Το θεωρώ ύβρι να χρησιμοποιείται ακαδημαϊκός χώρος για να εγκμωμιάζεται ένας κομμουνιστής εγκληματίας ολοκληρωτιστής.pylothess έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:45Απλά δεν έχω καταλάβει . Αυτός με την σημαία της Κύπρου , ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τοποθετήθηκε ότι τον ενοχλεί η χρήση πανεπιστημιακών χώρων για μη ακαδημαϊκούς σκοπούς.Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:40Κάθε φορά που συζητάμε για τον Λένιν, αλλάζεις την κουβέντα και μου πας στον Χίτλερ. Τον καταδικάζω. Πάμε παρακάτω.pylothess έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:38
Αν δινόταν όμως , θα σε χάλαγε; Ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ο άλλος , ο Δεν Ξεχνώ , με την σημαία της Κύπρου , τοποθετήθηκε καλύτερα. Τον ενοχλεί η παραχώρηση πανεπιστημιακών αιθουσών ακόμη και κοινωνικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν έχουν σχέσεις με το ακαδημαϊκό ρόλο του πανεπιστημίου.
Εσύ όμως έχεις καθαρά πρόβλημα με το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση.
Δεν ξέρω τι προσσπάθησε ο Λένιν αλλά ο Χίτλερ πάντως τον έκανε πράξη τον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Δεν σ 'έχω ακούσει ποτέ να καταδικάζεις τον Ναζισμό , τον Φασισμό, τον Χίτλερ κ.τ.λ.
Είναι ντροπή να παραχωρούνται πανεπιστημιακές αίθουσες για να εγκωμιάζονται εγκληματίες δικτάτορες όπως ο Λένιν.
Εσύ πως τοποθετείσαι; Σε ενοχλεί καθαρά και μόνο που γίνεται η εκδήλωση για τον Λένιν.
Παραχώρηση της Νομικής σε εκδήλωση του ΣΕΚ για τον Λένιν
- Golden Age
Re: Παραχώρηση της Νομικής σε εκδήλωση του ΣΕΚ για τον Λένιν
Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:46Το θεωρώ ύβρι να χρησιμοποιείται ακαδημαϊκός χώρος για να εγκμωμιάζεται ένας κομμουνιστής εγκληματίας ολοκληρωτιστής.pylothess έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:45Απλά δεν έχω καταλάβει . Αυτός με την σημαία της Κύπρου , ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τοποθετήθηκε ότι τον ενοχλεί η χρήση πανεπιστημιακών χώρων για μη ακαδημαϊκούς σκοπούς.Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:40
Κάθε φορά που συζητάμε για τον Λένιν, αλλάζεις την κουβέντα και μου πας στον Χίτλερ. Τον καταδικάζω. Πάμε παρακάτω.
Είναι ντροπή να παραχωρούνται πανεπιστημιακές αίθουσες για να εγκωμιάζονται εγκληματίες δικτάτορες όπως ο Λένιν.
Εσύ πως τοποθετείσαι; Σε ενοχλεί καθαρά και μόνο που γίνεται η εκδήλωση για τον Λένιν.
Καλά εσύ θεωρήσεις ηγέτη κάποιον που απαρνήθηκε τον ίδιο του αρχηγό και υπαρχηγό. ( Όντως τα πάει καλύτερα πάντως. Αυτό στο δίνω. )
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί ότι θέλει. Γράψε γράμμα στον πρύτανη όπου θα του εξηγείς όλα αυτά.Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:46Το θεωρώ ύβρι να χρησιμοποιείται ακαδημαϊκός χώρος για να εγκμωμιάζεται ένας κομμουνιστής εγκληματίας ολοκληρωτιστής.pylothess έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:45Απλά δεν έχω καταλάβει . Αυτός με την σημαία της Κύπρου , ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τοποθετήθηκε ότι τον ενοχλεί η χρήση πανεπιστημιακών χώρων για μη ακαδημαϊκούς σκοπούς.Golden Age έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 23:40
Κάθε φορά που συζητάμε για τον Λένιν, αλλάζεις την κουβέντα και μου πας στον Χίτλερ. Τον καταδικάζω. Πάμε παρακάτω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τώρα με Κούλη αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής με έκπτωση 50%
από Μαδουραίος » 23 Ιουν 2024, 16:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
23 Ιουν 2024, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθηγητης Νομικης κανει αγωγη στον Παυλο Ντε Γκρες για το επιθετο του
από George_V » 14 Φεβ 2025, 12:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Μαρ 2025, 15:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Έλενα κι ο Λένιν με φόντο την πισίνα.
από Ναύτης » 20 Σεπ 2024, 09:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 1437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
21 Σεπ 2024, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Από τον Λένιν στον Μάο: Πώς ο σοσιαλισμός καταστρέφει τα δικαιώματα του ανθρώπου
από Unique » 31 Δεκ 2024, 07:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
31 Δεκ 2024, 13:06
-