Παραχώρηση της Νομικής σε εκδήλωση του ΣΕΚ για τον Λένιν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Παραχώρηση της Νομικής σε εκδήλωση του ΣΕΚ για τον Λένιν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Ιουν 2024, 23:46

pylothess έγραψε:
23 Ιουν 2024, 23:45
Golden Age έγραψε:
23 Ιουν 2024, 23:40
pylothess έγραψε:
23 Ιουν 2024, 23:38

Αν δινόταν όμως , θα σε χάλαγε; Ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ο άλλος , ο Δεν Ξεχνώ , με την σημαία της Κύπρου , τοποθετήθηκε καλύτερα. Τον ενοχλεί η παραχώρηση πανεπιστημιακών αιθουσών ακόμη και κοινωνικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν έχουν σχέσεις με το ακαδημαϊκό ρόλο του πανεπιστημίου.
Εσύ όμως έχεις καθαρά πρόβλημα με το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση.
Δεν ξέρω τι προσσπάθησε ο Λένιν αλλά ο Χίτλερ πάντως τον έκανε πράξη τον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Δεν σ 'έχω ακούσει ποτέ να καταδικάζεις τον Ναζισμό , τον Φασισμό, τον Χίτλερ κ.τ.λ.
Κάθε φορά που συζητάμε για τον Λένιν, αλλάζεις την κουβέντα και μου πας στον Χίτλερ. Τον καταδικάζω. Πάμε παρακάτω.

Είναι ντροπή να παραχωρούνται πανεπιστημιακές αίθουσες για να εγκωμιάζονται εγκληματίες δικτάτορες όπως ο Λένιν.
Απλά δεν έχω καταλάβει . Αυτός με την σημαία της Κύπρου , ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τοποθετήθηκε ότι τον ενοχλεί η χρήση πανεπιστημιακών χώρων για μη ακαδημαϊκούς σκοπούς.
Εσύ πως τοποθετείσαι; Σε ενοχλεί καθαρά και μόνο που γίνεται η εκδήλωση για τον Λένιν.
Το θεωρώ ύβρι να χρησιμοποιείται ακαδημαϊκός χώρος για να εγκμωμιάζεται ένας κομμουνιστής εγκληματίας ολοκληρωτιστής.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 23 Ιουν 2024, 23:48

Golden Age έγραψε:
23 Ιουν 2024, 23:46
pylothess έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Κάθε φορά που συζητάμε για τον Λένιν, αλλάζεις την κουβέντα και μου πας στον Χίτλερ. Τον καταδικάζω. Πάμε παρακάτω.

Είναι ντροπή να παραχωρούνται πανεπιστημιακές αίθουσες για να εγκωμιάζονται εγκληματίες δικτάτορες όπως ο Λένιν.
Απλά δεν έχω καταλάβει . Αυτός με την σημαία της Κύπρου , ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τοποθετήθηκε ότι τον ενοχλεί η χρήση πανεπιστημιακών χώρων για μη ακαδημαϊκούς σκοπούς.
Εσύ πως τοποθετείσαι; Σε ενοχλεί καθαρά και μόνο που γίνεται η εκδήλωση για τον Λένιν.
Το θεωρώ ύβρι να χρησιμοποιείται ακαδημαϊκός χώρος για να εγκμωμιάζεται ένας κομμουνιστής εγκληματίας ολοκληρωτιστής.

Καλά εσύ θεωρήσεις ηγέτη κάποιον που απαρνήθηκε τον ίδιο του αρχηγό και υπαρχηγό. ( Όντως τα πάει καλύτερα πάντως. Αυτό στο δίνω. )
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess » 23 Ιουν 2024, 23:57

Golden Age έγραψε:
23 Ιουν 2024, 23:46
pylothess έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί ότι θέλει. Γράψε γράμμα στον πρύτανη όπου θα του εξηγείς όλα αυτά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών