Οκ αυτό δεν το γνώριζα. Σε κάθε περίπτωση, θα φανεί σε λίγους μήνες το προς τα που πάει ο Σρζ.Highlander έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 02:34Δεν ισχύει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική. Σε πολύ νεαρή ηλικία βρισκόταν στο επιτελείο του Μπάιντεν. Έχει άνεση στη δημόσια παρουσία, καλό τρόπο προσέγγισης του κόσμου και ευφυία. Με την ελληνική πολιτική και τη γλώσσα θέλει ακόμη εξοικείωση αλλά εξοικειώνεται γρήγορα.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 02:31Η τοποθέτηση αυτού του ανθρώπου, που βγάζει μάτι ότι δεν έχει ιδεά από πολιτική, έχει μια λογική: το ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ένα προφίλ αρκετά κοντά σε αυτό του Μητσοτάκη (golden boy, σπουδές στα εξωτερικά και τέτοια), οπότε θεωρούν πως μπορεί να τον χτυπήσει. Εγώ νομίζω πως είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό: μπορεί να στείλει τον Σύριζα στα τάρταρα, μπορεί όμως και όντως να τον ανεβάσει πάλι. Σε μερικούς μήνες θα φανεί το που πάει το πράγμα.
Παπαριές του τύπου "ο Μητσοτάκης θα κυβερνάει μια ζωή με την αποδοχή που έχει" εγώ δεν τις λέω. Και ο Τσίπρας είχε 50% τον καιρό της "διαπραγμάτευσης", και τελικά ηττήθηκε από κάποιον που ΟΛΟΙ (ακόμα και πολλοί δεξιοί) τότε έλεγαν ότι "το παιδί δεν τραβάει".
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
-_-
-
έλα ρε τσακάλι, όλα αυτά τα κατάλαωες στις. 4 βδομάδες που τον ξέρεις;Highlander έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 02:34Δεν ισχύει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική. Σε πολύ νεαρή ηλικία βρισκόταν στο επιτελείο του Μπάιντεν. Έχει άνεση στη δημόσια παρουσία, καλό τρόπο προσέγγισης του κόσμου και ευφυία. Με την ελληνική πολιτική και τη γλώσσα θέλει ακόμη εξοικείωση αλλά εξοικειώνεται γρήγορα.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 02:31Η τοποθέτηση αυτού του ανθρώπου, που βγάζει μάτι ότι δεν έχει ιδεά από πολιτική, έχει μια λογική: το ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ένα προφίλ αρκετά κοντά σε αυτό του Μητσοτάκη (golden boy, σπουδές στα εξωτερικά και τέτοια), οπότε θεωρούν πως μπορεί να τον χτυπήσει. Εγώ νομίζω πως είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό: μπορεί να στείλει τον Σύριζα στα τάρταρα, μπορεί όμως και όντως να τον ανεβάσει πάλι. Σε μερικούς μήνες θα φανεί το που πάει το πράγμα.
Παπαριές του τύπου "ο Μητσοτάκης θα κυβερνάει μια ζωή με την αποδοχή που έχει" εγώ δεν τις λέω. Και ο Τσίπρας είχε 50% τον καιρό της "διαπραγμάτευσης", και τελικά ηττήθηκε από κάποιον που ΟΛΟΙ (ακόμα και πολλοί δεξιοί) τότε έλεγαν ότι "το παιδί δεν τραβάει".
- Τοξοβόλος_UK
Μόνο και μόνο για κάτι τέτοια γουστάρω που έχουμε τον Στέφανο πρόεδρο
Αφού ξέθαψε και την Λουκά από τη λήθη θα έχει πολύ πλάκα η φάση.
Αφού ξέθαψε και την Λουκά από τη λήθη θα έχει πολύ πλάκα η φάση.
- Τοξοβόλος_UK
- Μαδουραίος
- Frappezitis
Δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση της Αχτσιόγλου, να έχεις κάνει τα πάντα όλα ως υπουργός για να σε εμπιστευτούν το κεφάλαιο, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, ό.τι σου ζήτησαν, αντεργατικούς νόμους έφερες, το δικαίωμα στην απεργία τόλμησες να πειράξεις μοναδική υπουργός από τα 70ς, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ψήφισες, τις καινούργιες νατοϊκες βασεις , τα δάνεια στα funds, την κωλοτουμπα στο δημοψήφισμα, ως αντιπολίτευση σχεδόν όλα όσα έφερε η ΝΔ ψήφισες, ολα τα έκανες με σιδερένια πειθαρχία. Αλύγιστη.
Και αυτοί οι αχάριστοι σου έφεραν ουρανοκατέβατο έναν φρέσκο Αλέξη να σου γκρεμίσει τα όνειρα. Αφού χρυσή μου ακριβως για όλα όσα κάνατε σας έστειλαν οι ψηφοφόροι σας κάτω από το 20%. Τι να σε κάνει εσένα το σύστημα; Ποιος θα σε ψηφίσει; Χρειάζεται μεσσίας άφθαρτος να αναλάβει μετά τον Μητσοτάκη, μην φύγει κανένα πρόβατο από το κοπάδι
Στον κόσμο της και αυτή και όλοι οι υπάλληλοι που μαζεύτηκαν έξω από την Κουμουνδούρου και μαγαρίζουν πάλι συνθήματα.της αριστεράς. Καμία επαφή με την κοινωνία.
Και αυτοί οι αχάριστοι σου έφεραν ουρανοκατέβατο έναν φρέσκο Αλέξη να σου γκρεμίσει τα όνειρα. Αφού χρυσή μου ακριβως για όλα όσα κάνατε σας έστειλαν οι ψηφοφόροι σας κάτω από το 20%. Τι να σε κάνει εσένα το σύστημα; Ποιος θα σε ψηφίσει; Χρειάζεται μεσσίας άφθαρτος να αναλάβει μετά τον Μητσοτάκη, μην φύγει κανένα πρόβατο από το κοπάδι
Στον κόσμο της και αυτή και όλοι οι υπάλληλοι που μαζεύτηκαν έξω από την Κουμουνδούρου και μαγαρίζουν πάλι συνθήματα.της αριστεράς. Καμία επαφή με την κοινωνία.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
Frappezitis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 06:38Δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση της Αχτσιόγλου, να έχεις κάνει τα πάντα όλα ως υπουργός για να σε εμπιστευτούν το κεφάλαιο, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, ό.τι σου ζήτησαν, αντεργατικούς νόμους έφερες, το δικαίωμα στην απεργία τόλμησες να πειράξεις μοναδική υπουργός από τα 70ς, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ψήφισες, τις καινούργιες νατοϊκες βασεις , τα δάνεια στα funds, την κωλοτουμπα στο δημοψήφισμα, ως αντιπολίτευση σχεδόν όλα όσα έφερε η ΝΔ ψήφισες, ολα τα έκανες με σιδερένια πειθαρχία. Αλύγιστη.
καλή βάρδια
να σου φέρω κάτι από κυλικείο;
Σε ποιόν; διευκρίνισε;Highlander έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 00:44Η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Κασσελάκη και τον συνεχάρη - «Από αύριο μαχητική αντιπολίτευση» δήλωσε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Τοξοβόλος_UK
56τακατο θα σέβεστε τον γκέι
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης - Συγκέντρωσε 56,04% στο 97,39% της ενσωμάτωσης
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης - Συγκέντρωσε 56,04% στο 97,39% της ενσωμάτωσης
Χθες αποχαιρετήσαμε το πασοκ.
- Frappezitis
Επισης.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 06:59Frappezitis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 06:38Δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση της Αχτσιόγλου, να έχεις κάνει τα πάντα όλα ως υπουργός για να σε εμπιστευτούν το κεφάλαιο, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, ό.τι σου ζήτησαν, αντεργατικούς νόμους έφερες, το δικαίωμα στην απεργία τόλμησες να πειράξεις μοναδική υπουργός από τα 70ς, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ψήφισες, τις καινούργιες νατοϊκες βασεις , τα δάνεια στα funds, την κωλοτουμπα στο δημοψήφισμα, ως αντιπολίτευση σχεδόν όλα όσα έφερε η ΝΔ ψήφισες, ολα τα έκανες με σιδερένια πειθαρχία. Αλύγιστη.
καλή βάρδια
Οτι παρεις και για σενα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Αυτή την στιγμή επενδύει στον ύπνο. Εάν βρεθεί κάποιος στο ΠΑΣΟΚ να τον ξυπνήσει το συζητάμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να βάλει άλλους, το έχει πει και ο ίδιος, το κυβερνητικο σχημα που έχουμε τώρα ειναι γεμάτο, αλλα θεωρούν ότι δεν είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε. Ο Κασσελάκης το βρωντοφωναξε γιατι νομιζω τον συμφερει, μοιαζει με τον γκεη που όλοι θα θέλαμε για φιλο αφου υπαρχουν, αντρας στα λογια απλα αδελφη, μας το είπε, δεν το βλέπουμε πανω του. θα προσπαθήσουν να τον αντιγράψουν έστω για το θεαθήναι νομιζω, αλλα χλωμο να μπορούν.ST48410 έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 01:31Το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Μητσοτάκης περισσότερο προς το κέντρο σου φαίνεται απίθανο; Ή το να βάλει πχ περισσότερους ανοικτά ομοφυλόφιλους στην κυβέρνηση;talaipwros έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 01:16Ανελαβε τις ευθυνες σου, μονο η ψηφος στη ΝΔ ειναι εναντια στον κασσελακη και οτι αντιπροσωπευει
-
σύντροφε, από τον πάνω όροφο οι συντρόφισσες λένε ότι είναι πατριαρχικό που κότσαρες γυναικεία πόδια στο άβαταρ ενώ είσαι άντρας, πρέπει να πείσεις τον λαό με επιχειρήματα λένεFrappezitis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 07:20Επισης.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 06:59Frappezitis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 06:38Δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση της Αχτσιόγλου, να έχεις κάνει τα πάντα όλα ως υπουργός για να σε εμπιστευτούν το κεφάλαιο, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, ό.τι σου ζήτησαν, αντεργατικούς νόμους έφερες, το δικαίωμα στην απεργία τόλμησες να πειράξεις μοναδική υπουργός από τα 70ς, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ψήφισες, τις καινούργιες νατοϊκες βασεις , τα δάνεια στα funds, την κωλοτουμπα στο δημοψήφισμα, ως αντιπολίτευση σχεδόν όλα όσα έφερε η ΝΔ ψήφισες, ολα τα έκανες με σιδερένια πειθαρχία. Αλύγιστη.
καλή βάρδια
Οτι παρεις και για σενα.
εγώ μεταφέρω, δεν ξέρω
η λουκανόπιτα σου, καλή δουλειά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-