Μια ζωή τα ίδια. Μπουγάδα, πιάτα, πίτες και ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά στο αριστερίζον αντίπαλο δέος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Αύγ 2023, 14:29Όχι αγαπητή μου. Εσύ αναφέρθηκες σε σοβαρές προσωπικότητες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2023, 14:22Μα εγώ δεν αναφέρθηκα υποτιμητικά σε θείτσες από το Παγκράτι ούτε σε τσιμπούκοβες ούτε σε λιώσιμο σκουληκιών.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Αύγ 2023, 13:50
Εντάξει, αγαπητή μου ιντελεκτουέλ. Αλλά μη κάθεσαι και τσακώνεσαι επειδή μεταφέρουν τον κάδο μπροστά από το σπίτι σου. Οι αρχές έχουν σοβαρότερες υποθέσεις να σχοληθούν.
Μια απλή γάτα δηλώνω (όπως έγραψες κι εσύ άλλωστε) που θέλω κατιτίς που να αφορά στο αντίπαλο ευπρεπές δέος για να αποκτήσουμε και μια καθωσπρέπει στοιχειώδη αισθητική, όλοι οι άσχετοι.
Τη διάθεση για τσακωμό πού την είδες;
Κάπου την είδα. Όχι ότι χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να τη δεις.
Τέλος πάντων. Αγαπάμε θείτσες αρκεί να περιορίζονται στη μπουγάδα τους και τις πίτες τους. Να είσαι καλά.
Έτσι ως παράδειγμα για να μαθαίνουμε και οι θείτσες πως φτιάχνεται η σωστή πολίτική πίτα.
Αλλά αυτοί είστε. Αντί να προσφέρετε πλέρια γνώση στο λαό, την κρατάτε ως επτασφράγιστο μυστικό.