Θα έπαιρνες την ελληνική ιθαγένεια;
Re: Θα έπαιρνες την ελληνική ιθαγένεια;
17/20.
Κανα εξάρι στην τύχη.
Κανα εξάρι στην τύχη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν πάρεις την ψηλότερη κορυφή τριών τυχαίων βουνών τότε με τις οριζόντιες αποστάσεις μεταξύ τους δημιουργείς ένα τρίγωνο. Το θέμα λοιπόν είναι να βρεις μια τέτοια τριάδα που το τρίγωνο αυτό να είναι γεωμετρικά όμοιο με το τρίγωνο που σχηματίζεται από τις κορυφές των τριών πυραμίδων της Γκίζα. Δύο τρίγωνα είναι όμοια αν οι αντίστοιχες γωνίες των κορυφών τους είναι ίσες. Τα τρίγωνα αυτά τοποθετημένα πάνω στην επιφάνεια ή εδώ σε μία θεωρητική επίπεδη γη μπορούμε να τα περιστρέψουμε με οποιοδήποτε τρόπο ή να τα μεγαλώσουμε ή να τα μικρύνουμε όμως πάντα θα είναι όμοια.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Φεβ 2024, 13:47Αν και δεν έχω καταλαβει τι ακριβώς λες, συμπεραίνω πως είναι όντως ο Ταϋγετος.
Δεν έχω ασχοληθεί με αριθμολογία, η αλήθεια είναι. Ένα βιβλίο έχω περί Γεωδαιτικου τριγωνισμού του Ελλαδικού χώρου και αποστάσεων σε στάδια, μεταξύ αρχαιολογικών τόπων. Παλιό, από τις εκδόσεις ''Πύρινος Κόσμος''. '' Τα άγνωστα μεγαλουργήματα των Αρχαίων Ελλήνων. ''
Ψιλοκαρβούνιασε το μυαλό μου, Το είδα όμως με συμπάθεια και ήταν χρήσιμο σε κάποιες εκφάνσεις του.
Η Ταΰγετος λοιπόν δεν σχηματίζει τέτοια τριάδα βουνών. Το κάνει όμως ο Παρνασσός που αντιστοιχεί στην πυραμίδα του Χέοπος. Στο βιβλίο μου Amphion's Secret παραθέτω και γεωδαιτικούς τριγωνισμούς με ισοσκελή τρίγωνα σαν αυτά που είχε ο Θεοφάνης Μανία στο βιβλίο Τα άγνωστα μεγαλουργήματα των Αρχαίων Ελλήνων. Υπάρχουν όμως και φυσικοί τριγωνισμοί που δεν τους έφτιαξε άνθρωπος.
Στον αποκάλυψη της στόχευσης Ελληνικών βουνών όπως ο Ταΰγετος υπάρχει και βουνό στα μέρη σου που μοιάζει με ομάδα ποδοσφαίρου.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
12/20. Tα ήξερα αυτά, δεν με ευνόησε η τύχη καθόλου. 

-
- Phorum.gr user: Citroenakias
13 απο Ινγκλατέρα, αλλά πολύ μαλακία τεστ, με το συμπάθειο. Σίγουρα δεν είναι τρολιά;
Τι με νοιάζει, ρε βόδι, αν τα ΕλληνοΑλβανικά σύνορα είναι 200 χλμ ή 250; Πας καλά; Ή αν το Αιγαίο είναι 200 ή 250,000 χλμ²; Ή αν η Τριχωνίδα είναι λίγο πιο μεγάλη απ την Βόλβη; Με τέτοιες Τριχωνίδες θα ασχολούμεθα;
Παντως έμαθα και κάτι. Η/Ο ΠτΔ λέει, συμμετέχει στις αποφασείς της κυβέρνησης.
Χαχαχα. Καλό!
Πού να το φανταστεί κανείς...
Τι με νοιάζει, ρε βόδι, αν τα ΕλληνοΑλβανικά σύνορα είναι 200 χλμ ή 250; Πας καλά; Ή αν το Αιγαίο είναι 200 ή 250,000 χλμ²; Ή αν η Τριχωνίδα είναι λίγο πιο μεγάλη απ την Βόλβη; Με τέτοιες Τριχωνίδες θα ασχολούμεθα;
Παντως έμαθα και κάτι. Η/Ο ΠτΔ λέει, συμμετέχει στις αποφασείς της κυβέρνησης.
Χαχαχα. Καλό!
Πού να το φανταστεί κανείς...
ΟΚ με το χοιρινό, αλλά... μπύρες; ..... ουίσκι;panos291 έγραψε: ↑05 Φεβ 2024, 07:50Εντελως αχρηστο τεστ.
Το να περναμε τους λευκους ευρωπαιους ανευ εξετασεων, και να κοβουμε τους ταλιμπαν κατευθείαν θα ηταν αρκετο. Μινι τεστ, πριν την απονομη της υπηκοότητας τους κανουμε τραπεζι με μπυρες/ουισκι και χοιρινες μπριζολες για σιγουρια, ωστε να κοψουμε κρυφομουσλιμια αλλα και βιγκανς.
Σκοτσέζους ψαρέυουμε;
Τσίπουρο, ρετσίνα, κι όποιου τ' αρέσει.
Αυτό είναι αρκετά εύκολο αλλά ίσα που πέρασα.
https://www.uscis.gov/citizenship/civic ... -test-2008
Για Αυστραλία με βλέπω, σε αυτό είχα 80%.
https://immi.homeaffairs.gov.au/citizen ... e-test-new
Αλλά δεν είναι τα πραγματικά.
https://www.uscis.gov/citizenship/civic ... -test-2008
Για Αυστραλία με βλέπω, σε αυτό είχα 80%.
https://immi.homeaffairs.gov.au/citizen ... e-test-new
Αλλά δεν είναι τα πραγματικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 203 Απαντήσεις
- 6142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από independent44