πιο ζαιος κάνεις πρόταση γάμου στον κασελακηxlsms έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:15Είδα τη ντροπιαστική σκηνή του πι θήτα να ζητάει τα μάρμαρα από το δημοσιογράφο.
Λίγη ντροπη δεν υπάρχει;
Δεν περιγράφω άλλο.
Επί του θέματος τώρα, αν πιστεύει (-ετε) τα περί μοναςλίζας ας δώσει τα μισά μαρμπολ αυτός πρώτα για ένα χρόνο στο κίνντομ και μετά θα του στείλει το έργο ολόκληρο πίσω για ένα χρόνο. Αν δεν το περάσει στο ταϊπεδ ο δικός μας τότε το ξαναστελνουμε να ξεχειμωνιασει.
Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
-
Re: Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
Εσύ φταις, γκαντεμόσαυρε. Θα ανέφερες τίποτα για το πιγκάλ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Έτερον εκάτερον. Και συμφωνώ, ε.The Age of Aquarius έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:08Δε με νοιάζει τι σημαίνει. Με νοιάζουν οι προδότες που στην προσπάθεια να κάνουν αντιπολίτευση υιοθετούν θέσεις του εχθρού.

-
Δημοσκοπήσεις πληρωμένες από τον πέτσα, τα λένε οι ζαιοι αλλά δεν τους πιστευετεgeorgebi έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:42Ε ρε φουκαρά Ρισι
πήγες να τα βάλεις με τον Κουλη.... ας πρόσεχες
https://www.lifo.gr/now/world/dimoskopi ... ki-leei-66
Το 66% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν λάθος την απόφαση του Ρίσι Σούνακ
μόλις το 11% την κρίνουν σωστή
ενώ το 22% απαντά «δεν γνωρίζω».
Αξίζει να σημειωθεί πως το 59% των Συντηρητικών- του κόμματος που είναι επικεφαλής ο Βρετανός πρωθυπουργός- χαρακτηρίζει λάθος την απόφασή του
ενώ την ίδια άποψη έχει το 78% των Εργατικών.
Στο ερώτημα για το αν η Βρετανία πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα τα Γλυπτά του Παρθενώνα ή να τα κρατήσει, το 49% τάσσονται υπέρ της επιστροφής.
Μόλις το 15% λέει πως η Βρετανία πρέπει να κρατήσει τα Γλυπτά
το 26% δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται και το 10% απαντά «δεν γνωρίζω».
Σώωωωωπα. Πρέπει να μ' έχεις για πολύ χαζό εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:11Ελλάδα, σπίτι του Μητσοτάκη, σπίτι δικό μας. Μητσοτάκης χεσμένος.
Να Λόλα ένα μήλο.
Αυτό λέω κι εγώ, ξυπνοπούλι. Το χεσμένο είναι το δικό σου σπίτι, εσύ βλέπεις έτσι τη χώρα, όχι εγώ.
Καλό αυτό το μέγεθος; Μπορείς να διαβάσεις μέχρι τόσο, τέτοια ώρα;

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Όλοι οι Βρετανοί με τον Μητσοτάκηgeorgebi έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:42Ε ρε φουκαρά Ρισι
πήγες να τα βάλεις με τον Κουλη.... ας πρόσεχες
https://www.lifo.gr/now/world/dimoskopi ... ki-leei-66
Το 66% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν λάθος την απόφαση του Ρίσι Σούνακ
μόλις το 11% την κρίνουν σωστή
ενώ το 22% απαντά «δεν γνωρίζω».
Αξίζει να σημειωθεί πως το 59% των Συντηρητικών- του κόμματος που είναι επικεφαλής ο Βρετανός πρωθυπουργός- χαρακτηρίζει λάθος την απόφασή του
ενώ την ίδια άποψη έχει το 78% των Εργατικών.
Στο ερώτημα για το αν η Βρετανία πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα τα Γλυπτά του Παρθενώνα ή να τα κρατήσει, το 49% τάσσονται υπέρ της επιστροφής.
Μόλις το 15% λέει πως η Βρετανία πρέπει να κρατήσει τα Γλυπτά
το 26% δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται και το 10% απαντά «δεν γνωρίζω».

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Otto Weininger
Κατά τα άλλα σε πείραξε ο Χελης, ενώ παλεύεις να κάνεις διάλογο με τον ΕμπεδόκλαIsildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:23Σώωωωωπα. Πρέπει να μ' έχεις για πολύ χαζό εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:11Ελλάδα, σπίτι του Μητσοτάκη, σπίτι δικό μας. Μητσοτάκης χεσμένος.
Να Λόλα ένα μήλο.
Αυτό λέω κι εγώ, ξυπνοπούλι. Το χεσμένο είναι το δικό σου σπίτι, εσύ βλέπεις έτσι τη χώρα, όχι εγώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:36Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:24Χαρά στο κουράγιο σου, φαρμακοτρίφτη. ΟΚ, πες με κότα ξανά αν θες, αλλά καλύτερα κότα παρά με πονοκέφαλο.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 19:44
Τι να το κάνω το να μην έχεις κόμμα, όταν όλη σου η κοσμοθεωρία περιγράφεται με το "θα φτιάξω κόσμο δικό μου και μέσα θα μπω" ;
Καλύτερα σε κομματική γραμμή, παρά σε εναλλακτικές πραγματικότητες.SpoilerShow

Κι ένα "κακό" (αλλά πετυχημένο) για την περίσταση:

Αυτά είναι light βίτσια. Το άλλο είναι hardcore.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:27Κατά τα άλλα σε πείραξε ο Χελης, ενώ παλεύεις να κάνεις διάλογο με τον ΕμπεδόκλαIsildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:23Σώωωωωπα. Πρέπει να μ' έχεις για πολύ χαζό εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 22:11
Ελλάδα, σπίτι του Μητσοτάκη, σπίτι δικό μας. Μητσοτάκης χεσμένος.
Να Λόλα ένα μήλο.

Α δεν είναι δηλαδή;Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:53Αν ο Έλληνας Π/Θ -ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει τον θεσμό- είναι για σένα ένας "γύφτος" που μπορεί να τον προσβάλλει κάθε ξένος παράγοντας, τότε η χώρα είναι ένα τσαντίρ-μαχαλάς κι εμείς, οι Έλληνες, γυφτότσουρμο.
Αν εσύ βλέπεις έτσι τον εαυτό σου και την πατρίδα μας, είναι δικό σου θέμα, αλλά νομίζω ότι αντιπροσωπεύεις μια μειοψηφία.
Συγγνώμη που προσβάλλω την μικρή Ελβετία σας.
Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση ή γενικά η ψωροκώσταινα και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχουν επενδύσει ακριβώς μηδέν (0) στην ανάπτυξη της χώρας στου τομείς της άμυνας, των επιστημών και της οικονομίας και θέλουν να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους με το γνωστό παραμμύθι των μαρμάρων. Μας χρωστάνε δηλαδή πάλι. Πες μου εσύ ποιον λαό τον σέβονται επειδή λέει πως 3000 χρόνια πριν έκανε κάτι.
Επί του θέματος τώρα, ποιός προσβάλλει ποιόν;
Αν εσύ ήσουν πρωθυπουργός μιας μεγάλης χώρας και σου έλεγαν ότι ο τριτοκοσμικός που έρχεται για βίζιτα θέλει να κάνει και την μικροπολιτική του, χωρίς να έχεις να κερδίσεις τίποτα, τι θα έκανες;
Εγώ μπορεί να έβαζα και να τον μαστιγώσουν.
Εδώ ακύρωσαν τη Γαλλία πρόσφατα και μπήκαν σφήνα για συμφωνία δις με την Αυστραλία και έγινε κάποιος ντόρος. Λες να ενδιαφέρεται κανείς για το αν έχει δυσαρεστηθεί ο εκπρόσωπος τριτοκοσμικών που χρησιμεύεουν για γκαρσόνια όταν πάνε διακοπές το καλοκαίρι;
Και φυσικά για το ξεφτιλίκι αυτό της χώρας φταίνει όσοι είχαν τις κυβερνήσεις, δηλαδή κυρίως νδ και πασόκ και όσοι συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
Οι ελληνιάρηδες δηλαδή.
Αν υπάρχει ελπίδα να σωθεί η χώρα (δεν υπάρχει), θα γίνει μόνο με σκληρή κριτική στους τενεκέδες που κάποιοι αρκουδιάρηδες φέρνουν στην εξουσία. Οπότε ναι, να ξεφτυλιστεί ακόμα περισσότερο ο μωυσής τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 28 Νοέμ 2023, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:37Α δεν είναι δηλαδή;Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:53Αν ο Έλληνας Π/Θ -ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει τον θεσμό- είναι για σένα ένας "γύφτος" που μπορεί να τον προσβάλλει κάθε ξένος παράγοντας, τότε η χώρα είναι ένα τσαντίρ-μαχαλάς κι εμείς, οι Έλληνες, γυφτότσουρμο.
Αν εσύ βλέπεις έτσι τον εαυτό σου και την πατρίδα μας, είναι δικό σου θέμα, αλλά νομίζω ότι αντιπροσωπεύεις μια μειοψηφία.
Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση ή γενικά η ψωροκώσταινα και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχουν επενδύσει ακριβώς μηδέν (0) στην ανάπτυξη της χώρας στου τομείς της άμυνας, των επιστημών και της οικονομίας και θέλουν να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους με το γνωστό παραμμύθι των μαρμάρων. Μας χρωστάνε δηλαδή πάλι. Πες μου εσύ ποιον λαό τον σέβονται επειδή λέει πως 3000 χρόνια πριν έκανε κάτι.
Αν εσύ ήσουν πρωθυπουργός μιας μεγάλης χώρας και σου έλεγαν ότι ο τριτοκοσμικός που έρχεται για βίζιτα θέλει να κάνει και την μικροπολιτική του, χωρίς να έχεις να κερδίσεις τίποτα, τι θα έκανες;
Εδώ ακύρωσαν τη Γαλλία πρόσφατα και μπήκαν σφήνα για συμφωνία δις με την Αυστραλία και έγινε κάποιος ντόρος. Λες να ενδιαφέρεται κανείς για το αν έχει δυσαρεστηθεί ο εκπρόσωπος τριτοκοσμικών που χρησιμεύεουν για γκαρσόνια όταν πάνε διακοπές το καλοκαίρι;
Και φυσικά για το ξεφτιλίκι αυτό της χώρας φταίνει όσοι είχαν τις κυβερνήσεις, δηλαδή κυρίως νδ και πασόκ και όσοι συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
Οι ελληνιάρηδες δηλαδή.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:54nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:37Α δεν είναι δηλαδή;Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:53
Αν ο Έλληνας Π/Θ -ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει τον θεσμό- είναι για σένα ένας "γύφτος" που μπορεί να τον προσβάλλει κάθε ξένος παράγοντας, τότε η χώρα είναι ένα τσαντίρ-μαχαλάς κι εμείς, οι Έλληνες, γυφτότσουρμο.
Οι ελληνιάρηδες δηλαδή.

Αυτοί είναι
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:55Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:54nyxtovios έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 23:37
Α δεν είναι δηλαδή;
Οι ελληνιάρηδες δηλαδή.
Αυτοί είναι

αυτοι ειναι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καταλήγουμε πάλι ότι αυτή η χώρα μπορεί να πάει μπροστά μόνο με κουμουνισμό, ώστε να περιοσριστεί το γύφτικο ένστικτο των ελληνιάρηδων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημήτρης Γιαννέτος:Mε νομο Κουλη εκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 16 Φεβ 2025, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μήνυση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο.
από Frappezitis » 21 Οκτ 2024, 22:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Μαρ 2025, 08:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαργαρίτης: Καλά έκανε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή στον παναθηναικάκια
από Αγχίαλος » 13 Δεκ 2024, 19:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μέγας Θεός του Αιγυπτιακού πανθέου, ο Ρα, έκανε περιτομή στον εαυτό του!!
από Άθεος » 25 Μάιος 2024, 18:11 » σε Θρησκειολογία - 15 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
26 Μάιος 2024, 14:40
-