάλι..... πιστεύεις πως μπορούμε εμείς οι δυο να βρούμε κοινό τόπο να συμφωνήσουνε....
Ασε.... πες πως δεν σου απάντησα ούτε στη δεύτερη ερώτηση σου...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΦυσικαGreen Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:51Πέρα από το ότι δεν έχεις ιδέα αν έφαγε ξύλο και γιατί το έφαγε, κάνεις μιαν ανόητη και συγχρόνως προσβλητική ερώτηση στην οποία φυσικά δεν πρόκειται ν' απαντήσω.

Ετσι μπραβο κι εσυ.georgebi έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:54Καλά..... όταν στοιχειοθετηθεί πως όντος έφαγε ξύλο .......
θα υποστηρίξω την υπηρεσιακή τιμωρία των ''οργάνων'' για υπερβάλλοντα ζήλο κατά την
- επιτυχή, καθώς τελικά δεν τον αδίκησαν τον άνθρωπο -
άσκηση του επαγγέλματος τους...
Έως τότε θα μπορώ να ξεχωρίζω τους ευαίσθητους..... από τους επιλεκτικά ''ευαίσθητους'' παρά μόνο όταν εξυπηρετείται η δική τους ατζέντα....
Αλλά πάλι..... πιστεύεις πως μπορούμε εμείς οι δυο να βρούμε κοινό τόπο να συμφωνήσουνε....
Ασε.... πες πως δεν σου απάντησα ούτε στη δεύτερη ερώτηση σου...

Και φυσικα δε μου απαντησες. Αν φυσικα προτιμας, μπορεις να μου δικαιολγησεις τη λογικη πισω απο το ποστ σου. Οχι οτι ειναι το μοναδικο βεβαια...
Για να ξερουμε τι ακριβως ατομα ειστε μερικοι εδω μεσα...
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πάμε για μία ακόμη παρεκτροπή της συζήτησης αλλά χαλάλι, αφού τα θέματα που θίγονται είναι ενδιαφέροντα. Συγκάλυψη δεν είναι απαραίτητο να συμβεί για να καλυφθεί κάποιο τρανταχτό όνομα της δημόσιας ζωής. Ένα σωρό δουλειές μπορεί να έκανε στο παρασκήνιο ο πιλότος και να μη τιςGreen Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:48Τι συγκάλυψη βρε συ, σοβαρά τώρα; Τόσο σημαίνουσα προσωπικότητα ήταν ο πιλότος; Αν ήταν γιος του Βαρδινογιάννη κι εγώ θα υποψιαζόμουν by default αλλά κάνε λίγο κράτει στην συνομωσιολογία (απαντήθηκε και το προηγούμενο ερώτημά μου). Αν θες να δούμε για πραγματική συγκάλυψη με πολιτικές πιθανώς προεκτάσεις (αμφιβάλλω αν γίνεται καν χωρίς αυτές) ας ανοίξουμε το θέμα με τον δολοφονικό οίκο ευγηρείας στα Χανιά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:42Συζητάτε όλοι με το σκεπτικό πως οι αστυνομικοί και λοιποί ειδικοί θα έβγαιναν να πουν ποτέ «Δεν υποψιαζόμασταν από την αρχή τον Αναγνωστόπουλο, αλλά κάναμε λάθος/είμαστε μπλεγμένοι σε κάτι βαρύ/ίσχύει το ένα ή το άλλο». Πάμε πάλι από την αρχή, το πρώτο ερώτημα εδώstavmanr έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:35
Μα ήταν
Πχ.
https://www.newsbreak.gr/ellada/217463/ ... s-psemata/
https://www.cnn.gr/ellada/story/270580/ ... -o-syzygos
Τόσο η ιατροδικαστής όσο και η αστυνομία, από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι η ιστορία του Αναγνωστόπουλου δεν κολλά καθόλου μα καθόλου.
σε αυτό το νήμα αφορά το αν ο Γεωργιανός λέει ή όχι την αλήθεια για το ξυλοδαρμό του. Η απάντηση είναι πιθανότατα ναι, πιθανότατα όχι. Η συνεισφορά μου στο παρόν νήμα έχει να κάνει με την έκφραση της άποψης πως η ιδιότητα του Γεωργιανού δεν το καθιστά αυτομάτως ψεύτη.
Δεύτερο ερώτημα: Aν λέει αλήθεια ο Γεωργιανός, γιατί υπέστη ό,τι υπέστη? Εδώ παίζουν ένα σωρό σενάρια. Μπορεί να έχουμε κάποιο σφάλμα της Αστυνομίας, μπορεί να έχουμε συγκάλυψη ή κάτι άλλο. Πραγματικά, τόσοι Προγραμματιστές γράφουν εδώ μέσα, σε εμένα δώσατε να φτιάξω αλγόριθμο?
ξέρουμε. Θα μου πεις τώρα «Ο πίλοτος του ελικοπτέρου?». Ναι, γιατί ακόμα και αν δε χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο στις δουλειές του(βγάζω έξω τα σενάρια για ύποπτες μεταφορές προς χάριν της συζητήσεως) μπορεί να είχε κάποιον άλλο ρόλο στη παρανομία.Δηλαδή εσείς πιστεύετε πως οι
παράνομοι πρέπει ντε και καλά να είναι μπρατσαράδες, αγριόφατσες και πορτιέρηδες σε μαγαζιά?
Nαι, μπορεί να έκρυβε κι εξωγήινους. Αφού ό,τι θέλουμε λέμε....
- Frappezitis
Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:49Εγώ πάντως είδα ότι έπιασαν τον δολοφόνο και όχι τον Fluffy. Ο τελευταίος είναι μόνο δολοφόνος της λογικής.Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:48Αντι να πιασουν κανεναν εγκληματια ,κανενα δολοφονο ,κανεναν ναρκωεμπορο θα πιασουν ....καποιον Fluffy.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:45Πολύ κακή ιδέα, για σκέψου να πιάσουν κάποιον σαν τον Fluffy, ο ανιχνευτής θα καεί μέσα σε ένα εκτυφλωτικό energy burst.
Δεν το σωζεις..μαλακια εγραψες και απο οτι βλεπω δεν ειναι η πρωτη.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Green Dragon
Μα εγώ δεν σχολίασα την όψη τουΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:59Πάμε για μία ακόμη παρεκτροπή της συζήτησης αλλά χαλάλι, αφού τα θέματα που θίγονται είναι ενδιαφέροντα. Συγκάλυψη δεν είναι απαραίτητο να συμβεί για να καλυφθεί κάποιο τρανταχτό όνομα της δημόσιας ζωής. Ένα σωρό δουλειές μπορεί να έκανε στο παρασκήνιο ο πιλότος και να μη τις
ξέρουμε. Θα μου πεις τώρα «Ο πίλοτος του ελικοπτέρου?». Ναι, γιατί ακόμα και αν δε χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο στις δουλειές του(βγάζω έξω τα σενάρια για ύποπτες μεταφορές προς χάριν της συζητήσεως) μπορεί να είχε κάποιον άλλο ρόλο στη παρανομία.Δηλαδή εσείς πιστεύετε πως οι
παράνομοι πρέπει ντε και καλά να είναι μπρατσαράδες, αγριόφατσες και πορτιέρηδες σε μαγαζιά?

Στις ιδιότητές του αναφερόμουν όπου από το οικογενειακό του background δικαιολογούνται και τα λεφτά και τα σπίτια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε και βρωμοδουλειές. Μπορεί και να έκανε αλλά δεν είναι τέτοιας εμβέλειας που να αιτιολογείται προσπάθεια συγκάληψης φρικτής δολοφονίας που μάλιστα πήρε και τόση δημοσιότητα. Δεν αντέχει στην λογική αυτό. Και δεν άργησε και να πιαστεί οπότε όλ' αυτά πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων. Μια χαρά έκανε την δουλειά της η αστυνομία και μπράβο της.
- Green Dragon
Τι νέα από την Κουμουνδούρου;Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:05Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:49Εγώ πάντως είδα ότι έπιασαν τον δολοφόνο και όχι τον Fluffy. Ο τελευταίος είναι μόνο δολοφόνος της λογικής.Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:48
Αντι να πιασουν κανεναν εγκληματια ,κανενα δολοφονο ,κανεναν ναρκωεμπορο θα πιασουν ....καποιον Fluffy.

- Frappezitis
Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:07Τι νέα από την Κουμουνδούρου;Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 20:05Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:49
Εγώ πάντως είδα ότι έπιασαν τον δολοφόνο και όχι τον Fluffy. Ο τελευταίος είναι μόνο δολοφόνος της λογικής.
Τι νεα απο Αλεξανδρας ;

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική κυβέρνηση σκότωσε Ινδό μετανάστη στη δομή της αμυγδαλεζας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιούλ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 2156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
03 Αύγ 2023, 11:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
από southern » 11 Ιαν 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
13 Ιαν 2024, 11:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία Βορίδη στον «αέρα»: «Με παρακολουθούσαν μέσω Predator»
από Αρίστος » 27 Νοέμ 2023, 16:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
27 Νοέμ 2023, 16:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-