Απέραντο φρενοκομείο: ΕΔΕ για αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα με τσιμέντο στην Κω
Re: Απέραντο φρενοκομείο: ΕΔΕ για αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα με τσιμέντο στην Κω
περί απομάκρυνσης κουφάλων?μας κάνει
Re: Απέραντο φρενοκομείο: ΕΔΕ για αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα με τσιμέντο στην Κω
Δεν σε πάει το pagination ρε φίλε τελικά... 

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ρε φίλε , αν έχεις να φας δύο εβδομάδες και κλέψεις κανένα καρβέλι και όχι χρυσαφικά , κατά πάσα πιθανότητα θα σε αθωώσει το δικαστήριο.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:40Έχει μπλέξει σ' ένα γαϊτανάκι που πρωτο-ξεκίνησε ο ίδιος με τις δηλώσεις. Δεν του φταίει κανείς.pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:33Αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν παράνομο . Δεν ξέρω αν το έκαναν επειδή ήθελαν να βλάψουν πολιτικά τον περιφερειάρχη.
Αλλά ήταν έκτακτη κατάσταση.
Πάντως ο περιφερειάρχης , όσο μιλάει τόσο περισσσότερο εκτίθεται. Καλύτερα θα ήταν να μην μιλούσε καθόλου.
Θα μπορούσε να μιλήσει για έλλειψη κονδυλίων ,γραφειοκρατία , να ζητήσει συγγνώμη από τους Κώους για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από τις λακούβες , να ζητήσει κατανόση . Τρόποι υπήρχαν πολλοί να το καλύψει.
Αλλά αυτό που βλέπουμε έιναι ότι θίχτηκε και συμπεριφέρεται σαν να θέλει να πάρει εκδίκηση για να υπερασπιστεί την τιμή του.
Όσο για την "παρανομία" των αστυνομικών, καταλαβαίνω μεν πώς το λες (ότι δεν τους κατηγορείς δηλαδή -αν κατάλαβα σωστά), απλά να συμπληρώσω: τέτοιες "παρανομίες" ας γίνονται. Κάπου έλεος σε τελική ανάλυση. Ναι, υπάρχουν νόμοι, κανόνες, τυπικές διαδικασίες για έργα κλπ, αλλά υπάρχει και η λογική. Δεν είναι όλα "παρανόμησες; στην πυρά" ούτε και ό,τι ξεφεύγει από το τυπικό είναι "αυτοδικία" που έλεγε ο άλλος.
Αν καίγεται το σπίτι σου και κλέψεις έναν πυροσβεστήρα , πάλι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σε κατηγορήσουν για κλοπή.
Κάτι τέτοιο μάλλον υποθέτω ότι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση ,χωρίς να είμαι νομικός . Μια υπόθεση κάνω. Όχι δεν τους κατηγορώ.
Μου κάνει όμως εντύπωση το γεγονός πως όταν υπάρχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί ή αστυνομικοί που κάνουν κατάχρηση εξουσίας , δεν βλέπω τέτοια προθυμία να καταδικάσουν τέτοια γεγονότα.
Καλό θα ήταν να υπάρχει καλή οργάνωση του κράτους ,ώστε να μην χρειάζεται οι αστυνομικοί να δουλεύουν στο γιαπί στο πηλοφόρι το μυστρί.
Εντάξει ,δεν θα τους κάψουμε κιόλας επειδή έπιασαν το φτυάρια. Στο κάτω κάτω δεν έκαναν κατάχρηση εξουσίας.
Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου...pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:47Ρε φίλε , αν έχεις να φας δύο εβδομάδες και κλέψεις κανένα καρβέλι και όχι χρυσαφικά , κατά πάσα πιθανότητα θα σε αθωώσει το δικαστήριο.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:40Έχει μπλέξει σ' ένα γαϊτανάκι που πρωτο-ξεκίνησε ο ίδιος με τις δηλώσεις. Δεν του φταίει κανείς.pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:33Αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν παράνομο . Δεν ξέρω αν το έκαναν επειδή ήθελαν να βλάψουν πολιτικά τον περιφερειάρχη.
Πάντως ο περιφερειάρχης , όσο μιλάει τόσο περισσσότερο εκτίθεται. Καλύτερα θα ήταν να μην μιλούσε καθόλου.
Θα μπορούσε να μιλήσει για έλλειψη κονδυλίων ,γραφειοκρατία , να ζητήσει συγγνώμη από τους Κώους για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από τις λακούβες , να ζητήσει κατανόση . Τρόποι υπήρχαν πολλοί να το καλύψει.
Αλλά αυτό που βλέπουμε έιναι ότι θίχτηκε και συμπεριφέρεται σαν να θέλει να πάρει εκδίκηση για να υπερασπιστεί την τιμή του.
Όσο για την "παρανομία" των αστυνομικών, καταλαβαίνω μεν πώς το λες (ότι δεν τους κατηγορείς δηλαδή -αν κατάλαβα σωστά), απλά να συμπληρώσω: τέτοιες "παρανομίες" ας γίνονται. Κάπου έλεος σε τελική ανάλυση. Ναι, υπάρχουν νόμοι, κανόνες, τυπικές διαδικασίες για έργα κλπ, αλλά υπάρχει και η λογική. Δεν είναι όλα "παρανόμησες; στην πυρά" ούτε και ό,τι ξεφεύγει από το τυπικό είναι "αυτοδικία" που έλεγε ο άλλος.
Αν καίγεται το σπίτι σου και κλέψεις έναν πυροσβεστήρα , πάλι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σε κατηγορήσουν για κλοπή.
Κάτι τέτοιο μάλλον υποθέτω ότι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση ,χωρίς να είμαι νομικός . Μια υπόθεση κάνω. Όχι δεν τους κατηγορώ.
Μου κάνει όμως εντύπωση το γεγονός πως όταν υπάρχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί ή αστυνομικοί που κάνουν κατάχρηση εξουσίας , δεν βλέπω τέτοια προθυμία να καταδικάσουν τέτοια γεγονότα.
Καλό θα ήταν να υπάρχει καλή οργάνωση του κράτους ,ώστε να μην χρειάζεται οι αστυνομικοί να δουλεύουν στο γιαπί στο πηλοφόρι το μυστρί.
Εντάξει ,δεν θα τους κάψουμε κιόλας επειδή έπιασαν το φτυάρια. Στο κάτω κάτω δεν έκαναν κατάχρηση εξουσίας.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Όχι. Σε αυτή την περίπτωση συμφωνούμε.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:49Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου...pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:47Ρε φίλε , αν έχεις να φας δύο εβδομάδες και κλέψεις κανένα καρβέλι και όχι χρυσαφικά , κατά πάσα πιθανότητα θα σε αθωώσει το δικαστήριο.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:40
Έχει μπλέξει σ' ένα γαϊτανάκι που πρωτο-ξεκίνησε ο ίδιος με τις δηλώσεις. Δεν του φταίει κανείς.
Αγανάκτησαν οι άνθρωποι κάθε μέρα να καταγράφουν ατυχήματα.
Πάντως γενικότερα το νησί έχει πολλά προβλήματα.
Και το νοσοκομείο του νησιού είναι παρατημένο.
Πάντως γενικότερα το νησί έχει πολλά προβλήματα.
Και το νοσοκομείο του νησιού είναι παρατημένο.
- hellegennes
Εννοείται πως δεν θα έχουν αυτοί την ευθύνη γιατί ποτέ δεν την έχουν.ST48410 έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:41
Πάντως κι εμένα τα ίδια μου έλεγαν από το δήμο. Ότι αν ρίξουμε μόνοι μας υλικό και φύγουν χαλίκια και γλιστρήσει κανένα μηχανάκι θα έχουμε εμείς την ευθύνη. Και όταν ρώτησα ποιος θα έχει την ευθύνη να του στέλνουμε το λογαριασμό για τα σπασμένα αμορτισέρ μέχρι να το φτιάξουν απάντηση δεν πήρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λες και ζούμε σε χώρα πρότυπο νομιμότητας. Να πάει στον διάολο ο Χατζημάρκος και στο κάτω κάτω αυτοί επέλεξαν τον εργολάβο και ήταν υπεύθυνοι για την συμμόρφωσή του. Να κάτσει να σκοτωθεί ο κόσμος δηλαδή για να 'τηρηθεί η διαδικασία'; Α να χαθεί ο κοπρίτης.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:40Έχει μπλέξει σ' ένα γαϊτανάκι που πρωτο-ξεκίνησε ο ίδιος με τις δηλώσεις. Δεν του φταίει κανείς.pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:33Αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν παράνομο . Δεν ξέρω αν το έκαναν επειδή ήθελαν να βλάψουν πολιτικά τον περιφερειάρχη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και όπως βλέπεις, είχαν δίκιο. Πας να κάνεις την δουλειά που δεν κάνει αυτός που πρέπει και βρίσκεις τον μπελά σου.ST48410 έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 20:41
Πάντως κι εμένα τα ίδια μου έλεγαν από το δήμο. Ότι αν ρίξουμε μόνοι μας υλικό και φύγουν χαλίκια και γλιστρήσει κανένα μηχανάκι θα έχουμε εμείς την ευθύνη. Και όταν ρώτησα ποιος θα έχει την ευθύνη να του στέλνουμε το λογαριασμό για τα σπασμένα αμορτισέρ μέχρι να το φτιάξουν απάντηση δεν πήρα.
Πέρα από την πίκα του περιφερειάρχη που πήρε κατάκαρδα το μπάζωμα της λακκούβας (μπορεί να ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της ξερωγώ), "πηγές της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν στην «Κ» πως η συγκεκριμένη είδηση είναι ψευδής. Οπως μας είπαν, αυτό που διερευνάται είναι η παρουσία των αστυνομικών σε βιντεοληπτικό υλικό. Δεν τους έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ούτε και στοιχειοθετείται αυτοδικία εκ μέρους τους".
Σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο η εργασία πρέπει να γίνεται από αυτόν που είναι αρμόδιος να την κάνει έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Εδώ δεν διαφωνεί κάποιος. Αν έλεγε μόνο αυτό ο περιφερειάρχης, δεν θα υπήρχε πρόβλημα, ειδικά αν στην περιφέρειά του αποκαθίστανται τέτοιες βλάβες στο δίκτυο σε λογικό χρόνο.Green Dragon έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 09:06Και όπως βλέπεις, είχαν δίκιο. Πας να κάνεις την δουλειά που δεν κάνει αυτός που πρέπει και βρίσκεις τον μπελά σου.
Όμως αυτός θεώρησε (μπορεί και ορθά) ότι το έστησαν πολιτικοί του αντίπαλοι για να τον εκθέσουν. Από την δεύτερη ανακοίνωση φαίνεται πως και ο εργολάβος θα του γκρίνιαξε ότι εκτίθεται κι εκείνος και κινδυνεύει η σύβμασή του, οπότε έχασε τον έλεγχο και άρχισε τις κουταμάρες περί αυτοδικίας. Και στημένη να ήταν η κατάσταση, δεν έπρεπε να αντιδράσει σαν παιδάκι νηπιαγωγείου. Ακόμα κι αν ήθελε να καταγγείλει το γεγονός (εφόσον ας πούμε είχε στοιχεία πχ για δημοσιογράφους αντίπαλης εφημερίδας που τράβηξαν το υλικό), πάλι θα μπορούσε να το κάνει, αποφεύγοντας να γράφει ανοησίες.
Εγώ δεν είμαι της λογικής να βουτάει ο καθένας τσάπα και να ρίχνει στο δρόμο ό,τι υλικό να 'ναι. Απλά δεν μπορεί να περιμένουμε μερικά χρόνια να ρίξουν νέο τάπητα για να βουλώσει μια τρύπα. Πρέπει κάποιος να είναι υπόλογος αν δεν γίνεται σε μερικές εβδομάδες.
Τι συζητάμε τώρα; Κεντρικότατος δρόμος είναι ερείπιο στον Πειραιά και τον περνάμε με 1η-2α εδώ και χρόνια με το οδόστρωμα σε άθλια κατάσταση.
Φαντάσου τώρα να πρέπει να βγάλει ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ για το αν στοιχειοθετείται αυτοδικία. Πάλι καλά που δεν τους κατηγόρησαν για μαγεία ξερωγώ.Ναύτης έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 10:05Πέρα από την πίκα του περιφερειάρχη που πήρε κατάκαρδα το μπάζωμα της λακκούβας (μπορεί να ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της ξερωγώ), "πηγές της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν στην «Κ» πως η συγκεκριμένη είδηση είναι ψευδής. Οπως μας είπαν, αυτό που διερευνάται είναι η παρουσία των αστυνομικών σε βιντεοληπτικό υλικό. Δεν τους έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ούτε και στοιχειοθετείται αυτοδικία εκ μέρους τους".
Ήταν παράνομοι οι αστυνομικοί αλλά αγανάκτησαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισαν 5 βιομηχανίες με 500 ανέργους στην Β.Ελλαδα.Ολοι σερβιτόροι αδέρφια.
από Μαδουραίος » 11 Αύγ 2024, 08:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Αύγ 2024, 23:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: Έκλεισαν οι κάλπες - Κρίσιμη η μάχη για την Κωνσταντινούπολη
από KRAKEN » 31 Μαρ 2024, 18:22 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
31 Μαρ 2024, 19:35
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Ιαν 2025, 20:21
-
-
Νέα δημοσίευση Αποζημίωση στους αστυνομικούς που συμμετέχουν σε μέτρα τάξης στις αθλητικές συναντήσεις
από Ίακχος » 12 Δεκ 2023, 09:26 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Δεκ 2023, 09:24
-